פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים שלום. יש לי מחשב שמשמש אותי רק לאינטרנט (לא יותר). אבל הוא ישן, ובעל מעבד Celeron.750 מגה בייט של ראם, וכרטיס מסך של אינטל, מובנה. אשמח אם תמליצו להדיוט כמוני על מערכת הפעלה קלה מאוד (הכי קלה שיש!). תודה (הופנתי לפורום זה, מכיוון שנאמר לי שללינוקס יש תשובה לבקשתי (-:
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים אתה יכול להתקין UBUNTU בגירסא שלוקחת פחות משאבים.כמו http://en.wikipedia.org/wiki/Lubuntuאו http://en.wikipedia.org/wiki/Linux_Mint
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים מחבר איזה מבין השתיים היית ממליץ, כאשר הדגש הוא על ביצועים (ורק על ביצועים). תודה (-:
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים אני הייתי הולך על הLUBUNTUיכול להיות שיש הפצות יותר קלילות מזה אבל לא בהרבה, וזה בהחלט מתאים לחומרה שלך ומביא איתו נוחות תאימות ופשטות.לדעתי אפשר אפילו להתקין הפצות קצת יותר כבדות.
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים מחשב כזה יריץ ללא בעיה כל דסקטופ של לינוקס. תרגיש חופשי לשים opensuse או fedora וכדומה אם kde מלא
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים בהתחשב בזה שפותח האשכול לא סיפר איזה סלרון יש לו. אז איך החלטתם שהוא יכול להריץ כל דבר?אולי מדובר על סלרון מהדור של פנטיום 2 או פנטיום 3?
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים 750 MB RAM. אני לא חושב שיש לו פחות מסלרון של P4 וזה בדיוק המחשב שאיתו אני מריץ לינוקס ללא בעיה
פורסם 2010 באוגוסט 1315 שנים מחבר אם כן, על פי התגובות, אני מבין שאפשר להגיד באופן גורף שמערכות ההפעלה של לינוקס מהירות/קלות יותר מ Windows?
פורסם 2010 באוגוסט 1315 שנים כן.הם צורכות פחות משאבים גם בגרסאות הכבדות יחסית שלהם.רוב הגרסאות הנפוצות לא דורשות יותר מחצי עד גיגה זיכרון (תלוי בממשק הגראפי).לפני כמה שבועות התקנתי איזה 8 גרסאות בVMWARE כדי לבדוק את ההבדלים, אז יצא לי להכיר את המפה די טוב.
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים benyben, התקנתי בזמנו אובונטו עם סביבת GNOME על מחשב נייד בעל נתונים דומים ללא שום בעיה.אתה תרוויח מערכת דסקטופ הרבה יותר "חלקה" עם תלך על סביבה כמו LXDE או XFCE, אבל זה לא חובה.
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים מחבר benyben, התקנתי בזמנו אובונטו עם סביבת GNOME על מחשב נייד בעל נתונים דומים ללא שום בעיה.אתה תרוויח מערכת דסקטופ הרבה יותר "חלקה" עם תלך על סביבה כמו LXDE או XFCE, אבל זה לא חובה.תודה על התשובות. אבל שאלה: מהי "סביבה", עליה אתם מדברים? זה נשמע כאילו ה"סביבה" הזאת היא חלק נפרד ממערכת ההפעלה עצמה. האמנם?וכיצד משיגים/מתקינים/מורידים "סביבה"?תודה
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים "הסביבה" היא הממשק הגראפי.יש כמה ממשקים, חלקם כבדים ויפים וחלקם פשוטים וקלילים.לחלק מההפצות, כמו למשל UBUNTU יש גרסאות שונות עם ממקשים גראפים שונים.UBUNTU, LUBUNTU, XUBUNTU, KUBUNTU הם כולם על אותו בסיס אבל עם סביבה שונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.