עבור לתוכן

שעות הפעילות של חנויות המחשבים - למה?

Featured Replies

פורסם

אף פעם לא הבנתי מדוע, בניגוד לרוב החנויות המוכרות לנו שפועלות עד 10-12 בלילה - חנויות המחשבים בארצינו תמיד נסגרות ב6-7 בערב ולא מאוחר מזה.

מה זה נותן להם? למה הנוהל המוזר הזה? ???

פורסם

אף פעם לא הבנתי מדוע, בניגוד לרוב החנויות המוכרות לנו שפועלות עד 10-12 בלילה - ספרים ומעצבי שיער בארצינו לא עובדים בימי שני.

פורסם

אף פעם לא הבנתי מדוע, בניגוד לרוב החנויות המוכרות לנו שפועלות עד 10-12 בלילה - בנקים עובדים רק עד השעה 13:00 בצהריים, ויומיים בשבוע בשעות 16:00-18:00.

פורסם

ולמה לעזאזל בקרית מלאכי הכל סגור בימי שלישי אחה"צ?? WTF?!?!?!?

כאילו שהעיר הזאת לא מחורבנת מספיק גם ככה..

*לא, למזלי אני לא גר שם ומעולם לא גרתי, אני במקור ממושב באזור שם..

פורסם

גם באופקים בימי שלישי הכל סגור אחרי הצהריים.

פורסם

ומה שאני לא מבין זה למה רוב המדינה סגורה ביום שבת בצהריים , זה הזמן היחידי שלי לקנות דברים !

פורסם

אף פעם לא הבנתי מדוע, בניגוד לרוב החנויות המוכרות לנו שפועלות עד 10-12 בלילה - חנויות המחשבים בארצינו תמיד נסגרות ב6-7 בערב ולא מאוחר מזה.

12 בלילה ? -אין הרבה חנויות שפתוחות בשעות האלו -יש עד 10 בלילה הרבה

מעבר לזה הרוב סגורות כולל בקניונים

בכל מקרה הקביעה שחנויות מחשבים נסגרות ב6 בערב היא כוללנית ולא נכונה

באג זאת לא חנות מחשבים ? אופיס דיפו שמחזיקים גם מחלקת מחשבים לא נחשבים ? ביג בוקס שגם להם מחלקה למחשבים

נכון שיש חנויות שנסגרות ב6 בערב אבל זה השיקול עסקי שלהם

וזה זכותם -כניראה יש להם את הסיבות שלהם

לדוגמה חנות בקניון משגשג חשופה להרבה קונים פוטנציאלים על 10 בלילה ולפעמים יותר

לאומת זאת חנות מחשבים באיזה חור נידח שגם משלמת הרבה פחות שכירות וארנונה בגלל זה חשופה להרבה פחות קונים פוטנציאלים בשעות האלו

וצריך לחשוב על דברים כמו שכר עובדים כולל שעות נוספות \הוצאות חשמל וכו

בעל החנות עושה את השיקול שלו ובמידה ומחליט שפתיחה אחרי 6 בערב בדרך כלל רק גורמת להפסדים הוא סוגר בשעות האלו

פורסם
  • מחבר

Yall are bad trolls, gtfo

הנקודה שלי היא שבמה שנראה כמו אופן סיסטמתי, כל חנויות המחשבים בארץ ששוות משהו כגון IQPC, SKYPC, פנדס, RSM, KSP וגם אלו שלא שוות כלום כמו IVORY פתוחות עד גג 7 בערב, 3 שעות פחות ממוצע שעות הפתיחה של חנויות אחרות.

קצת מצחיק לראות אצלי את IVORY עומדת בשורת חנויות עם אור כבוי בשעה 7 ו20 בערב כששאר החנויות מלאות קונים...

מובן שזה אינטרס עסקי מסויים של הבעלים, אבל זה נכון לכל חנויות המחשבים שהזכרתי. את באג היקרנים עם העובדים שלא יודעים כלום בתחום המחשבים אני לא יכול להחשיב, מצטער. אופיס דיפו ואייס הן חנויות כלליות שבין היתר יש להן ציוד מחשבים.

אני מבין שאין סיבה מיוחדת... Keep trollin' then!

פורסם

אף פעם לא הבנתי מדוע, בניגוד לרוב החנויות המוכרות לנו שפועלות עד 10-12 בלילה - חנויות X בארצינו תמיד נסגרות בשעה X ולא מאוחר מזה.

פורסם

כן גם אני תוהה למה FOX תמיד נסגרת בשעה FOX ולא מאוחר מזה.

פורסם

אף פעם לא הבנתי מדוע, בניגוד לרוב האנשים המוכרים לנו שפועלים עד 10-12 בלילה - תימנים לועסים גת בארצינו תמיד בין 8-9 בלילה ולא מאוחר מזה.

פורסם

גם אני לא מבין את הקטע המוזר הזה.

יש לי פה חנות ליד הבית, פתוח מ10 עד 12 בצהרים, יוצא לארוחת צהרים מ12-2 ופתוח עד 5 וסוגר את הבסטה.

אני חושב שזה בגלל שאין פה עסק. מי כבר צריך טכנאי היום בימינו? יש את הילד של השכן או חבר של חבר או מישהו במשפחה.

אם קונים חלקים, מחשבים אז מחנויות מוכרות בעיקר או אפילו מחו"ל...

פורסם

אחד הט'ראדים :yelclap::xyxthumbs:

לפותח הט'ראד, אני מאוד מקווה שהשתחררת, כי אם לא, יהיה לך מאוד לא קל בטירונות :lol:

פורסם
  • מחבר

אחד הט'ראדים :yelclap::xyxthumbs:

לפותח הט'ראד, אני מאוד מקווה שהשתחררת, כי אם לא, יהיה לך מאוד לא קל בטירונות :lol:

עוד מעט גיוס למען האמת, למה שיהיה לי לא קל בטירונות?

בסך-הכל תהיתי אם יש סיבה מיוחדת לדבר הזה או לא, כי לי אישית לא פעם ולא פעמיים לא היה זמן עד הערב כשהייתי צריך משהו בחנות מחשבים...

פורסם

גם באופקים בימי שלישי הכל סגור אחרי הצהריים.

נחמד לדעת שעוד מישהו גר בחור הזה חוץ ממני ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים