עבור לתוכן

אנדרואיד - תוכנות מומלצות.

Featured Replies

פורסם

מעניין עם גירסה 3 של סוויפט תהיה בחינם למי שכבר רכש את גירסה 2 או בתשלום נוסף.....

היתה התייחסות לזה מצד החברה?

• תגובות 804
  • צפיות 202.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא נחשב כעדכון כרגע (גדול ככל שיהיה?) אני רכשתי את המקלדת בכסף ואני בהחלט לא אראה בעיין יפה אם פתאום גרסא 3 תאלץ אותי להוציא עוד (לא מעט) כסף

פורסם

בהחלט זה יהיה לא במקום אם הם מוציאים מקלדת בעלת אותו שם ולא יתנו תמיכה לאחור בעצם...

פורסם

על סמך מה הגעתם לספקולציה המוזרה הזאת? מה הם נראים לכם, IGO הנוכלים האלה?

זאת בסך הכל גירסה חדשה, זאת לא תוכנה אחרת.

פורסם

ומה עם זה שהמקלדת שלהם לטאבלטים היא שונה וגם עולה כסף?

קניתי את swift key x, אני מצפה שאוכל להשתמש בה גם בטאבטלט שלי

אבל הפלא ופלא - כשמנסים להשתמש בה על הטאבלט היא מקרטעת, עושה בעיות נתקעת ותוקעת אפליקציות אחרות איתה.

(כך לפי נסיון אישי, של חברים משפחה ולא מעט אמירות דומות ב 'www)

הפתרון: אדוני, רק עוד כמה שקלקלים קטנטנים ותקבל גרסאת טאבלט מפוארת.

סחיטה? לא תודה, אני אשאר עם anysoft על הטאבלט - מספיק נוחה ומסתבר שעם הזמן היא גם חוזה מילים לא רע בכלל.

פורסם

רק שבניגוד לעדכון גירסה מ-2 ל-3, פה באמת מדובר על מוצר אחר...

פורסם

"מוצר אחר" זה עניין של הגדרה בלבד איך שאני רואה את זה

הם החליטו שזה מוצר אחר, לכן זה מוצר אחר.

באותה מידה אם לגרסה 3 יתווספו פיטצ'רים חדשים ומלהיבים שלא היו כלולים בגרסאות הקודמות

מישהו עלול להחליט שהגרסא הזו היא "מוצר אחר". - פתאום לא יקראו לזה 3 אלא "swiftkey x gold edition plus"

אני לא אומר שזה מה שיקרה, אבל זה בהחלט עניין של הגדרה.

אני לא כועס מדי על החברה שם - אני מבין שכך עושים כסף ואני מבסוט מהמקלדת על הסמארטפון שלי באופן כללי.

רק קצת מעצבן אותי העקרון שקניתי מקלדת לאנדרואיד וכשהאנדרואיד השני שלי גדול יותר בכמה אינצ'ים אז הוא צריך "מוצר אחר".

פורסם

מי שמעוניין לנסות את הבטא (גרסא 3), קישור

קרדיט ל-XDA. ונחמד לראות שהחברה של Swiftkey משקיעים בצרכנים שלהם ואכפת להם מהדעות שלנו.

פורסם

הלינקים בקישור שלך צונזרו, ובצדק.

אגב, בתור beta tester שלהם שמשתמש בבטא של גירסה 3 באופן חוקי, אני יכול להגיד לך שיש למה לצפות. המנוע של הגירסה הזאת מעולה. מצד שני, כבר ראית את זה בסרטון שפרסמתי בעמוד הקודם..

פורסם

1+

פורסם

שלום,

לאבא שלי יש SGS2 עם הרום המקורי (אי אפשר לשנות בשנה הראשונה בגלל האחריות) מהחנות הפרטית.

הוא שאל אותי אם יש אפשרות לעשות תיקיות של תמונות בגלריית תמונות.

אני לא מצאתי דרך, איזו תוכנה מומלצת יש עבור זה?

תודה מראש,

Zinger777.

פורסם

כל מה שאתה צריך זה לשים את התמונות שאתה רוצה בתיקיות נפרדות, והגלריה תציג לך את זה כאלבומים נפרדים

פורסם

מעולה, תודה רבה!

שאלה נוספת - ניתן לעשות שבגלרייה לכל תיקיית תמונות יהיה ניתן לרשום עוד איזה משהו נוסף כללי על התמונות? משהו בסגנון של הערות/פירוט.

פורסם

לא שידוע לי, תנסה את QuickPic אולי שם תוכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים