עבור לתוכן

כמה רעש עושה Gainward GeForce GTX 460 GS

Featured Replies

פורסם

השאלה היא כמה רעש עושה Gainward GeForce GTX 460 Golden Sample

gw460_noise.png

מפה ^ אני מבין שהוא עושה 41.7dBA ממרחק מטר

אבל אני לא יודע תכלס כמה רועש זה 41.7dBA

אז מה נראה לכם? זה נחשב רועש, לא רועש או רועש בקטנה(לא מציק)?

לי רעש מהמחשב לא מפריע כל עוד זה לא נורא ואיום, כרגע יש לי מחשב ישן שרועש בקטנה

פורסם

41.7dBA זה רועש.

אפשר לקבוע בצורה ידנית את מהירות המאוורר עד שתגיע לרמת השקט הרצויה, לכרטיס לא אמורות להיות בעיות חום.

שים לב שזו גירסת GLH, שלא נמכרת בארץ.

פורסם

פרופורציה אנשים, פרופורציה.

בטח ש41 דציבל זה רועש, אבל שימו לב מאיפה נלקחה הבדיקה, עם כל הכבוד בדיקת רעש לא עושים מ5 סנטימטרים זה פשוט מטופש ולא מצייג או משמש דוגמא לרמת הרעש בשימוש רגיל עם הכרטיס.

אמרנו פרופורציה?

כרטיס הHD5850 אינו רועש כלל וכלל אפילו תחת עומס גרפי כבד ותראו את הGS בהשוואה אליו, למעשה אפילו רועש פחות ממנו, כך שחד משמעית ניתן לומר שהGS אינו רועש גם תחת עומס.

פורסם
  • מחבר

41.7dBA זה רועש.

אפשר לקבוע בצורה ידנית את מהירות המאוורר עד שתגיע לרמת השקט הרצויה, לכרטיס לא אמורות להיות בעיות חום.

שים לב שזו גירסת GLH, שלא נמכרת בארץ.

אז ה-GS שלא GLH הוא עם אותו קירור ובלי אוברקלוק? (ואם זה נכון אז הוא גם פחות חם/רועש, לא?)

פרופורציה אנשים, פרופורציה.

בטח ש41 דציבל זה רועש, אבל שימו לב מאיפה נלקחה הבדיקה, עם כל הכבוד בדיקת רעש לא עושים מ5 סנטימטרים זה פשוט מטופש ולא מצייג או משמש דוגמא לרמת הרעש בשימוש רגיל עם הכרטיס.

אמרנו פרופורציה?

כרטיס הHD5850 אינו רועש כלל וכלל אפילו תחת עומס גרפי כבד ותראו את הGS בהשוואה אליו, למעשה אפילו רועש פחות ממנו, כך שחד משמעית ניתן לומר שהGS אינו רועש גם תחת עומס.

אם ה-5850 שקט אז התרשים לא הגיוני.. האם יש פה באמת הגזמה? לקחתי את התרשים משם - http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/nvidia-geforce-gtx-460_4.html

ד"א ה-41.7dBA זה ממרחק מטר

פורסם

הHD5850 ובמיוחד הHD5870 הם כרטיסים שקטים ואת זה אומר בנאדם שעובד עם HD5850 במחשב עם מארז פתוח שנמצא 40 סנטימטר מהאוזן שלו.

אם הGTX460 GS יותר שקט מהם אין לי מילה אחת רעה להגיד עליו.

פורסם
אז ה-GS שלא GLH הוא עם אותו קירור ובלי אוברקלוק? (ואם זה נכון אז הוא גם פחות חם/רועש, לא?)

כן, הוא מגיע עם אותו קירור ועל פניו הקירור הזה נראה בסדר גמור.

גירסת GS הרגילה מגיעה עם OC קטנטן של 25MHZ לליבה ו- 50MHZ לשדר.

זה יעשה לך קצת סדר:

spec.jpg

פורסם
  • מחבר

אשכרה עשיתם לי סדר, תודה

palit sonic platinum מוכרים בארץ? ואם כן, האם שווה יותר לקנות palit או gainward? (במידה ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק בעצמי)

פורסם

אני קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה של GAINWARD שבוע שעבר.

ההגדרה של שקט היא מאוד סובייקטיבית, אבל אני יכול להגיד לך שבזמן מנוחה אני בכלל לא מרגיש את הכרטיס הזה. אם יש רעש קטן שאני שומע מהמארז (CM 690 II) הוא בא מכיוון המאווררים ולא מהקירור של הכרטיס מסך (עד כמה שניתן להבחין...). הכרטיס קריר מאוד (30-35 מעלות במנוחה, עד כמה שאני יודע זה ממש טוב בשביל כרטיס חזק כזה).

לא יצא לי כל כך לבחון אותו בזמן מאמץ במשחקים וכו' אז קשה לי לחוות דעה בנושא הזה, אם כי אני לא מאמין שיהיו בעיות מבחינת הרעש.

בקשר לאיזה גירסא יותר שווה, אני לא יודע מה להגיד לך, אבל בRSM (איפה שקניתי) מוכרים את הכרטיס של הGAINWARD ומקבלים איתו את המשחק JUST CAUSE 2. אם זה מעניין אותך, אז קח את זה בחשבון בשיקול של איזה חברה לקחת. ותוודא איתם שהמבצע עדין תקף.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

רק עכשיו ראיתי את הנושא הזה

קניתי את הכרטיס אחרי שנאמר לי שהוא מאד שקט וקריר

בחיבור ראשוני ובהגדרות יצרן הטמפ' במנוחה עמדה אצלי סביב 43

ראיתי ברשת אנשים שאצלם המצב טוב יותר, אפילו עם 35 מעלות

אמנם יש לי לא מעט אוורור במחשב אבל אני שומר אותו חלש יחסית בתוך מארז P180 שלא מיועד דווקא לקירור אלא לשקט

המאוור נמצא על 50% במצב הזה והוא מאד רועש לטעמי. אמנם אני מאד רגיש לרעש אבל הוא היה ממש רועש.

המיטה שלי נמצאת כשתי מטר מהמחשב, לפעמים שלוש אם אני ישן לצד השני ולא יכולתי לישון איתו.

להגנתו יאמר שבזמן מאמץ עם ATITOOL הוא הגיע ללא יותר מ64 מעלות והרעש לא הפריע הרבה יותר.

כאשר הורדתי את המאוור ל 40% הטמפ' לא השתנתה משמעותית אבל הרעש ירד פלאים.

לטעמי, לפחות במערכת שלי, הורדת המאוור ל40% משפרת מאוד את השקט מבלי כמעט להתפשר על טמפ'

אני חושב שאפשר לומר שהוא כמעט חרישי ממרחק של קצת פחות ממטר.

שני הסנט שלי.

פורסם

palit sonic platinum מוכרים בארץ? ואם כן, האם שווה יותר לקנות palit או gainward? (במידה ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק בעצמי)

לא שווה לשלם שקל יותר על OC כזה, כשאתה יכול לעשות את זה בעצמך בלי בעיה.. 25mhz זה הסיפור שלך?!

כך את ה-460 הכי זול בתקציב שלך, 965 שח ל-786 מ"ב, או 1177 ל-1gb

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6801

פורסם

יש לי GAINWARD GTX460 ואני יכול להגיד שהוא מאוד רועש תחת מהירות מאוורר אוטומטית...

המאוורר על 40% במנוחה ולא נשמע, קצת מאמץ הוא מתפס לאיזור ה 80% ושומעים בבירור אך המאוורר יורד ועולה בסלד...

הרבה יותר מכל כרטיס אחר שהיה לי...

* אני לא רגיש מידיי לרעש, לפחות לא אחד סביר, ה 460 קצת מוגזם אפילו לי...

* מה שכן הייתי מאוד שמח עם הכרטיסים שלי של ATI היו פועלים כמו ה 460 ולא כמו שהם היום.. 80 מעלות 26% מאוורר,במקום להגביר מהירות לאיזור ה 50% ולהוריד אותו ל 60~ מעלות...:facepalm:

* מה שכן אני יכול להגיד שיש לי זוג כאלה והם עושים קלוקים עצבניים לגמרי, לא ראיתי 460 עדיפים אצל אנשים....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים