עבור לתוכן

Exposure 2010 Integrated Amplifier

Featured Replies

פורסם

הנה עוד המלצה שהיא אולי קצת Overkill על הפורום הזה אבל אני חש שדווקא מקומו כאן. זהו מגבר סטריאו משולב, המיוצר ומתוכנן ע"י חברת אודיו בריטית העונה לשם Exposure. המגבר המשולב מדגם 2010 הוא חלק מליין מוצרים של החברה שיצאה במפתיע לאחר שנעלמה מאור הזרקורים לפני כמה עשורים, במטרה להשתמש במוניטין הקיים כדי לקבל דריסת רגל משמעותית בשוק...

התרשמות ראשונית:

2010_integrated_silver_left.jpg

כפי שאתם רואים מהתמונה, המגבר הזה ניחן בלוק יפהפה, חלק ומרשים. המגבר נותן תחושה שהוא בנוי היטב ועשוי מחומרים איכותיים. אני נוהג לומר: "בנוי כמו טנק".

מעבר לכך, נורות ביקורת כחולות המוטמעות ב"מקומות הנכונים" מעניקות תחושה רומנטית ומשתלבות היטב עם CDP כגון הD-500SE של חברת Cambridge Audio שאת התרשמותי ממנו הזכרתי בביקורת קודמת.

הSet-Up:

מקור: Audio Analogue Paganini.

כבלאז': אינטרקונקט VDH וכבלים של Audio Quest - לא טרחתי לברר דגמים.

רמקולים: ProAc Response 1sc.

הסאונד:

במילה אחת: חשיפה. כשמו כן הוא (Exposure) המגבר הזה חושפני בעליל. הפרטים הקטנים ביותר עשו דרכם מהמקור האיטלקי המשובח ועברו תרגום משובח לא פחות...המגבר הזה, על אף שהוא "קטן" על הרמקולים, הצליח להרשים אותי מאד. הResponse 1sc ידועים כרמקולים שאוהבים הגברה משובחת (Naim ,Electrocompaniet הן רק דוגמאות) אבל עם זאת המגבר הנדון כאן לא בייש אותם כלל.

המגבר, מעבר להיותו שקוף (מדהים בהקלטות טובות, אכזבה מתבקשת בהקלטות פחות טובות) לא הראה בעייה מיוחדת בהנעת זוג הפרואקים הלא נצילים. הגבוהים היה מעט אגרסיים והבאס היה בעל Slam ו Attack ראויים לשבח; המיד היה נייטרלי, חף מקולרציה ולא מעייף. הווקאלים עטפו את החדר וכל מי שהיה נוכח בהדגמה התקשה שלא לקחת חלק בחגיגה המוסיקלית לה היינו עדים...

הבאס היה קטן, הדוק ובעל פאנצ'; אבל צריך להכניס את זה לפרופורציות שהרי הResponse 1sc הם לא בדיוק הרמקולים שיגרמו לשכנים להרים טלפון למשטרה - הדרייבר, בגלל מגבלותיו הפיזיות, לא מסוגל לרדת מספיק נמוך כך שרעדים בישבן לא הרגשתי.

סיכום: לטעמי הייתה אינטגרציה מושלמת במערכת הזו והExposure בהחלט תרם את חלקו לכך!

BTW, אחרי ששמענו מערכת ב-30 אלף קינחנו את הערב בפלאפל ב-10 שקל :P

פורסם

באיזה חנות הפעם שיגעת את המוכר? :P

אגב, מה מחירו?

פורסם

ניראה מעולה :)

אני בנתיים מסתפק ב Kenwood Ka-9100 :P

פורסם
  • מחבר

באיזה חנות הפעם שיגעת את המוכר? :P

אגב, מה מחירו?

אותה החנות. ;)

מחירו בארץ עומד על כ-6 אלפיות כמדומני...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים