עבור לתוכן

המחשב קופא

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

כל פעם כשאני משחק במוטליפלייר של COD4 המחשב קופא אחרי כמה דקות. - אין בעיה עם המשחק, התקנתי מאותו קובץ שממנו התקנתי במחשב הקודם ושם הכל רץ כמו שצריך. גם מחקתי והתקנתי מחדש אינספור פעמים, ועדיין יש את הבעיה הזאת.

המסך נתקע על תמונה אחת וצליל TRRRRRR יוצא מהרמקול. הFPS ממש לא נמוך, יש 250FPS פחות או יותר יציב (לפעמים נופל קצת אבל חוזר תוך חצי שניה).

וידאו שמציג בעיה דומה:

רק שאצלו זה בSP ואצלי בMP (בסינגל אין לי שום בעיה בשום משחק.. גם בכאלה עם דרישות מערכת הרבה יותר גבוהות)- מה שגרם לי לחשוב שהבעיה היא באינטרנט.. אבל כשהייתי עם המחשב הקודם היה לי 2.5M אינטרנט (ולא היו בעיות) ולא מזמן שידרגתי ל5M וגם זה לא עזר.. כל המשחק הפינג שלי נע סביב ה25-30.

מפרט המחשב:

I7 920

ASUS P6T SE

PATRIOT EXTREME PERFORMANCE 3*2GB DDR3 1600MHZ

SAPPHIRE RADEON HD 5850

CM 690

TT TOUGHPOWER 600W

SCYTHE MUGEN II

בגדול המחשב אמור להריץ את המשחק הזה כמו כלום.. והמשחק באמת רץ חלק עד שהוא קופא (יכול להיות תוך 2 דקות ויכול להיות תוך 40)

עידכנתי דרייברים ניקיתי את המחשב.. כלום לא עוזר

תמונות שקשורות:

knnmrod12ltq.png

ummxojtk0dm5.jpg

התמונה השנייה הופיעה רק פעמיים אחרי שחיכיתי משו כמו 5-10 שניות מרגע שהמחשב קופא.

יש לי את הבעיה הזאת כבר משו כמו 3-4 חודשים, כל פעם שהמחשב קופא אין לי מה לעשות חוץ מריסט.. המחשב פשוט לא מגיב לכלום

בבקשה תעזרו לי אני אובד עצות !

פורסם
  • מחבר

אין רעיונות?

בבקשה תזרקו כל דבר שקשור.. עידכנתי את הדרייבר של הכ.מ ואת כל הדרייברים של הלוח אם (רק BIOS לא עידכנתי כי קראתי שלא מומלץ)

אין לי שמץ של מושג מה לעשות :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים