פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים wifi radar טוב למקרים שאתם רוצים להתקרב למקור של רשת אלחוטית כלשהי לקליטה טובה יותר: (אגב, זהירות מרשתות פתוחות - firesheep יצא לפני כמה ימים וכבר נפוץ מאוד!)
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים זה חינם במרקט, לא אמורה להיות בעיה להוריד את זה, אין לי את ה APK בכל מקרה (הורדתי מהמרקט פשוט)
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים נראה נחמד, אני רק לא מצליח להוריד את זה משום מה, תוכל להעלות את ה-APK? תשתמש בסורק בר קוד
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים מישהו מכיר אפליקציה נוחה של מערכת שעות (של לימודים)? ניסיתי את Class Buddy אבל הזנת הנתונים שם כל כך מייגעת שפשוט התייאשתי באמצע.
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים 1. צלם את המערכת שלך מעל גבי מסך המחשב.2. צור קיצור דרך ישיר לתמונה של מערכת השעות ב home screen שלך.3. ?? ?? ??4. PROFIT
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים אפליקציה של בנק הפועליםhttps://www.bankhapoalim.co.il/wps/portal/PoalimPrivate/products?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/wps/wcm/connect/Poalim%20-%20Content/poalimsite/sitearea_maintabs/sitearea_motsarimvesirutim/sitearea_accountmngmnt/sitearea_poalimbacellular/poalimbacellular&referrer=hp&proceed=1מה עם דיסקונט? :s05:
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים נחמד, הגיע הזמן. לצערי (בתחום האפליקציות לפחות) אני בבנק איגוד ולא נראה לי שהם בקרוב יוציאו משהו
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים Pulse Feed Reader מגניב ביותר! http://www.appbrain.com/app/pulse-news-reader/com.alphonso.pulse כל פיד מקבל לעצמו מלבן כזה על המסך. המסך עצמו נגלל למטה והפידים עצמם ניגללים שמאלה וימינה. איך לא חשבו על זה קודם? החסרון היחיד, עדין קצת לאגי, לפחות על SGS. כמו כן התוכנה הפכה להיות חינמית.
פורסם 2010 בנובמבר 1915 שנים אפליקציה של בנק הפועליםסוף סוף!עריכה: וואו היא גרועה...עריכה 2: וואו היא ממש גרועה. הסרתי אותה.
פורסם 2010 בנובמבר 1915 שנים העיקר שיש כוונה, אני מניח שבקרוב נראה גרסאות נורמליותהבנק שלי לעומת זאת לא מראה שום צעד בכיוון
פורסם 2010 בדצמבר 214 שנים Google Reader לקח להם זמן אבל גוגל סוף סוף הוציאו אפליקציה רשמית ל Reader שלהם. נותן כמעט את כל הפונקציונליות הרגילה שיש באתר, כולל המלצת תכנים חדשים. עדין לא ~זה~ אבל שווה לשים עין. http://www.appbrain.com/app/google-reader/com.google.android.apps.reader
פורסם 2010 בדצמבר 414 שנים התחדשתי ב Desire! : אני מניח שזה דיון שאני צריך להיות נוכח בו, אז היי עריכה: הורדתי Mini Opera לדפדפן, ואני אוהב אותו. הוא יותר טוב מהדפדפן הסטנדרטי. אבל יש בעיה אחת: כשאני כותב בעברית, אם אני מוסיף מילה באנגלית אז היא תעבור לצד השני ותבלגן את כל הטקסט. כמו כן חלק מהדברים יוצאים הפוך. כרגע אני במחשב רגיל. לדוגמה, עכשיו אני רואה למעלה: ערוך הודעה - HWzone. בטלפון אני רואה: העדוה ךורע - HWzone. יש למישהו הצעות?
פורסם 2010 בדצמבר 414 שנים התחדשתי ב Desire! : אני מניח שזה דיון שאני צריך להיות נוכח בו, אז היי עריכה: הורדתי Mini Opera לדפדפן, ואני אוהב אותו. הוא יותר טוב מהדפדפן הסטנדרטי. אבל יש בעיה אחת: כשאני כותב בעברית, אם אני מוסיף מילה באנגלית אז היא תעבור לצד השני ותבלגן את כל הטקסט. כמו כן חלק מהדברים יוצאים הפוך. כרגע אני במחשב רגיל. לדוגמה, עכשיו אני רואה למעלה: ערוך הודעה - HWzone. בטלפון אני רואה: העדוה ךורע - HWzone. יש למישהו הצעות? הי עוד מעט יגידו לך למחוק את זה, כי זה לא נושא הת'רד. בגדול הבעיה של יישור לימין באופרה מיני מוכרת, תכנס ל iandroid.co.il ותבדוק פתרונות שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.