עבור לתוכן

למה לא כדאי לכם להתווכח עם אנשים לא שפויים (או - איש המכירות של חנות Hi-Fi)

Featured Replies

פורסם

הכוונה ב"מעקב" זה שהוא רוצה לעקוב אחרי הדיון שכל פעם שתתפרסם בו הודעה חדשה..

אני בכלל לא מבין על מה כל הסיפור , זה לא "חתונה קתולית" , אין לחנות את התנאי תשלום שרצית או כאלה שנוחים לך או אפילו סתם קיבלת "וייב" רע מהחנות/מוכר - לא קונים שם...

חסר חנויות שמפרסמות מוצרים ואז שאתה מתקשר אומרים לך "אין במלאי , אבל יש לנו משהו אחר שאולי תרצה לקנות... " ?

הוא בסה"כ עשה את העבודה שלו וזה למכור...

יצא לי לשמוע שיחה של לקוחה בסניף של KSP שהתקילה את המוכר בשאלה שאין לו טקסט מובנה לענות לה ואז הוא התחיל לגמגם ולחזור על מנטרה של "מדיניות החברה..." (לא משנה כרגע מה הייתה השאלה) - הנק' היא שהם אנשי מכירות וזה מה שהם עושים...

פורסם

בתור איש מכירות ברשת מחשבים וציוד גדולה - אני יכול לומר שבמקרים כאלה, הלקוח גם הרבה פעמים פשוט "רוצה" שישקרו לו.

היו לי שני חבר'ה שבאו לחנות והתעניינו בלפטופ של fujitsu-siemens אבל הם קצת נרתעו מהחברה(לא הכירו אותה). הסברתי להם שזו חברה מאוחדת של fuji היפנית וסימנס הגרמנית. איך שאמרתי "גרמנית" נדלקו להם העיניים והם שאלו "המחשב מורכב בגרמניה?" בעוד שאחד מהם אומר לשני "תאמין לי... הגרמנים האלה יודעים את העבודה... המחשב הזה יחזיק לך שנים על גבי שנים אני אומר לך". אמרתי להם שנדמה לי שהמחשב מורכב בטיוואן ועובר בקרת איכות בגרמניה.

הם עשו פרצוף ואחד מהם אמר לי "תקשיב - אם אתה אומר לי שהמחשב מיוצר/מורכב(לא זוכר בדיוק) בגרמניה - אני עכשיו קונה אותו." אמרתי להם שאני אבדוק את הנושא - ואכן צדקתי. מורכב בטיוואן, בקרת איכות בגרמניה. חזרתי אליהם עם התשובה הזו ושוב אחד מהם אמר "אתה בטוח? תקשיב אם אתה אומר לי שזה מורכב בגרמניה אני עכשיו קונה". מיותר לציין אגב, שעל מחשבים ניידים יש עמלת מכירות די גבוהה.

אבל אני, goody two shoes שכמוני - "מצטער. זה עדיין אחלה מחשב אבל הוא לא מיוצר בגרמניה אלא בטיוואן ועובר בקרת איכות בגרמניה."

הם עזבו ולא קנו כלום :)

פורסם

המוכר לא מושלם אבל הוא היה בסדר גמור!

הילד שדיבר איתו היה ממש מעצבן :pissed: :pissed: :pissed:

אתה מהאנשים שמופיעים במערכת של שירות לקוחות עם הערה "חופר"

פורסם

רק לי השיחה שלך מזכירה את הפרסומות של הביטוח ברדיו?

קצב הדיבור - זהה.

הטון בדיבור - זהה.

תוכן השיחה (בהתחלה) - דומה.

נשמע מבויים - כן. (אני מניח שזה לא מבויים, אבל השיחה שלך נשמעת מצחיקה ומבויימת)

פורסם
  • מחבר

העניין כאן לא היה הטון או הקול שלי, אלא החוסר המקצועיות. המוכר פשוט שיקר לי וגם המליץ לי על מוצר שאין לו בחנות. למשל התשרתי 5 דקות אחרי זה לNAYADNAYAD ודיברתי עם נציגת השירות שיחה רגועה ונחמדה והיא פירטה לי איך עובד תשלומים אצלהם וכששאלתי שאלה טכנית שהיא לא ידעה את התשובה עליה, היא הציעה להעביר אותי למומחה טכני. סירבתי בנימוס.[br]פורסם בתאריך: 14.08.2010 בשעה 13:00:55

בתור איש מכירות ברשת מחשבים וציוד גדולה - אני יכול לומר שבמקרים כאלה, הלקוח גם הרבה פעמים פשוט "רוצה" שישקרו לו.

