עבור לתוכן

מוצרים מומלצים ודילים משתלמים - פברואר 2014 (מתעדכן)

Featured Replies

פורסם

תתקשרו ותשאלו :nixweiss:

בכללי, במידה ואין דרישה למסך עם יחס 16:10, לדעתי P2414H (ראו עמוד ראשון) משתלם יותר.

• תגובות 2.5k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה ההבדל ביניהם? עם הp

פורסם

ה-p מספק לך כביכול פחות שטח עבודה (16:9 ולא 16:10) שאני מניח שזה בעיקר מה שמוזיל אותו. מבחינת הבדלים נוספים, לא ממש ראיתי/התעמקתי.

מי שרוצה מסך ביתי איכותי, שיקנה את זה לדעתי (לא רואה סיבה לחסוך כמה עשרות שקלים ולקחת את ה-23" המוכר לנו). מי שמוכן לשלם עוד 200-300 ש"ח עבור שטח עבודה מעט גדול יותר (עורכים גראפיים שזקוקים לזה וכדומה), שיקח את ה-U2412M בעל יחס 16:10.

פורסם

תודה. אז כנראה שבטעות הם העתיקו את המפרט של ה- P גם עבור ה"לא- P".

אוף, דווקא שקלתי לקנות מסך שני שיצטרך ל- U2311 המצויין שלי, עכשיו אני צריך להתלבט בין מסך דומה (U2312) למסך מעט גדול יותר (U2412). טוב, בטח אני לא אקנה אף אחד משניהם בסוף...

פורסם

רק שימו לב שזה דיסק 3.5". יש לו תקע חשמל משלו. לא ממש נוח.

פורסם

לא רואה איך הוא משתלם, בטח כשיש S12G 650W ב-10 שקל יותר עם 5 שנות אחריות

עוד 2-3 אחוזי נצילות לא הופכים ספק כח לבלתי פגיע.

פורסם

רשום שם שיש לו רק 3 שנות אחריות...

מצד שני מודולארי מלא. כך שקהל היעד באמת יחצה ל-2 במקרה שכזה.

פורסם

לך חשוב האחריות לאחרים צריכת החשמל , לא ראיתי עוד שום ספק Platinum במחיר נורמלי חוץ מהסדרה הזאת של הספקים.

פורסם

הבדלי צריכת החשמל בין הפלטינום לגולד יהיו סופר-זניחים. מי שזה חשוב לו כנראה חושב שהם משמעותיים (מעבר לכמוות הוואט ככמות האצבעות ביד אחת שלי). יש גבול ל"פלטינום בכל מחיר" כשזה דורס אחריות, מודולאריות, שקט, כמות חיבורים פיזית ואיכות פנימית כללית מכל המשתמע על כך.

נערך על-ידי djelectric

פורסם

ה ANTEC מגיע עם קבלים סיניים שזה גם חיסרון בהשוואה ל SS, גם מעלי הסינון שלו פחות טובים משל ה SS (לא שזה משנה, התוצאה הסופית עומדת בתקן). בסופו של דבר הספק של SEASONIC איכותי יותר גם עם הנצילות שלו טיפה נמוכה יותר, כנראה שהוא גם יחזיק יותר זמן אז ההבדל בעלות יתאזן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים