עבור לתוכן

לימוד תכנות-איפה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מתעניין בקשר ללימודים של תכנות. חשוב לי לציין שאין לי רגע בנושא אבל זה מאוד מעניין ומדבר אליי.

לאחר בדיקה של מכללות בנושא הבנתי שבמכללת סלע מקבלים הכי הרבה מהשאר מבחינת נושאי הלימוד.

בדקתי לעומת מכללת תפניטק של הפתוחה.

1) האם מישהו יודע ושמע על הלימודים בסלע עד כמה הם נחשבים בחוץ.

2) האם אפשרי למצוא עבודה בתחום למרות שאין לך תואר במדעי המחשב.

תודה

פורסם

"לימודי תכנות" אתה לומד במכללה אקדמאית או אוניברסיטה שקיבלה אישור מהמל"ג ללמד מדעי המחשב \ הנדסת תוכנה

כל שאר ה "מכללות" או המקומות שמביאים קורס כזה או אחר לא יעזרו לך אם המטרה שלך היא למצוא עבודה

פורסם

1. ה"תואר" [והמוסד] שווה בערכו לנייר שעליו הודפס.

2. בהחלט.

פורסם

שלום יוני,

ראשית כל אני אשמח אותך – בוודאי שאפשר למצוא עבודה ללא תואר במדעי המחשב. יותר מזה, בשוק מחפשים אנשים עם מידע רלוונטי ולווא דווקא תיאורטי. הקורסים המקצועיים הם הקורסים הרלוונטיים ולכן גם אם תחפש בגוגל תראה שיש ביקוש רב דווקא להסמכות המקצועיות האלו ולא לתואר ראשון. מובן שהדבר תלוי במקום העבודה ובתפקיד, אבל תוכל להיות רגוע – תהיה לך עבודה ;)

דבר שני, על אף שאני שייך למכללת רמת גן, אני מפרגן לסלע. מדובר בבית ספר טוב שהלימודים בו בוודאי יועילו לך. הדבר שאתה צריך לבדוק הוא עלויות, מרחק גיאוגרפי ועוד פרטים כגון זה.

מכללת רמת גן, דרך אגב, תוכל להעניק לך את הסמכת MCPD היוקרתית של מייקרוסופט – הן בתחום בניית האפליקציות והן בתחום תכנות לאינטנרט – והכל בקורס אחד! (כן כן, המשמעות היא שתי הסמכות MCPD שונות באותו הקורס :))..

שכנעתי אותך שזה שווה בדיקה? :)

איתמר רוטמנש

מנהל תחום טכנולוגי, יועץ לימודים ביחידה החוץ אקדמית

מכללת רמת גן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים