עבור לתוכן

מוצרים מומלצים ודילים משתלמים - פברואר 2014 (מתעדכן)

Featured Replies

• תגובות 2.5k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נגמרו ה5850... :-[

חבר שלי קנה היום בRSM, אמר שהוא ראה שם כמה וכמה כאלו.

פורסם

ה KATANA3 ב 85 ש"ח (כולל משלוח..) : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7239&CatCode=553

יש לציין שמדובר בגרסה שמתאימה לתושבות של Intel בלבד שהיא תמיד זולה יותר, ולא בגרסה שמתאימה גם למעבדי Intel וגם למעבדי AMD.

פורסם

יש לציין שמדובר בגרסה שמתאימה לתושבות של Intel בלבד שהיא תמיד זולה יותר, ולא בגרסה שמתאימה גם למעבדי Intel וגם למעבדי AMD.

הגרסא של הגם INTEL וגם AMD כמעט ולא נמכרת בארץ,בעוד שRSM,TMS,IQPC וכ"ו מוכרים את הגרסא של INTEL ב130 ש"ח.

אם ראית את הגרסא של AMD,בבקשה שתף אותנו.

פורסם

KSP לרוב מעתיקים את המידע מהאתר בלי יותר מדי לחשוב,ואין באתר שלהם מידע על ה"גרסת הINTEL" (לפחות בRSM הקישור לדף היצרן שמראה שהקירור תומך גם בתושבות הAMD).

לא הייתי סומך על זה אלא אם כן משהו קנה משמה את הKATANA והוא יכול לשתף אותנו.

פורסם

הכרטיס לא נפתח ל70 אם זה מה שאתה שואל

פורסם

menas - KSP כתבו במפורש לאיזה תושבות זה מתאים, גם של אינטל וגם AMD:

[table][tr][td][table][tr][td]‎ Compatibility‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎ Intel®:‎

‎ Socket 478‎

‎ Socket T / LGA 775‎

‎ Socket LGA 1156, 1155‎

‎ Socket LGA 1366‎

‎ AMD®:‎

‎ Socket 754‎

‎ Socket 939‎

‎ Socket AM2‎

‎ Socket AM2+‎

‎ Socket AM3‎

‎ Socket 940‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

הגרסא של הגם INTEL וגם AMD כמעט ולא נמכרת בארץ,בעוד שRSM,TMS,IQPC וכ"ו מוכרים את הגרסא של INTEL ב130 ש"ח.

דווקא כן זמינה, אולי לא בחנויות שהזכרת (אני לא יודע, לא בדקתי ואני מסתמך פה על דבריך), אבל זמינה ללא בעיה מיוחדת (חבר קנה רק לפני כמה ימים).

חוץ מזה, לא אמרתי שמחיר גוף הקירור שהוזכר אינו משתלם, פשוט חשוב לציין את התאמתה של הגרסה המסוימת הזאת לתושבות של Intel בלבד לפני שאנשים שאולי עוקבים אחרי הדיון הזה ילכו לקנות אותו רק כדי לגלות שהוא לא מתאים לתושבת AMD שלהם.

פורסם

KSP לרוב מעתיקים את המידע מהאתר בלי יותר מדי לחשוב,ואין באתר שלהם מידע על ה"גרסת הINTEL" (לפחות בRSM הקישור לדף היצרן שמראה שהקירור תומך גם בתושבות הAMD).

לא הייתי סומך על זה אלא אם כן משהו קנה משמה את הKATANA והוא יכול לשתף אותנו.

מוצאים את המוצר הנכון, מוודאים ומעתיקים. מה הבעיה הקשה פה?

כן, הגרסה הזו מתאימה ל AMD, ואפילו ל SOCKET 478 מגיעים מתאמים. סתם ככה לא היינו מפרסמים, לאף אחד אצלנו לא משעמם לפרסם סתם.

פורסם

מצטער על ה"האשמה" ,פשוט ממה שהבנתי בכללי הגרסא של הAMD+INTEL לא נפוצה במיוחד וכמעט בכל מקום זה הגרסא של הINTEL (כמעט אף אחד פה בפורום מפרטים לא בונה מפרט AMD ושם את הKATANA ויש לזה סיבה),אולי זה השתנה כשלא שמתי לב.

העניין הוא שבדף של הKATANA3 לא מצויין העובדה שיש גרסאות שלא מכילות תושבות לAMD,אז אפשר בקלות לטעות.

עדכון:עשיתי בדיקה קצרה איפה יש את הKATANA3 בגרסאות השונות:

RSM-הגרסא של אינטל בלבד.

TMS-יש להם את שתי הגרסאות (גם INTEL בלבד וגם AMD+INTEL).

IQPC-אינטל בלבד.

KSP-אינטל+AMD

IVORY (איפה שזה עולה 88 ש"ח)-אינטל בלבד

נעה מחשבים-אינטל בלבד.

בסה"כ רק ל2 חנויות יש את הגרסא של הAMD,אז תבדקו טוב מה אתם קונים.

פורסם

בלי קשר-cooler master 690 2 basic ב340 ש"ח:

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2470

מחיר מדהים למארז הזה (בד"כ 400 ש"ח),אם הוא יישאר כזה ללא ספק המארז הבא של המחשב שלי.

פורסם

בכנות הייתי משלם עוד 50 שקל בשביל גרסא עם צבע פנימי שחור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים