עבור לתוכן

סקר הפיתות הגדול

איך אתם מפשירים את הפיתה? 925 הצבעות

1. 1. איך אתם מפשירים את הפיתה?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

יש פה צדיק כמוני שמעדיף לחם מלא ולא פיתות משמינות ולא בריאות ;)

• תגובות 94
  • צפיות 12.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוב הלחם שאני אוכל זה לחם מקמח מלא, אבל אין כמו להרגיש טיפה רעב, לגשת למקרר, להוציא פיתה, להפשיר אותה ולאכול עם חומוס. מקסימום תוצאות במינימום מאמץ ;D

פורסם

יש גם פיתות מלחם מלא ואם ממש רוצים להשקיע בבריאות, אפשר להכין גם מקרטון.

פורסם

ברמה היומיומית אני מעדיף לחם מלא

אבל אי אפשר להנות ממנו כמו שנהנים מפיתה חמה עם חומוס, זה פשוט לא בר השוואה

ולנושא, במיקרו, כל דרך אחרת ארוכה מידי

פורסם

כשאני ממש משקיע (ע"ע הפיתה היא חלק משמעותי מהארוחה) קודם אני שם במיקרו ל-20 שניות בדיוק (650W- בהנחה שהפיתה באמת קפואה בקור של 4- מעלות והיא נמצאת שם מעל ל-5 שעות, קרי, קפואה לחלוטין) לאחר מכן אני זורק אותה על הגז ונותן לה להעלות קצת אדים... (כמובן חשוב לשים לב שהיא לא תעלה עשן שחור, שגם זה קרה לי. אם כי ללעוס גוש פחם גרם לי לחשוב רבות על תובנות החיים)

מושלם.

פורסם

טובי, תאפשר להצביע לשתי אופציות, אני שם את הפיתה 30 שניות במיקרו ואז משחים אותה על הגז - אין טוב מזה!

חבוב, זו פשוט גאונות!

איזה רעיון אדיר!

פעם הבאה שאפשיר פיתה אני אנסה את זה.

אני מפשיר במיקרו.

פורסם

טובי, תאפשר להצביע לשתי אופציות, אני שם את הפיתה 30 שניות במיקרו ואז משחים אותה על הגז - אין טוב מזה!

:hizuk:

שילוב מושלם של מהירות וטעם.

פורסם

ולנושא, במיקרו, כל דרך אחרת ארוכה מידי

אני מציע לך לנסות, העוד דקה ומשהו על הגז משדרגת את הפיתה בצורה משמעותית. :)

כמובן חשוב לשים לב שהיא לא תעלה עשן שחור, שגם זה קרה לי. אם כי ללעוס גוש פחם גרם לי לחשוב רבות על תובנות החיים

כ"כ נכון!

פורסם

לא מבין מי שם פיתות על גז או בתנור להפשיר אותם... זה פשוט טימטום ממדרגה ראשונה.

אני גם ככה לא אוהב את הפיתה שלי טיפה קשה, פריכה כזאת אני אוהב אותה רכה כאילו יצא חדש. :xyxthumbs:

פורסם

טמטום ממדרגה ראשונה זה להגיד על הטעם של מישהו אחר שהוא טמטום ממדרגה ראשונה... ::)

פורסם

אם אין לי זמן אני משתמש במיקרו.

מיקרו עושה את זה קצת לח וספוגי.

תנור עושה את זה קצת יבש וקשה.

מה גם שצריך להשגיח על זה או להסתכן בפישול.

40 שניות במיקרו ואז חצי דקה בתנור (עדיף עם מאוורר) מוציא את זה די מוצלח.

ככה זה לא לח וספוגי אבל גם לא יבש וקשה.

אבל הכי טוב זה הפשרה טבעית.

תנסו את זה פעם אם יש לכם זמן ::).

פורסם

אתם אשכרה טורחים להדליק תנור בשביל פיתה? אני שם במיקרו על הפשרה קודם לאיזה דקה שתיים ואז שם על חימום עוד 20 שניות ואז הפיתה יוצאת חמה ורכה ולא רטובה שזה פשוט גועל נפש. אם מחממים ישר בלי הפשרה הפיתה יוצאת כאילו הייתה בטבילה בכיור...

קיימת עוד אופציה. אפשר לשים את הפיתה במיקרו להפשרה לאיזה דקה בשביל שיהיה אפשר לחצות אותה ואז לשים כל חצי בטוסטר וכשזה קופץ לדחוף לכל חצי פרוסה מקופלת של גבינה צהובה וזה יוצא סוג של טוסט מלא גבינה לעצלים... האמת זה דיי טעים, קראנצ'י כזה אבל יבש ומשעמם...

ודר"א יש יותר טוב מפיתה חמה עם חומוס. פיתה חמה עם נוטלה!! איך אף אחד לא אמר את זה?? :s07: :s07:

פורסם

אני שם את הפיתה בטוסטר קפיצים, גם אם היא ישר מהמקפיא ופשוט מכוון את החום לגבוה יותר.

זה יוצא מעעעווולללההה!(עם תוספת של שמן זית, פלפל ומלח גס או במקום מלח-פלפל, זעתר..יאאמממ...)

יופי, עשיתם אותי רעב, אתם מרוצים עכשיו?!?!

פורסם

הסיבה היחידה שבשבילה אני מחזיק מיקרוגל היא הפשרת פיתות.

פורסם

אני שמעתי על שיטה של הכנסת הפיתה למיקרו עטופה במגבת, אמרו לי זה לא רע בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים