עבור לתוכן

שעות הפעילות של חנויות המחשבים - למה?

Featured Replies

פורסם

אף פעם לא הבנתי מדוע, בניגוד לרוב מוסדות הממשלה המוכרים לנו שפועלים עד 1-2 בצהריים- ביטוח לאומי בארצינו תמיד פתוח בין שעות ראנדומליות שמשתנות לפי תנועת הכוכבים בגלקסייה ולא מדוייק מזה.

מה זה נותן להם? למה הנוהל המוזר הזה? ???

פורסם

מה זה נותן להם?

פורסם

עוד מעט גיוס למען האמת, למה שיהיה לי לא קל בטירונות?

בסך-הכל תהיתי אם יש סיבה מיוחדת לדבר הזה או לא, כי לי אישית לא פעם ולא פעמיים לא היה זמן עד הערב כשהייתי צריך משהו בחנות מחשבים...

כמה צחוק בת'רד אחד וכמה אמת באמירה אחת. יהיה קשה עם השאלות קיטבג,לגמרי.

ובוא ננסה להפעיל את הראש ביחד. כמה אנשים הולכים לקנות מחשב בערב,כלומר מ7 ואילך? לא הרבה נכון? אתה בתור בעל חנות היית רוצה לשלם לעובדים + חשמל ולא להרוויח כמעט כלום (בפועל להפסיד). אז גם הם לא,ולכן לא פותחים כמעט שום עסק בלי כדאיות כלכלית בשעות לא סבירות. בדיוק כמו שלא פותחים פאבים בבוקר בארצנו. הבנת? אם לא let god mercy on your soul.

פורסם

ואני בטוח שהתכוונת ל- may god have mercy on your soul

כי מה שכתבת לא רק שאינו דומה לביטוי, זה אפילו לא משפט תקין

פורסם

אני חושב שבמקרים האלו, התשובה די תשובה - ככה.

שמעתי שב ebay אפשר לקנות מחשבים 24 שעות ביממה, לך על זה.

פורסם

אף פעם לא הבנתי מדוע, בניגוד לרוב החנויות המוכרות לנו שפועלות עד 10-12 בלילה - בנקים עובדים רק עד השעה 13:00 בצהריים, ויומיים בשבוע בשעות 16:00-18:00.

אז זהו, הבנק שלי פתוח רצוף עד 20:00 בחלק מימי השבוע ואף פעם לא עומדים בו בתור. למה? כי ככה הוא מושך את הלקוחות העסוקים שלו.

אם שעות הפתיחה והשירות של עסק מסוים לא מתאימים לך, אתה מוזמן למצוא עסק אחר שיתן לך שירות טוב יותר.

פורסם

הבנק שלך סניף עסקי שמקבל רק לקוחות עם הכנסה גבוהה. הסניף עובד גם ביום שישי, נכון?

פורסם

אני עובד לשעבר בחברת אייבורי ואני חייב להגיד לכם שאתם טועים.

עבדתי בסניף רמת גן שמול קניון איילון והיה נסיון של מספר חודשים לפתוח את החנות עד מאוחר (איזור 10 ככה), ופשוט לא הגיעו הרבה לקוחות בשעות האלה..לא כמות ששווה את השעות הנוספות לפחות..

וזה עוד סניף שנמצא ליד מקום מאד מרכזי עם הרבה תנועה..ואגב הסניפים פתוחים על פי רוב עד 8 ולא 7

ולמי שאמר שIVORY חברה שלא שווה..היא אולי לא מתאימה לך..אבל יש הרבה לקוחות שזו חברה שמתאימה להם..פריסה ארצית, רשת וותיקה שלא הולכת ליפול בזמן הקרוב בניגוד לחנויות קטנות של מחשבים שנסגרות על ימין ועל שמאל ומחירים זולים ביחס לשוק.

בשביל הלקוח עם הדרישות הבסיסיות - מיילים ואינטרנט - זה מספיק.

הלקוח שלא מבין בחומרה מחפש את הזול מחברה מוכרת.

כמובן שפה אנחנו בפורום מקצועי עם דרישות מיוחדות לגרפיקאים, גיימרים וכול'י..אז אולי זו לא החנות המועדפת על הפורום..אבל בכללי לאדם ממוצע זו חנות מעולה.

בדיוק לפני מספר ימים קניתי שם מחשב לסבא שלי, והמחיר יצא זול משמעותית משאר החנויות המומלצות בפורום.

אם אני צריך איזה חלק מיוחד\ מחשב בשבילי אולי הייתי שוקל באמת לקנות בחנות אחרת, אבל גם לא בטוח.

יש בפורום טרנד ליפול על אייבורי כאילו הם אוייבי העולם. אני לא מייצג את החברה, אני כבר לא עובד שם, אבל ראבק אל תכפישו סתם.

פורסם

ואני בטוח שהתכוונת ל- may god have mercy on your soul

כי מה שכתבת לא רק שאינו דומה לביטוי, זה אפילו לא משפט תקין

נכתב בהשפעה חזקה של המון בירות,צודק.

FUNGI,אין בנמצא חנות מחשבים שפתוחה בערב,פשוט לא כלכלי. לא יודע אם אפילו בארה"ב ירום הודה יש.

פורסם
  • מחבר

כמה צחוק בת'רד אחד וכמה אמת באמירה אחת. יהיה קשה עם השאלות קיטבג,לגמרי.

ובוא ננסה להפעיל את הראש ביחד. כמה אנשים הולכים לקנות מחשב בערב,כלומר מ7 ואילך? לא הרבה נכון? אתה בתור בעל חנות היית רוצה לשלם לעובדים + חשמל ולא להרוויח כמעט כלום (בפועל להפסיד). אז גם הם לא,ולכן לא פותחים כמעט שום עסק בלי כדאיות כלכלית בשעות לא סבירות. בדיוק כמו שלא פותחים פאבים בבוקר בארצנו. הבנת? אם לא let god mercy on your soul.

אני ממש לא בנאדם של שאלות קיטבג, פשוט לדעתי אין שום בעיה ברכישת מחשב ב8-9 בערב... ::)

פורסם

מה זה נותן להם?

למה הנוהל המוזר הזה?

פורסם

חשוב שהת'ראד יהיה visually impaired friendly.

פורסם

מספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים