עבור לתוכן

אני חייב תשובה חד-משמעית! Catalist 3.7 or 3.8 ???

Featured Replies

פורסם

ראיתיאת הדיון הקודם על כך חלק אומרים ש3.8 גורם להתחממות וחלק אומרים שלא.

מה אני יתקין 3.7 או 3.8??

תודה רבה רבה!!

פורסם

ההתחממות נוגעת רק לכרטיסי 9800, אם אין לך אין שום סיבה לדאוג. אם כן יש לך כרטיס כזה עדיין לא פורט ב100%אם זה באמת בעיה או קריאה שונה של החיישן.

מכיוון שהכרטיס לא משפר ביצועים לא כל כך נורא להיות עם ה3.7

פורסם
  • מחבר

הדרייברים שבאתר הם גרסת 3.7 ככה כתוב לפחות.

ושאני נכנס למאפיינים של הכרטיס רשום VERSION 3.8.

יכול להיות בהדרייברים שהוצאו להורדה באתר הם 3.8??

פורסם

לי אישית קרתה תקלה מוזרה עם המסך הדיי חדש (IBM FDtrinitron) בשילוב עם RADEON 8500.

באמצע משחק בקואנטר סטרייק (כן כן יש עוד אנשים שמשחקים בזה :) ) כאשר לחצתי ESC כדי לצאת לתפריט פתאום המסך השחיר ונרשמה הודעה NO SIGNAL CHECK CABLE BLA BLA...

תוך כדי התדהמה, ניתקתי תכבל של הVGA החזרתי חזרה ועדיין זה נשאר, כבר הייתי בטוח שהכרטיס נשרף לו... עוד כמה פעולות אינסטקטיביות של כל מיני ESC ALT + CNTL +DEL בסוף הדליקו לי את המסך בחזרה.

גם אני קראתי לפני כן את השמועות על התחממות שבאמת נראו לי עד אז לא רציניות, אבל בכל אופן תקלה יוצאת דופן שכזאת עוד לא נתקלתי. אז הלכתי לקרוא קצת ולהפתעתי כבר החלו לצאת ידיעות על מה שכנראה קרה אצלי...

מסתבר שמאות אם לא יותר של אנשים שהתקינו CATALYST 3.8 היית אותה בעיה שקרתה אצלי לא אצל כולם המסך אתאושש מכך

כנראה שקיימת תקלה שגורמת למסך במעברים מסויימים בין רזולוציות להחיל קצבי רענון גבוהים ביותר (יש שסוברים כי הדבר קשור בבלבול בין התצוגה של ה Secondary Dispaly

ממה שהבנתי ATI עדיין לא לקחה אחריות ויותר מכך מכחישה את הבעיה.

אני בכל אופן חזרתי ל3.7 עד שיוכח לי אחרת. וזה מה שאני מציע לעשות לכל מי שמסכו יקר לליבו

פורסם

DARK MIND - זה גם בכרטיסיםש עברו SOF MOD ל9800

MAKRON1- תכבה את ה-VPU בהגדרות הדרייבר, זה יפתור את הבעיה

פורסם

נכון לעכשיו הטענות חלוקות, מספר אנשים טוענים כי אכן הדרייברים גורמים לבעיות התחממות

ולעומתם ATI ו גורמים אחרים לדוגמת DriverHeaven טוענים שאין שום בעיה כזו.

אני ממליץ ללכת על ה Catalyst3.8 ולוותר נכון לעכשיו על OC.

פורסם

אני עובד עם 9000PRO 64MB של GIGABYTE, קירור רגיל, 275/275 @ 306/306, OMEGA מבוסס 3.8 ללא בעיות.

אני חייב לציין שעם ה3.8 CATALYST ראיתי פעם אחת לאחר ההתקנה קצת artifects על הDESKTOP... מתחת לאיזה חלון ואז זה נעלם, זה אף פעם לא קרה לי... אמנם זה היה חד פעמי אבל אני באמת חושב שיש משהו מוזר איתם.

אני מקווה שתצא גרסה חדשה בקרוב אבל עד אז לכל אלה עם ה SOFTMOD אני הייתי הולך על OMEGA מבוססי 3.7 ומשתמשים רגילים אני חושב שהם יכולים לעבור ל3.8 אבל לא הייתי ממליץ ללכת על אוברקלוקל רציני משהו נכון לעכשיו ותאמת... למי שיש 9800 לא ממש צריך OC, הוא יכול לחיות בלי אוברקלוק שנה בכיף.

תעשו מה בראש שלכם, בכל מקרה תמיד אפשר לחזור לדרייברים קודמים.

פורסם

לי באופן אישי , היו רק בעיות עם ה-3.8 . אני עובד עם 3.7 וזהו .

פורסם

לי באופן אישי , היו רק בעיות עם ה-3.8 . אני עובד עם 3.7 וזהו .

ME 2

פורסם

זה כבר לא בטא זה כבר גירסאת RC (ועוד חמישית)

זה גירסאת 3.9 RC5 מודלפת תחכה עוד קצת לסופי

ולפי מה שאני הבנתי הלינק הזה זה דרייברים רק ל Radeon 9200/9600/9800

אז לא יודע.. (אל תורידו)

פורסם

זה כבר לא בטא זה כבר גירסאת RC (ועוד חמישית)

זה גירסאת 3.9 RC5 מודלפת תחכה עוד קצת לסופי

מחכה בקוצר רוח .

פורסם

מאיפה אפשר להוריד catalyst 3.7 ?

פורסם

מאתר זה עצמו אפילו .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים