פורסם 2011 בפברואר 514 שנים קצת קשה להשוות גודל של DOK לגודל של דיסק קשיח.מי שמחפש משהו קטן לקחת איתו סרטים ממקום למקום ולא צריך דיסק שיכול להתקלקל הרבה יותר בקלות, יעדיף DOK
פורסם 2011 בפברואר 514 שנים עדיף כבר לקנות דיסק קשיח חיצוני של WD של 320GB במחיר הזה...ראית מישהו שמחזיק דיסק קשיח חיצוני על צרור מפתחות?
פורסם 2011 בפברואר 514 שנים ^נכון.....אבל אל תישכחו שעד לפני כמה שנים הם "סיגייט" שלטו בשוק הארדיסק מכל הבחינות.כמעט לכל אחד יש עדיין ארדיסק שלהם בבית שעושה עדיין תעבודה.לא למהר להספיד תחברה הענקית והאיכותית הזאת.אני אישית לא רואה שום סיבה להחרים אותם.אם הייתי צריך כרגע לקנות-לא הייתי חושב פעמיים.......וקונה אותם בלב שלם במחיר המעולה הזה.כבר ציינו שאין קשר ל"החרמה" של חברה מסויימת -פשוט מדובר בדגם חדש שאין עליו שום ביקורות ביצועים ולא הוכיח את עצמו עדיין מבחינת אמינות, לכן לא מומלץ לרוץ ולקנות.ולא, זה שהוא SATA3 6Gbp/s לא אומר כלום - אין שום כונן מכני שאפילו מנצל את ה SATA2, אז בטח שלא 3.
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים קצת קשה להשוות גודל של DOK לגודל של דיסק קשיח.מי שמחפש משהו קטן לקחת איתו סרטים ממקום למקום ולא צריך דיסק שיכול להתקלקל הרבה יותר בקלות, יעדיף DOKבהתחשב שמי שצריך 32GB בד"כ זקוק לנפח תמידי גדול (בהתחשב בזה שזה בערך באותו מחיר-כל חובב סרטי HD אמיתי ילך על הקשיח).בקשר להערה האחרונה:1)לא ראיתי הרבה אנשים שקני DOK וציפו שהוא ישרוד יותר משלוש שנים.2)הגודל של הדיסק שדיברתי עליו הוא 2.5,אומנם זה לא יכנס לצרור מפתחות אבל זה נכנס לכיס.
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים דיסק קשיח רגיל פי כמה מ-DOK וזאת עובדה.מי שקונה DOK ולא מצפה שהוא ישרוד 3 שנים, לפי התאור של השימוש הזה - שלא יצפה מדיסק קשיח שישרוד חצי שנה.32 ג'יגה מספיק ל-3 סרטי HD מלא 1080p וכ-5 סרטי HD 720p.מספיק לדעתי לרוב האנשים שרוצים לקחת סרטים איתם.אל תשכח שדיסק חיצוני דורש כבל (מיוחד ברב המקרים) וזה עוד סרבול מיותר.יש לי דיסק קשיח חיצוני 1TB בגודל של 2.5 אינצ' ואני לוקח סרטים לחברים רק על ה-DOK של ה-16 ג'יגה.
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים אני לא מאמין שתוחלת החיים של דיסק קשיח חיצוני כ"כ "מוגבלת" בהתחשב שלDOKים יש נטייה להעלם . אני,סוחב איתי 320GB של סרטים לכל מקום-כדי שיהיה מבחר רציני כבל נוסף? זה כולה כבל mini-USB לUSB-לכל אחד יש לפחות חמש כאלה בבית. אני חושב שמעבר ל16GB DOKים לא משתלמים,מי שזקוק לנפח מקום כזה שיקנה כבר דיסק קשיח וגימור עם זה.
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים כרטיס מסך טוב במחיר משתלם http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=821
פורסם 2011 בפברואר 714 שנים לא בטוח ידידי, הגרסה אומנם Low profile אך מדובר במהירויות שעון רגילות של 9800GT. וGDDR3. ולא רשום בשום מקום GREEN. ככה שלדעתי מדובר בגרסה רגילה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.