פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים שלום ,יש לי שלושה מחשבים שפרוסים בשתי קומות.בנתיים רק ל2 מבניהם יש אינטרנט.יש לי את הראוטר : TL-WR641G TP-LINKואת הכרטיס (שהוא במחשב שלי) : TL-WN620Gעכשיו אני צריך גם ללמטה לקנות עוד כרטיס שכדי שגם שם יהיה אינטרנט אבל הבעיה שניסיתי לחבר את הכטיס שלי למחשב למטה הקליטה לראוטר לא היתה משהו, למה ? (בגלל מרחק קומה ?)עכשיו אני חושב לקנות ראוטר וכרטיס בתקן N ... הקליטה אמורה להיות יותר טובה ?(כי גם עכשיו הכרטיס שלי עושה לי לפעמים בעיות - הוא רותח ומתנתק לפעמים)עכשיו מהראוטרים מה עדיף :Edimax BR-6424n אוTP-Link TL-WR841ND (ועכשיו שמתי לב.... מה ההבדל בין TL-WR841ND ל TL-WR841N ? ההבדל משמעותי כי זה בלי הD יותר זול)ומהכרטיסים :TP-Link TL-WN821N או(לא מצאתי דגם אחר של אדימקס בסדר גודל מחיר כמו טיפילינק)אני חושב לקחת את הנתב והכרטיס של TP-LINK הם נראים לי יותר טובים לא ?סך הכל מה שתמליצו לי פה אני יקח.....ועוד שאלה אני יסתדר עם :נתב TP-Link TL-WR841ND +כרטיס TL-WN821N+TL-WN620G (שהוא לא תקן אן) ???סורי על החפירות פשוט אני רוצה ללכת לקנות את החבילה היום ולא יודע מה לעשות...תודה רבה על העזרה !!!
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים כי לאנשים נמאס להביא המלצות לכרטיסי רשת ונתבים, חיפוש בפורום יביא לך תשובות לזה.אבל רק אוסיף שגם עם נתב תקן N, לא בטוח שתצליח להתחבר לאינטרנט ב2 הקומות וחיבור עם כבל של המחשבים עדיף.
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים בדרך כלל פתרן של רשת אלחוטית בין קומות פותרים באמצעות AP (access pointנקודת גישה שמקנפגים אותה לMODE של ריפיטר. ככה אני לפחות עשיתי בבית וזה פתר את הבעיה. זה מה שיש לי- http://www.airliveshop-israel.co.il/pl_product~WL-5450AP~16~0.htmמקווה שיעזור.
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים מחבר לא הבנתי...מזה הדבר הזה ?עם הכרטיס והנתב החדש אתה חושב שגם יהיה לי בעיות קליטה..?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.