פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים יש רק שיר אחד שאני אוהב של הלהקה הזו (אגב ,הסולן יהודי ,והיה תלמיד ישיבה )
פורסם 2010 באוגוסט 1115 שנים להקה טובה. דרכם נכנסתי לכל המאטל, רוק כבד. התחלתי לשמוע Down with the sickness, ואז Stricken, Stupify וכו'.. האלבום של indestructible וראיתי שיוצא האלבום החדש, Asylum בנתיים נראה טוב. יש רק שיר אחד שאני אוהב של הלהקה הזו (אגב ,הסולן יהודי ,והיה תלמיד ישיבה ) תנסה את מה שהבאתי למעלה ויש גם מהאלבום של השיר שהבאת את The Night, שיר טוב שאני אוהב. הסולן יהודי כן אבל הוא התנצר. :-\
פורסם 2010 באוגוסט 1115 שנים יש רק שיר אחד שאני אוהב של הלהקה הזו (אגב ,הסולן יהודי ,והיה תלמיד ישיבה ) השיר הכי טוב שלהם, תנסה את FACADE אני אישית שומע רק את שני השירים האלה.
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים תנסה את מה שהבאתי למעלה ויש גם מהאלבום של השיר שהבאת את The Night, שיר טוב שאני אוהב.הסולן יהודי כן אבל הוא התנצר. :-\כן כן ,אני אנסה .לא מבין למה הסלון התנצר ,היה יכול להיות מגניב שיש מטאליסט דתי השיר הכי טוב שלהם, תנסה את FACADE אני אישית שומע רק את שני השירים האלה.נחמד ביותר ,גם אהבתי http://www.youtube.com/watch?v=ZrFkd1No6pk , מצחיק שהוא גם זורק בסוף מילה בעברית .
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים לא מבין למה הסלון התנצר ,היה יכול להיות מגניב שיש מטאליסט דתי Orphaned Land - יהודים וישראלים - ועושים מוזיקה נהדרת
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים הסולן יהודי. אחיו תלמיד ישיבה גר בבני ברק. לפי מה שאני יודע הסולן לא היה תלמיד ישיבה א' ולא התנצר ב'.יהודי חילוני.
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים לפי וויקיפדיה הסולן היה תלמיד ישיבהand he spent the 1991-1992 academic year at the Neveh Zion Yeshiva inמעניין לראות איך היה ניראה מטליסט חרדי, עכשיו יש לנו רק זמר REGGAE חרדי...
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים כן כן ,אני אנסה .לא מבין למה הסלון התנצר ,היה יכול להיות מגניב שיש מטאליסט דתי נחמד ביותר ,גם אהבתי http://www.youtube.com/watch?v=ZrFkd1No6pk , מצחיק שהוא גם זורק בסוף מילה בעברית .יש עוד כמה שירים שהוא זורק מילים בעברית,ב Stupifiy הוא אומר כמה פעמים "לפחד" במבטא קצת מוזר וצעקני כזה לקח לי זמן להבין את זה.
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים קליפ טוב, שיר טוב - ליריקה גרועה. נושא חרוש. נקודת מבט ילדותית ומתלהמת. בקיצור - רוק.
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים אני מתגעגע לDown with the sicknessחבל שקניתי את indestructible, קצת איכזב. מה שגרם לי להתאהב בלהקה הזאת זה שירים כמו Prayer ו-the gameגם כמובן שירים כמו Land of confusion ו-Stupify
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.