פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים לאחר שפתחתי את המחשב לנקות מאבק הלוח אם לא מזהה לי את ההרד דיסק שמעתי בעבר שקיימת גיסה של וינדוס שפועלת מהסידי(שאותו המחשב כן מזהה) רציתי לדעת איך אני עושה זאת תודה מראש
פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים windows xp pe. אבל בשביל ליצור אחד תצטרך מחשב עובד...לא עדיף לבדוק מה הבעיה עם ההארדיסק?
פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים מה המטרה של התקנת MINI PE? או ERD?יש שתי אפשרויות לתקלה שלך:1.כונן קשיח לא תקין2.לוח אם לא תקיןסבירות לספק לא תקין אפשרית, אבל סבירות נמוכה.לכן לא ברורה לי השאלה/כוונה שלך.
פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים מחבר מה שלא תקין לפי מישהו שיותר מבין מימני הוא אומר שכניראה נהרס הלוח אם ולכן הוא לא יכול לזהות את ההרד דיסק ורציתי לעדעת אם יש דרך לעקוף את הצורך בהרד דיסק משו כנו וינדוס על סידי או על דיסק און קיאגב הוא כן ניכנס לביוס והכל "עובד" כביכול זאת אומרת שזה לא הספק..[br]פורסם בתאריך: 8.08.2010 בשעה 20:18:12במידה ואין דרך "לעקוף" את זה אני צריך לוח אם ממש זול עם זיכרונות 2 ג'יגה שיתמוך במעבד פנטיום 4 שקיים במחשב כברהצעות יתקבלו בברכה
פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים מה עם לנסות הארדיסק בבקר אחר?להפעיל מערכת הפעלה ממשק מוגבל כמו usb2 זה לא כדאי
פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים מחבר אז מה אתה מציע? מזאת אומרת בקר אחר?ההרד דיסק הוא סטה ויש שני יציאות סטה אני יכול לחבר אותו בדרך שהיא לא סטה ושלא היהיה מוגבל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.