היו לי שני חבר'ה שבאו לחנות והתעניינו בלפטופ של fujitsu-siemens אבל הם קצת נרתעו מהחברה(לא הכירו אותה). הסברתי להם שזו חברה מאוחדת של fuji היפנית וסימנס הגרמנית. איך שאמרתי "גרמנית" נדלקו להם העיניים והם שאלו "המחשב מורכב בגרמניה?" בעוד שאחד מהם אומר לשני "תאמין לי... הגרמנים האלה יודעים את העבודה... המחשב הזה יחזיק לך שנים על גבי שנים אני אומר לך". אמרתי להם שנדמה לי שהמחשב מורכב בטיוואן ועובר בקרת איכות בגרמניה.

הם עשו פרצוף ואחד מהם אמר לי "תקשיב - אם אתה אומר לי שהמחשב מיוצר/מורכב(לא זוכר בדיוק) בגרמניה - אני עכשיו קונה אותו." אמרתי להם שאני אבדוק את הנושא - ואכן צדקתי. מורכב בטיוואן, בקרת איכות בגרמניה. חזרתי אליהם עם התשובה הזו ושוב אחד מהם אמר "אתה בטוח? תקשיב אם אתה אומר לי שזה מורכב בגרמניה אני עכשיו קונה". מיותר לציין אגב, שעל מחשבים ניידים יש עמלת מכירות די גבוהה.

אבל אני, goody two shoes שכמוני - "מצטער. זה עדיין אחלה מחשב אבל הוא לא מיוצר בגרמניה אלא בטיוואן ועובר בקרת איכות בגרמניה."

הם עזבו ולא קנו כלום :)

יש בכלל חברה שמייצרת מחשבים ניידים בגרמניה?!

פורסם

מה הבעיה שהוא המליץ לך על מוצר שאין לו בחנות?

חוץ מזה, השקר היחיד בו אפשר להאשים את המוכר הוא שהאתר notebookcheck מעודכן למחשבים שיצאו לפני חודשיים לפחות. וגם זה רק בהנחה שהטענה שלו שגויה.

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה שהוא המליץ לך על מוצר שאין לו בחנות?

חוץ מזה, השקר היחיד בו אפשר להאשים את המוכר הוא שהאתר notebookcheck מעודכן למחשבים שיצאו לפני חודשיים לפחות. וגם זה רק בהנחה שהטענה שלו שגויה.

הוא אומר ש5145 כרטיס מסך יותר טוב מ4650. שקר.

אני אומר לו שהוא טועה על פי האתר המדובר, הוא מנסה להגיד שהאתר הוא אתר מת ולא נחשב. שקר גדול.

הוא רומז לי שהמחשב 1330EJ לא רק ישן (אמצע 2009), אלא גם כבד, ואפילו טוען שHP במכוון עכשיו משווקת חלק מהמחשבים עם מסך יותר טוב. הוא רומז לי בעצם שמה שהיה לו ומה שיש לכל שאר החנויות זה עם LED מעפן ושלא לתת לאף אחד לעבוד עליי.

אחרי זה הוא אומר לי שאי אפשר להשוות בין כרטיסי מסך של נייח לנייד, ומנסה לשכנע אותי לקנות מחשב שאין לו בטענות שהוא יותר טוב (מה שהתברר כנכון בקושי).

הוא אומר שהHP שאני חושק בו יריץ לי ממש טוב את פייסבוק. מילא זה שזה הדרך ההכי מחורבנת למכור (להעליב את הלקוח) אלא אני גם סולד מפייסבוק ופייסבוק הוא כנראה הסיבה האחרונה ברשימת הסיבות ללמה אני רוצה נייד (מקום 1298 ברשימה הזאת זה CP, רק כדי שתבינו עד כמה לא אכפת לי מFB).

פורסם

אם הוא מנסה לשכנע אותך לקנות מחשב מסויים, שבכלל אין לו אותו, אז איפה המניע שלו לעבוד עלייך?

פורסם
  • מחבר

אם הוא מנסה לשכנע אותך לקנות מחשב מסויים, שבכלל אין לו אותו, אז איפה המניע שלו לעבוד עלייך?

אני משער שבלהט הוויכוח עם הטענות המגוכחות שלו, הוא התבלבל בדגם של המחשב, או שנתן לי דגם שלא קיים בחנות הווירטואלית. השורה התחתונה היא שזה לא שירות טוב, גם אם אני טרול (ואני לא טרול, אני באמת מתכנן לקנות נייד ובאמת חשבתי ברצינות על החנות ההיא).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים