פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים ושלא הפך ל"דת ואמונה 2"לא הייתי קורא לדיון "דת ואמונה" (1 או 2) רציני.זה סתם 200 עמודים של התנצחות בין אנשים שכותבים עובדות ומביאים סימוכין ונתונים אמיתיים, לבין רוני...
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים הכי טוב להרטיב את הפיתה הקפואה ואז להכניס לחום גבוהה במיקרו היא יוצאת ממש כמו אפויה מחדש ומחזיקה זמן בלי להפך למסטיק , ( מי שצורב אותה על הגז לאחר מכן - הרי זה משובח ) כמובן שאם יש זמן אז בתנור , אבל מבחינה של ביזבוז אנרגיה וזמן זה לא כדאי
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים אני היחיד שזה מזכיר לו את הת'רד הישן מפעם, "מה עדיף- קורנפלקס ואז חלב, או ההיפך?" בכל אופן, חימום במיקרו על הרבה זמן מוציא את הפיתות בסגנון גומי ומגעילות. אני אישית אוהב לשים את הפיתות קצת על המנגל בהנחה ועושים על האש עם חברים. לבחור ששאל על הפיתות "הקמחיות" אני אציין שאלו לדעתי הפיתות הכי טעימות שיש. הם דומיננתיות ובעלות טעם ולא סתם בסגנון קרש שסה"כ באות להיות כלי קיבול למזון שלך. מה גם שלרוב הם לא "אלסטיות" ונקרעות רק מנסיון לפתוח אותם. לסופו של דבר- אין כמו פיתות חמות מהמאפיה, היישר מהחנות לפה!
פורסם 2010 באוגוסט 1115 שנים הבעיה עם גז ופיתה קפואה היא , עד שהפיתה מפשירה בצדדים , היא כבר שרופה באמצע . ( כדי להימנע מכך עלייך להסיט ולהפוך ולשנות את מיקום הפיתה ביחס ביחס ללהבה בצורה מתמשכת ואקטיבית )
פורסם 2010 באוגוסט 1115 שנים קנינו טוסטר גריל- זה מן טוסטר גדול שלא חייב לסגור או למחוץ את החלק העליון, והוא מתפקד גם כמו גריל.זה אחד הטובים, חוץ מכל מיני שניצלים נקניקיות, זה עושה את הפיתות אחלה (משחים אותם קצת וגם מחמם)
פורסם 2010 באוגוסט 1115 שנים מחממים מחבת, מוסיפים קצת שמן זית, חותכים את הפיתה לשניים, מטגנים מספר דקות ואוכלים. אין יותר טעים מזה. בסיום הטיגון מומלץ להוסיף קצת תבלינים. [br]פורסם בתאריך: 11.08.2010 בשעה 23:38:58^^דגם מלא ומקום קניה, מהר! רכשנו לפני מספר ימים מיקרו של LG בהום סנטר ב-400 ש"ח. עובד מצויין. מחמם את האוכל בשניות.
פורסם 2010 באוגוסט 1115 שנים מחבת.... אני אסיים לאכול את הפיתה שלי עד שאתה תחמם אותה מספר דקות במחבת פיתה זה לא מלאווח
פורסם 2010 באוגוסט 1115 שנים לא נכון פעם היה לי טריפ כזה הייתי לוקח פיתה חוצה אותה לרוחב ויוצר שתי דיסקיות של פיתות דקות ( פיסות לחם שטוחות ) במחבת הייתי מחמם מעט שמן זית , זעתר וכאשר השמן היה חם הייתי מכניס את דיסקית הבצק/פיתה חצויה עם הפנים שלה כלפי המחבת וככה מחמם את הפיתה - היה יוצא מצויין , יכולות להיות וריאציות עם ביצה /שום וכדומה , מעולה ומומלץ
פורסם 2010 באוגוסט 1115 שנים לוקחים פיתה מופשרת וחותכים אותה לרוחב ומטגנים את שני החצאים קלות (טיפה להשחים).לוקחים ביצה ומטגנים אותה כביצת עין, כשהיא מתחילה להיות מוכנה שמים אותה בין שני חצאי הפיתה יחד עם פרוסת גבינה צהובה וזעתר.מחזירים את ה"סנדוויץ" למחבת ומטגנים לבערך דקה לכל צד.מגישים.
פורסם 2010 באוגוסט 1115 שנים לוקחים פיתה מופשרת וחותכים אותה לרוחב ומטגנים את שני החצאים קלות (טיפה להשחים). לוקחים ביצה ומטגנים אותה כביצת עין, כשהיא מתחילה להיות מוכנה שמים אותה בין שני חצאי הפיתה יחד עם פרוסת גבינה צהובה וזעתר. מחזירים את ה"סנדוויץ" למחבת ומטגנים לבערך דקה לכל צד. מגישים. נשמע טעים!
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים עצה של תמני:מבקשים מסבתא שתפשיר את החילבה משבת ושתכין פיתה סלוף בטאבוןאבל למי שאין סבתא תמנייה- שיחמם כמה שניות במיקרו ואז כדי להעביר ת'מיים המגעילים לחמם על הגז יוצא פינוק
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים הכי באסה פיתה קפואה מלא פעמים הפשרתי במיקרו וגיליתי בביס השלישי שאני אוכל קרח. בד"כ אני זורק אותם לפח וקונה פיתה חדשה אבל אם כבר חוצה לרוחב ומטגן אותם ככה על האש אחרי שקצת הפשרתי אותם, מורח על זה קצת חמאה וגבינה צהובה לאחר מכן.. או חמאה וריבה בכל מיני טעמים, יוצא טוב להעביר עם זה את האוכל ככה בבוקר
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים מחבת.... אני אסיים לאכול את הפיתה שלי עד שאתה תחמם אותה מספר דקות במחבת פיתה זה לא מלאווח לפחות אני אוכל פיתה טעימה בזמן שאתה תוכל חתיכת ספוג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.