עבור לתוכן

Streamer? שווה את ההשקעה?

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט אם לקנות streamer כדי שאוכל לראות סרטי HD מהמחשב על הטלוויזיה.

1. קיימים גם מכשירי DVD עם תמיכה ב-USB, אולי עדיף לקנות זיכרון מהיר ופשוט לחבר ל-DVD?

2. רציתי לדעת אם מכשירי ה-streamer שיש בשוק מספקים את מה שהם מבטיחים

המפרט

http://www.xtreamer.net/xtreamerpro/specs.aspx

או

http://www.xtreamer.net/xtreamer/specs.aspx

השאלה אם הוא תומך ב-1080p ברשת:

Video Aspect Ratio..: 16/9 (1920x1080)

Audio Codec.........: DTS

Audio BitRate.......: 1536 kbit/sec

Audio Channels......: 5.1 channels

Subtitles...........: English

Source..............: Blu-Ray

File Size...........: 17.15 GB

DXVA compliant......: Yes

פורסם

א. זה לא ממש המקום לסטרימרים , חוץ מזה הXT הוא מזרימדיה מעולה ,כול עוד אתה לא מנגן קבצי BD ISO אין שום סיבה בעולם לא לקנות אותו ,ואני אומר את זה כי הוא לא תומך בתפירטי בלו ריי בכלל .

פורסם

DVD עם USB לרוב לא תומך ב-HD.

פורסם

להשוות בין סטרימר ל-DVD זה כמו להשוות בין סטייק ושניצל.

ה-XT הוא ה-ENTRY LEVEL של עולם הסטרימרים, זה המינימום ששווה לקנות.

העיקר לא להתקרב ל-WD למיניהם, אלא אם כן בא לך לעבוד בשביל לראות סרטים וגם אז זה לא יהיה מושלם.

ה-XT גם הולך לקבל MOVIE JUKEBOX שישדרג אותו בכמה רמות.

פורסם

גם אם המחשב קצת רחוק מהטלויזיה לפעמים עדיף כבל טיפה ארוך מאשר סטרימר.

אנשים שומעים סטרימר וישר שוכחים שאולי יש להם כ.מסך עם 2 יציאות DVI שאפשר לחבר ל HDMI שבטלויזיה...

פורסם

גם אם המחשב קצת רחוק מהטלויזיה לפעמים עדיף כבל טיפה ארוך מאשר סטרימר.

אנשים שומעים סטרימר וישר שוכחים שאולי יש להם כ.מסך עם 2 יציאות DVI שאפשר לחבר ל HDMI שבטלויזיה...

מצד אחד אתה צודק ,זה מה שעשיתי אצלי בחדר ,כבל VGA מהמחשב לטלויזיה וזהו ,אבל לפעמים זה לא הפתרון האידיאלי ,במיוחד כאשר המחשב והטלויזיה נמצאים בחדרים שונים

פורסם

העיקר לא להתקרב ל-WD למיניהם, אלא אם כן בא לך לעבוד בשביל לראות סרטים וגם אז זה לא יהיה מושלם...

שטויות במיץ !!

אני משתמש במזרימדיה של WD למעלה משנה (עלה אז קרוב ל 600 ש"ח).

החיסרון היחיד שלו הוא אי תמיכה בכתוביות SRT/SUB בעברית.

את "הבעיה" הזאת אני פותר באמצעות התוכנה החופשית Text2VobSUB

הממיר קובץ SRT/SUB לקבצים בתצורת VobSUB (שני קבצים עם סיומות SUB ו IDX).

תהליך ההמרה לוקח בין 20-30 שניות...

אם זה זה לא נוח לך ואתה מוכן להשקיע פי 2 או יותר בנגן עם תמיכה ב SRT/SUB,

זה לשיקולך :nixweiss:

פורסם

Cahiml, אם ע"י ביטול התגובה שלי בצורה לא תרבותית אתה חושב שתשכנע בצדקתך אז אתה טועה.

ולא רק שאתה טועה, אתה גם מטעה.

אל תנסה לשכנע את עצמך ע"י שכנוע אחרים בכמה המוצר שקנית מעולה.

אז נכון שתהליך ההמרה לוקח רק עוד 20-30 שניות ונכון שאפשר לעשות את זה באופן אוטומטי (אני עצמי, פירסמתי בפורום אחר סקריפט שעושה את זה), אבל למה זה טוב? אנשים רוצים פשטות, לזרוק את הסרט ואת הכתוביות לאותה התיקיה במינימום פעולות.

אבל מה לעשות שה-WD הוא מוצר נחות בהרבה מה-XT?

בוא נעשה השוואה:

WD TV MINI - עולה 200 ש"ח - אין תמיכה ב-MKV, אין כניסת רשת, אין תמיכה נורמלית בכתוביות, אין JUKEBOX וגם לא יהיה

WD TV, עולה 550 ש"ח - אין כניסת רשת, אין תמיכה נורמלית בכתוביות, אין JUKEBOX וגם לא יהיה

WD TV LIVE - עולה 700 ש"ח - אין תמיכה נורמלית בכתוביות, אין JUKEBOX וגם לא יהיה

XTREAMER - עולה 700 ש"ח - כולל את כל מה שחסר למעלה + אפשרות לחבר דיסק פנימי + חיבור אופטי + הרבה דברים אחרים שאין ב-WD

אז תגיד לי עכשיו מה יותר שווה.

פורסם

0. הדיון הולך להיות מועבר לפורום "אודיו וקולנוע ביתי"

1. מבחינת תכנים סטרימר "אוכל" פורמטים רבים ש DVD פשוט לא מסוגל ומוציא וידאו איכותי הרבה יותר. כשאתה מפקטר פנימה יכולות אחרות (הזרמה חוטית ואלחוטית, חיבור HD פנימי, קריאת כתוביות, שליטה על כל האספקטים של הוידאו והאודיו, jukebox ועוד ועוד) - אין בכלל מה להשוות.

2. אם יש לך כבר מחשב עם יציאת HDMI תוכל לחבר אותו לטלויזיה אבל קח בחשבון שאם זה לא HTPC זה הולך להרעיש...

3. אם יש לך רשת בבית זה ישנה לך את כל חווית הצפיה - אתה פשוט מוריד עם המחשב ולא טורח להתעסק עם ההעתקות אלא מתחבר אליו דרך הסטרימר

ומתחיל לראות. לא תבין בכלל איך הסתדרת עם DOK . תענוג.

4. ממה שאני יודע, הזרמת תוכן 1080p תעבוד בצורה מהימנה רק ברשת חוטית.

5. האקסטרימר אולי לא נחשב ל"רולס רויס" של הסטרימרים אבל הוא כנראה נותן את התמורה הטובה ביותר לכסף למשתמש הממוצע והתמיכה שלו בעברית היא הטובה ביותר בשוק.

6. אם אין לך צורך בשני דיסקים פנימיים שישבו בסטרימר אין טעם ללכת על דגם ה PRO.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים