עבור לתוכן

התנדבות במשטרה אזרחית

Featured Replies

פורסם

מנסים בעבודה לשכנע אותי להתנדב במשטרה אזרחית משום מה.

מישהו מתנדב או התנדב שיכול להגיד אם זה לעניין?

יש מסלולים ? למי פונים? שעות סבירות? בשלב מסוים צריך ללבוש מדים\נשק או שהכל בלבוש אזרחי?

פורסם

בהצלחה...

פורסם
  • מחבר

אז אתם אומרים להתנדב?

פורסם

לדעתי, זו לא שאלה שאתה צריך להפנות אל הציבור הרחב. זה משהו שאתה צריך לענות עליו. אף אחד לא יכול להחליט בשבילך.

מה כרגע אתה עושה בחיים, אתה עובד?

פורסם

http://www.police.gov.il/MEHOZOT/AGAFKEHILA/HITNADVITMISHEZ/Pages/maslulim.aspx

כתוב שם בפרוטרוט כל כל השאלות שלך. וכמו שאמר הבחור מעליי אם זה מעניין אותך לך על זה. לפי דעתי התנדבות צריכה לגרום לך להרגיש שאתה עושה משהו משמעותי כלשהו,אז אם זה הדרך שאתה רואה את זה , בהצלחה (ודיר בעלאק אם תעצור אותי בתפקיד ותציק לי)

פורסם

אין לי מושג. אני גם חשבתי להתנדב למשטרה, ל"יחידת אופניים"...

http://www.telaviv.police.gov.il/index.asp?id=st&item=mitnadvimbikeiftach&block=atan&tm=2

הממ... עכשיו גם אני חושב, נראה טוב. השאלה היא מה התנאים שמה, אני אשלח מייל למפקד שלהם.

פורסם

אני מתנדב ביחידה שקוראים לה ית"מ

אתה יכול לפנות לכל תחנת משטרה ליד הבית ותשאל על התנדבות

פורסם

אבא שלי מתנדב במשמר האזרחי (במשמר החופים). סבבה של דבר, לטענתו (הוא אוהב את הים) ומזמנים אותו רק פעם ב...

פורסם

וואלה עשיתי את זה פעם במחויבות אישית בתיכון.אמרת יאלה יהיה קצת אקשן אחרי שבועים השתעממתי "רצח".אתה מסתובב כל היום בניידת לובש שחפ"צ או מחזיר אור של תחבורה ונותנים לך קרבין.מה שכן המטווחים היה תענוג(לילד בן 17)

פורסם

אם זה מעניין אותך, ואתה תעשה את זה בגלל הסיבות הנכונות, (ערכים, מוטיבציה וכ"ו..) לך על זה בלי היסוס. :xyxthumbs:

פורסם

אני בינתיים מתקדם עם הנושא, יצרתי קשר עם ראש היחידה המקומי ומחכה לטפסי ההרשמה

פורסם

אבא שלי מתנדב במשמר האזרחי (במשמר החופים). סבבה של דבר, לטענתו (הוא אוהב את הים) ומזמנים אותו רק פעם ב...

אבא שלך מונע מאנשים להשתעשע בכיף באופנוע ים :pissed:

פורסם

אני מתנדב במשמר האזרחי !!

הכל טלוי ושוב טלוי צריך לעבור קורסים שונים טלוי בן כמה אתה!

צריך לעבור מטווח וכו.. ממש כיף וכדאי לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים