עבור לתוכן

המלצה בין שני כרטיסי מסך עד 1000

Featured Replies

פורסם

כן, ה460GTX בשני גרסאותיו אוברקלוקר טוב למדי. אבל כמובן שגרסאת ה1GB תהיה מהירה יותר (יש לה גם יותר רוחב פס לזכרונות).

בכל אופן כאן יש לך ביקורות על 460 רפרנס (רגיל של NVIDIA), ואתה יכול לראות את ההבדלים בביצועים.

786 מגה.

http://www.guru3d.com/article/axle-geforce-gtx-460-review/19

1GB

http://www.guru3d.com/article/inno3d-geforce-gtx-460-oc-review/19

לדעתי ברזולוציה של FHD. כבר שווה להשקיע בגרסת ה1GB.

• תגובות 39
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב נראלי אז שאני אחכה למשכורת של חודש הבא כדי להשקיע עוד 200 שקלים, וזה הכי טוב שאני יכול להשיג במחיר הזה נכון?

פורסם

לא משנה O_O

פורסם

טוב נראלי אז שאני אחכה למשכורת של חודש הבא כדי להשקיע עוד 200 שקלים, וזה הכי טוב שאני יכול להשיג במחיר הזה נכון?

עזוב אנחנו נקנה לך את הכרטיס... רק שתהיה מרוצה...... : :s05:

פורסם

לפני OC ה 4890 אמור להיות קצת חזק יותר מ GTX460 768 מגה, הכרטיס לא חם במיוחד... אם DX11 לא לחוץ לך אז אין שום סיבה לקחת GTX460, תקבל אותם ביצועים ב 300 שקלים פחות עם 4890.

פיזיקס דיי מיותר, במיקרה שלך הייתי מוכר את ה GTS ב 350~ שקלים ומחסה חצי מההוצאה.

* אם אתה מתכנן אוברקלוק הייתי לוקח GTX460 אפילו 768MB וממהיר אותו, גם במיקרה הזה אין צורך ב GTS250.

פורסם

לפני OC ה 4890 אמור להיות קצת חזק יותר מ GTX460 768 מגה, הכרטיס לא חם במיוחד... אם DX11 לא לחוץ לך אז אין שום סיבה לקחת GTX460, תקבל אותם ביצועים ב 300 שקלים פחות עם 4890.

פיזיקס דיי מיותר, במיקרה שלך הייתי מוכר את ה GTS ב 350~ שקלים ומחסה חצי מההוצאה.

* אם אתה מתכנן אוברקלוק הייתי לוקח GTX460 אפילו 768MB וממהיר אותו, גם במיקרה הזה אין צורך ב GTS250.

הסיבה שאתה אומר "4890 אמור להיות קצת חזק יותר מ-gtx460 768mb" היא כמובן בשל הייתרון שלו ברזולוציה 2560x1600 המוצג בממוצע של techpowerup (ולהפרש בנפחי הזכרון יש יד בדבר). אבל ברזולוציה שלו (fullhd) הייתרון דווקא אצל ה-gtx460, בתדרי סטוק.

ברור לי לאן אתה חותר (במשחקים עתידיים שידרשו יותר - הייתרון כביכול יחזור ל-4890 גם ברזו' נמוכות יותר) ואני לא יגיד שאין הגיון בדברים, אבל זה לא בהכרח מה שיקרה, בטח שלא מספיק ע"מ להסתמך על זה. אם אנחנו מסתכלים קדימה, אני באותה מידה יכול לומר שה-gtx460 אמור להיות הבחירה ההגיונית מביניהם, מאחר ומשחקים יקבלו אופטימיזציות ויותאמו לארכיטקטורות המתקדמות יותר, טכנולוגיות (DX11) וכו'...

אגב techpowerup לא בודקים\מתייחסים כלל למינימום fps, ולמרות שלא ראיתי השוואה ישירה כזאת ביניהם, לא יהיה מוגזם להניח

שה-460 עדיף - בתחום הזה כבר ראינו יתרון לליבת fermi על הסדרה הנוכחית hd5xxx, ופה מדובר על דור קודם hd4xxx

בכל מקרה אנחנו מדברים על ביצועים דומים, זה לא שווה התייחסות פרטנית במיוחד,

אבל אני לא אוהב שאתה משתמש בביצועי רזו' מוגזמות בכדי להציג עליונות של הכרטיס האדום :)

gts250 יעודי כמובן לא יועיל ברוב המשחקים (שהרי רובם לא תומכים gpu physx כלל) אבל כן אפשר לצפות לשיפור ביצועים במשחקים תומכים,

אפילו שארכיטקטורת fermi כביכול יעילה יותר ב physx, אם gt220 מסכן יכול להרים gtx275 - אז gts250 בקלות יעזור ל-gtx460, במיוחד כשיש עומס גראפי על הכרטיס.

cryostasis 1920x1200 AAx4 AFx16

11gka5t.png

Batman AA 1920x1200 AAx4 AFx16

vhc9qe.png

Dark Void 1920x1200 AAx4 AFx16

30u639c.png

את ה-250 כבר יש לו... אם הוא צריך את ה-350ש"ח לכיס ויכול למכור - אוקי, אבל לפעמים זה חבל

(למשל ראה mafia 2, תהיה בטוח שאנשים ירכשו כרטיס יעודי חלש בהרבה, באותו המחיר שהוא ימכור את שלו, במיוחד למשחק כזה)

פורסם

פיזיקס אפשר להפעיל רק על כרטיס אחד... זה אומר שה275 רינדר את המשחק ואת הפיזיקס רינדר ה 220 העלוב, וכמו שרואים הביצועים עפו למעלה...

זה לא דווקא אומר שהפרמי עדיפים בחישוב פיזיקס ( גם לא אומר ההפך ) זה רק מחזק את הטענה שכרטיס שאמור להתמודד גם עם חישוב פיזיקס וגם עם רינדור מאבד המון ביצועים...

וכל מה שאני אומר זה שאם פותח הדיון לא לחוץ על פיזיקס ( את זה הוא אמר ) אין שום סיבה להשקיע 300 שקל יותר ב GTX460 על פני 4890 שנותנים ביצועים + - זהים...

הרי את ה GTS250 אפשר לשדך גם ל 4890 בדיוק כמו שאפשר לעשות את זה ל460, במיקרה הזה הביצועים שוב יהיו זהים אבל בפחות כסף...

פורסם

וכל מה שאני אומר זה שאם פותח הדיון לא לחוץ על פיזיקס ( את זה הוא אמר ) אין שום סיבה להשקיע 300 שקל יותר ב GTX460 על פני 4890 שנותנים ביצועים + - זהים...

מה שבטוח פותח הדיון כבר מזמן לא איתנו...(יש לו עוד חודש למשכורת).. נעזוב אותו רגע ונתייחס לנקודה הספיצפית- לפי דעתי הנקודה שמצדיקה מאוד את ההשקעה הנוספת היא אך ורק שלכרטיס י יכולת אוברקלוק גבוהה(גם כאופציה עתידית)-ומי שישתמש באופציה זו-יזכה לקבל כרטיס חזק יותר משמעותית .ואז למעשה יש לנו כרטיס מומהר שיקוטלג בסופו של דבר ברמה גבוהה יותר של ביצועים.

פורסם

עם זה אני לא מתווכח בכלל, אבל לא כולם עושים OC, ואי אפשר להתייחס לעיניין לפי אך שנוח לך / לכם באותו רגע,

המתקדמים בנינו לא יסתכלו על ביצועי סטוק, יסתכלו על הפוטנציאל של הכרטיס, כאן ה 460 כמובן מנצח, אבל אי אפשר להגיד ש זה מה שחשוב כי נוח לכם כרגע, כי שנוח לכם ( כרטיס / חברה שאת מחבבים ) יהיו חזקים יותר בסטוק ופחות ב OC אתם תדבקו בביצועים בתדר סטוק...

* ואני לא מדבר עליך , ag80, או לכל אחד אחר, אני אומר באופן כללי.

SYNDROME, מתוך סקרנות, יש סקירה שמראה שפרמי עדיף על GT2XX בחישובי פיזיקס ? כמובן עם כרטיסים ברמה דומה...

פורסם

יש משהו שיכול למנוע ממני להגיע ל- OC כמו בביקורות שהוא נראה אדיר כ- 20% - 25% תוספת לביצועים.

בכרטיס של GAINWARD GS לדוגמא, יש מישהו שבפועל בתנאים בייתיים הגיעה ל 900 MHZ + ?

בנתיים אני בכיוון של 460, הוא נראה טוב מאוד גם מהביקורת הזאת

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/nvidia-geforce-gtx-460_4.html#sect0

וגם פה ה-PALIT SONIC שווה ערך ל- 5850 ברזולציה 1680X1050

http://www.overclockersclub.com/reviews/palit_gtx460_sonic_platinum/14.htm

פורסם

נדדת לכאן ? :xyxthumbs:

פורסם

ל LANZAR

כן אני מבין את הנקודה שלך,אני חושב שכל בנאדם בסוף שנכנס לפורום כזה להתייעץ ,הוא מצפה לקבל כמ שיותר מידע בכל מיני אספקטים של אותו מוצר(במקרה הזה) שהוא רוצה לקנות.

אני חושב שלכל אחד חשוב במוצר דבר אחד יותר ודבר אחד פחות- אותו בנאדם יעשה את השיקול שלו בסוף,נקוה שלפחות עזרנו לו להבין יותר טוב את ההבדלים.

אין כאן קביעה חד משמעית יש פה שילוב של כמה אלמנטים שצריך לקחת בחשבון .

פורסם

נכון, אבל אם תסתכל לא שללתי את האפשרות של אוברקלוק, ואפילו הצעתי לו אותה עמוד קודם... אין ספק ש 460 מומהר יהיה עדיף על 4890 מומהר, שגם הוא לא רע באוברקלוק כלל, אבל לא יוסיף מעל 15~% לביצועים.

פורסם
  • מחבר

מה שבטוח פותח הדיון כבר מזמן לא איתנו...(יש לו עוד חודש למשכורת).. נעזוב אותו רגע ונתייחס לנקודה הספיצפית- לפי דעתי הנקודה שמצדיקה מאוד את ההשקעה הנוספת היא אך ורק שלכרטיס י יכולת אוברקלוק גבוהה(גם כאופציה עתידית)-ומי שישתמש באופציה זו-יזכה לקבל כרטיס חזק יותר משמעותית .ואז למעשה יש לנו כרטיס מומהר שיקוטלג בסופו של דבר ברמה גבוהה יותר של ביצועים.

אני פה אל דאגה, אני פשוט חושב אם להיכנס למינוס הקטנטן הזה של 250 שקל :o, אז אני שומע פה את התגובות

פורסם

קח את הזמן....

ובקשר למינוס... על זה אין לנו שליטה..... :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים