עבור לתוכן

שאלת ICQ

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

רציתי לדעת איך אוכל לגבות את כל המידע (רשימת חברים, שם משתמש וסיסמא וכו') מהאייסיקיו שלי, כדי שאוכל להעביר את כל המידע בלי בעיות לאייסיקיו על מחשב אחר. האם יש אתרים באינטרנט המספקים שירות כזה של גיבוי אינטרנטי של כל המידע האייסיקיואי (משהו כמו www.mybookmarks.com או משהו כזה....)? או איזו תוכנה שתעשה לי זאת אוטומטית?

כרגע אני משתמש באייסיקיו לייט, אך במחשב החדש אשתמש באייסיקיו רגיל ומלא.

תודה מראש,

ניר.

פורסם

שם המשתמש ורשימת החברים מגובה בשרת של התוכנה.

לעומת זאת, ההיסטורי ושאר הקבצים לא. תצטרך להעתיק אותם אל התוכנה החדשה

פורסם
  • מחבר

שם המשתמש ורשימת החברים מגובה בשרת של התוכנה.

לעומת זאת, ההיסטורי ושאר הקבצים לא. תצטרך להעתיק אותם אל התוכנה החדשה

אתה בטוח במה שאתה אומר? כי בדרך כלל אומרים לגבות את רשימת החברים והכל..... אולי בכל זאת יש איזה תוכנה שתעשה את זה בשניה ותגרום לי להרגיש בטוח? :)

ניר.

פורסם

אני בטוח 100% שזה ככה בICQ הרגיל. לא יודע אם זה ככה בLITE אבל אני חושב שזה אותו דבר.

פורסם
  • מחבר

אני בטוח 100% שזה ככה בICQ הרגיל. לא יודע אם זה ככה בLITE אבל אני חושב שזה אותו דבר.

ובכל זאת, בשביל הביטחון האישי שלי, האם יש תוכנה שתעשה את כל זה?

ניר.

פורסם

בשביל הביטחון האישי שלך, לך לחבר, תתקין אצלו איסיקיו (Pro, כמו שיהיה לך במחשב בחדש), תרשום את מס' האיסיקיו שלך ואת הסיסמא, תראה אילו פרטים הוא יוריד מהשרת (מן הסתם רשימת חברים וחלוקה שלהם לקטגוריות באם ביצעת זאת), אם תהיה מבסוט אז תדע שאתה יכול למחוק את האיסיקיו שלך בלי לגבות כלום, אם לא תהיה מבסוט תיאלץ לשמור את כל הקבצים של ה-ICQ Lite ולשים אותם במחשב החדש ואז להתקין עליהם את ה-ICQ Lite מחדש וכך הכל ישמר לך (ואני מדגיש - אתה תצטרך להתקין עליו ICQ Lite!)

פורסם

EranMor צודק, הרשימה נשמרת על שרתי ה-ICQ ומורדת למחשב שלך באופן אוטומטי כאשר אתה מתקין את התוכנה (גם לייט וגם פרו).

אין לך מה לדאוג עשיתי את זה הרבה פעמים... וגם החלפתי הרבה פעמים בין לייט לפרו ואף משתמש לא "ברח" לי מהרשימה.

אל תשכח שאתה חייב לדעת את הסיסמא שלך!

אם אתה לא זוכר אותה יש לך שתי אפשרויות:

1) יש תוכנה שמדמה שרת של ICQ. תפעיל אותה, ואז תכוון ב-ICQ שלך את כתובת השרת ל-localhost, תנסה להתחבר, ואז התוכנה שמדמה את השרת תראה לך מה הסיסמא.

2) להוריד תוכנה ש"פורצת" את קובץ המשתמש שלך ב-ICQ ונותנת לך את הסיסמא ששמורה בפנים.

אם אתה צריך עזרה נוספת בקשר לסיסמא, אל תתבייש לשאול :)

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

EranMor צודק, הרשימה נשמרת על שרתי ה-ICQ ומורדת למחשב שלך באופן אוטומטי כאשר אתה מתקין את התוכנה (גם לייט וגם פרו).

אין לך מה לדאוג עשיתי את זה הרבה פעמים... וגם החלפתי הרבה פעמים בין לייט לפרו ואף משתמש לא "ברח" לי מהרשימה.

אל תשכח שאתה חייב לדעת את הסיסמא שלך!

אם אתה לא זוכר אותה יש לך שתי אפשרויות:

1) יש תוכנה שמדמה שרת של ICQ. תפעיל אותה, ואז תכוון ב-ICQ שלך את כתובת השרת ל-localhost, תנסה להתחבר, ואז התוכנה שמדמה את השרת תראה לך מה הסיסמא.

2) להוריד תוכנה ש"פורצת" את קובץ המשתמש שלך ב-ICQ ונותנת לך את הסיסמא ששמורה בפנים.

אם אתה צריך עזרה נוספת בקשר לסיסמא, אל תתבייש לשאול :)

בהצלחה!

תודה רבה לשניכם!! עכשיו אני מרגיש יותר בטוח לגבי מה שהצעתם, למרות שעוד לא ניסיתי את העניין עם החבר אבל אם שניכם אומרים ובעלי נסיון אז אני מאמין שיעבוד.

בכל מקרה, אני לא אתבייש ואומר שאני אכן צריך עזרה עם השם משתמש והסיסמא שלי, היות ואני לא זוכר אותם..... אשמח אם תעזור לי ותאמר לי איך לבדוק מהם.

המון תודה,

ניר.

פורסם

לעזרה בקשר לסיסמא, צור איתי קשר ב-ICQ מספר 41009494

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים