פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים אז ככה חברה שלי קנתה בחול IPOD TUCH עכשיו הוא עלה לה שם 279 דולר בעיקרון לפי מה שראיתי אז מותר לעבור במסלול הירוק עם דברים שהם עד 200 דולר ?עכשיו ביקשו ממנה שם את הדרכון ועשו לה החזר מס בחול על המכשיר !עכשיו י דואגת שהם מעברים מידע מחול לארץ שהורידו לה מס שם וכאילו שבמחשב בנתבג זה יהיה מעודכן ועצרו אותה לבדיקה על סמך זה ,הגיוני ?עכשיו אני רוצה לדעת מניסיון של אנשים באיזה מסלול צריך לעבור ?תודה על העזרה
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים גם בלי המס המחיר לא ירד מ200 דולר ולכן (מבחינת החוק) היא צריכה לעבור במסלול האדום.מעשית, שתעיף את האריזה, תשים שם כמה שירים והם לא יוכלו להוכיח שהיא לא יצאה מהארץ עם זה.
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים תיאורתית היא זאת שתצטרך להוכיח שהיא יצאה עם זה מהארץ, ע"י הצגת חשבוניות קניה בארץ.מעשית אף אחד לא יעצור אותה...
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים הכול זה מזל בחיים לעבור בירוק להכניס לכיס את המכשיר לא עושים בדיקה בבגדיםזה מה שאני עשיתי לפני חודש בכול כיס אייפון 3 סה"כנעצרתי על יד המוכס בירוק פעם ראשונה בחיים לא מצא שום דבר מעניין היה שם מחשב נייד מצלמה PRO וידאו
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים לא נראה לי שיש בהיסטוריה של המדינה בן אדם שאשכרה הלך למסלול האדום..בטח לא בגלל שהוא קנה איזה איפוד ב200 דולר.
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים אני הלכתי לשם, כשחזרתי עם X-Box 360 מגרמניה. הסתכלו, אמרו "טוב נו, בגלל שבאת דרך פה, סע לשלום. כל הכבוד ותתחדש.".
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים אני הלכתי לשם, כשחזרתי עם X-Box 360 מגרמניה. הסתכלו, אמרו "טוב נו, בגלל שבאת דרך פה, סע לשלום. כל הכבוד ותתחדש.". הם לא ידעו מה לעשות עם זה, כי לא נכנסים אליהם בדר"כ, אז הם שחררו אותך. F/A-18 גם כשאני חזרתי מחו"ל הדלפקים לא היו מאויישים. לדעתי כדאי לעבור שם, כי כל הפקידים נמצאים במסלול הירוק.
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים לא נראה לי שיש בהיסטוריה של המדינה בן אדם שאשכרה הלך למסלול האדום..בטח לא בגלל שהוא קנה איזה איפוד ב200 דולר.תתפלא -פה באמת זה כבר עניין גבולי אבל עם אתה רוצה לקנות די הרבה מוצרים מעל 200$ -אז כן מדווחים ומשלמים לא מזמן גיסי חזר עם 10 מחבטי טניס ודיווח אליהם -עדין אחרי המכס זה יצא הרבה פחות מלקנות מספק בארץ -ואני לא מדבר על מחירי חנויות (ארצות הברית מאוד זולה בזה ) שאני יסע לתאילנד עם אני ימצא דברים מענינים יחסית בזול אבל מעל 200$ אין לי בעיה לעבור במסלול האדום כמובן אני ישווה מחירים אחרי מכס עם יהיה מזל לבודק לא יהיה כוח לעשות נירת וישחרר אותי בלי
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים היום בבוקר חזרתי מחו"ל, ומה שראיתי הדלפקים במסלול האדום לא היו מאויישות לדעתי כדאי לעבור שם, כי כל הפקידים נמצאים במסלול הירוק. ענק
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים הם לא ידעו מה לעשות עם זה, כי לא נכנסים אליהם בדר"כ, אז הם שחררו אותך. אמת. הבחור שם מסתכל על זה, שואל אותי "מה זה?" זה X-Box 360. "אה... טוב שמע, בתכל'ס צריך להצהיר ויש על זה מכס, אבל בגלל שבאת להצהיר, סע לשלום. תתחדש."
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים לא נראה לי שיש בהיסטוריה של המדינה בן אדם שאשכרה הלך למסלול האדום..בטח לא בגלל שהוא קנה איזה איפוד ב200 דולר.אתה טועה המסלול האדום משתלם יותר מהירוק.ברוב המקרים בכלל לא יבדקו אותך ואם יבדקו וימצאו משהו (גם זה בספק) אז תשלם במקסימום את המכס וזהו.לעומת זאת אם נתפסת בירוק תשלם באבו אבוהה, קנס + מכס וסביר שתרצה להשאיר להם את המוצר כדי לא לשלם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.