עבור לתוכן

כל הכבוד לפלאפון שלחו לי מתנות לרגל הרמאדן בהודעת SMS

Featured Replies

פורסם

עכשיו רק נשאר לי לברר אם אני רשום אצלם בתור ערבי או שהם שלחו את זה לכל המנויים

פורסם

:lol:

דבר איתם דחוף ,עוד יעשו לך בעיות .

פורסם

בשנה שעברה (או לפני שנתיים) היה סיפור שאחת מחברות הסלולר שלחה הודעות בקשר למבצע דומה לרגל הרמאדן... אלא שאז קיבלו אותן ערבים בלבד, והחברה נתבעה בגין אפלייה על בסיס דת. התרוץ שלהם בשביל בית המשפט היה שהמבצע זמין לכולם, אך זה לא עזר להם כי לקליינטים שאינם ערבים לא היתה כל דרך לדעת על המבצע.

אז עכשיו כנראה שולחים לכולם...

פורסם

لديك دائما تريد أن تعرف كيف لول باللغة العربية؟

וזה מוסלמים, לא ערבים.

פורסם

אלוהים כמה שאני לא אוהב את החברה הזאת,הייתי מנוי אצלהם למשך חצי שנה,שרות לקוחות על הפנים,חברה אטומה בכול מה שנוגע לצרכים של לקוחות.

אני לא מבין מי אותם האנשים שעדיין מחוברים לחברת פלאפון,שלא לדבר על איכות המכשירים שהם מספקים.

פורסם

^^

מסכים. בתקופת הצבא הייתי איתם וזה היה נורא.

מבחינת איכות מכשירים ניתן לומר שהם די יישרו קו עם שאר החברות עם המעבר ל GSM.

פורסם

אלוהים כמה שאני לא אוהב את החברה הזאת,הייתי מנוי אצלהם למשך חצי שנה,שרות לקוחות על הפנים,חברה אטומה בכול מה שנוגע לצרכים של לקוחות.

אני לא מבין מי אותם האנשים שעדיין מחוברים לחברת פלאפון,שלא לדבר על איכות המכשירים שהם מספקים.

אתה חושב שזה שונה בסלקום?

אני משריין לי כל חודש, בשני לחודש, חצי שעה פנויה בשביל לדרוש זיכוי על חיובים לא נכונים בחשבונית.

פורסם

אני מכיר מישהו עם פלאפון (מה שהפך להיות די נדיר, כולם בסלקום או אורנג'). נברר את העניין.

פורסם

לא אמא שלי ולא אבא שלי שנמצאים בחברת פלאפון לא קיבלו מתנות :P

פורסם

אני בפלאפון, לא קיבלתי מהם כלום. לא פייר, אני אתבע.

פורסם

סעמק אני בפלאפון ובחיים לא קיבלתי הודעות על מבצעים והטבות :kopfpatsch:

פורסם

חג שמח וצום קל :smile1:

פורסם

אתה חושב שזה שונה בסלקום?

אני משריין לי כל חודש, בשני לחודש, חצי שעה פנויה בשביל לדרוש זיכוי על חיובים לא נכונים בחשבונית.

+1

כמעט כל חודש מוסיפים לי כמה עשרות שקלים לחשבון על שירותים שאני בכלל לא רשום אליהם, עדיף הייתי נשאר באורנג ומשלם גרושים :-\

פורסם

הייתי לקוח בסלקום , קיבלתי מהם הרבה צער ונתתי הרבה כסף .

אני חושב שרמי לוי אמור להצטרף לספקים הסלולארים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים