עבור לתוכן

אנדרואיד - תוכנות מומלצות.

Featured Replies

פורסם

^^ לא מפריע לכם שהאפליקציה הזו דורשות הרשאות שהיא לא באמת צריכה ?

• תגובות 804
  • צפיות 202.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יותר אוהב את dialer one יותר מהיר וקל. מאוד מומלץ

במקום exdialer

פורסם

^^ לא מפריע לכם שהאפליקציה הזו דורשות הרשאות שהיא לא באמת צריכה ?

לא

פורסם

היא גם מתממשקת נחמד לWAZE/GOOGLE MAPS

אכן חביבה מאוד ושימושית אבל מיקומי האתרים שלה לא מדוייקים בלשון המעטה.

פורסם

זה מבוסס על כתובת העסק מין הסתם, אז או שהכתובת במאגר פשוט לא נכונה או שהבעיה היא דווקא בתוכנת הניווט.

באיזה מקום נתקלת בבעיה?

פורסם

מסעדה ברמת ישי, צימר בזיכרון יעקב ושמורת טבע בכרמל.

פורסם

והיתה להם כתובת אמיתית (רחוב ומספר בית)? מה הופיע בשמורת הטבע? כלומר איזה מידע נשלח לתוכנת הניווט?

פורסם

אני בטוח שלמסעדה ולצימר יש איזושהי כתובת, לא?

אם אין כתובת של ממש וניתן מיקום של מרכז ישוב במקום למשל, הייתי מצפה שהאפליקציה תתריע על כך - בדיוק כמו שיש התרעה ב-WAZE אם לא ניתן לקבוע מיקום או מסלול ניווט מהמקום הנוכחי. לא תמיד אתה שם לב שנתנו לך מיקום משוער/מקורב וזה מעצבן.

לגבי שמורת הטבע, צויין מיקום החניון של תחילת המסלול אבל במיקום שגוי (כ~4 ק"מ דרומה בחוף אחר).

גם WAZE אתמול הפנתה אותי לרחוב שמזמן לא קיים בזיכרון יעקב וכך גם בבני ברק לפני כחודש (רחוב שמזמן הפך "נחתך" ע"י גן ציבורי). לא שזה לא צפוי לקרות מדי פעם אבל כשאתה ממהר עם 3 ילדות רעבות באותו זה... מעצבן.

פורסם

סתם מסקרנות, איזה תכונות חשובות יש לך בDW שאין בex?

לא זכרתי אם אי פעם עניתי להודעה הזאת.. בכל מקרה, נזכרתי שהסיבה העיקרית (מעבר לפיצ'רים חסרים) שבגללה עזבתי את exDialer היא העובדה שיומן השיחות לא מתעדכן לאחר שיחה. לוקח לו *מלא* זמן (בקטע של כמעט דקה שלמה) עד שהוא מתעדכן, וזה מעצבן בטירוף במקרה שיש לך שיחה שלא נענתה, או שיחה שהתנתקה באמצע, או סתם שיחה שבדיוק סיימת אבל אתה רוצה לחזור אליה שוב.

היה להם אפילו עדכון גירסה ספציפי שב-changelog שלו היה כתוב שהוא מטפל בבעיה הזאת (כלומר שהם מודעים לה ושזה באג ידוע) - אבל אבוי, זה לא פתר את זה בכלל.

פורסם

אולי כבר הופיע, אבל לא מצאתי...

יש אפליקציה שמאפשרת הורדה נוחה של האודיו מסרטון YOUTUBE לנייד?

יש 1000 אתרים שממירים מ-YOUTUBE ל-MP3 ומשם די קל להוריד למחשב/נייד אבל היה מאוד נוח אם יש משהו אוטומטי ונוח לשימוש.

תודה :xyxthumbs:

על הדרך שואל שוב כי לא מצאתי עדיין תשובה - מחפש גם אפליקציה שתשלח אוטומטית מיקום אחרון ואולי גם תתריע ברעש וצילצולים רגע לפני שהסוללה נגמרת למכשיר. כך לפחות אדע איפה היה המכשיר שניה לפני שהוא הופך לאבן ולא תעזור כל אפליקצית איתור כ-findmydroid ודומותיה.

היא חייבת להיות מסוגלת להדליק לבד GPS+WIFI ולשלוח SMS+MAIL ליעדים מוגדים מראש.

למאבדים כרוניים שתמיד שוכחים לטעון את הנייד :facepalm:

פורסם

^

זה תשובה לשאלה הראשונה, השניה או לשתיהן?

אני מניח שאפשר אבל אם אפשר "להתעצל" ולמצוא משהו מן המוכן - עדיף לי... :nixweiss:

פורסם

זו תשובה לשאלה השניה.

אין פה מה להתעצל, תבדוק את הסקרינשוטים של האפליקציה לרגע ותתרשם, תתקין ותחפש חצי דקה בהגדרות אם יש כזה דבר מוכן.

(יש טריגר של "low battery" זה בטוח, השאלה מה יש ב actions המובנים

והאם אפשר לכתוב סקריפטים שעושים ממש כל מה שתרצה כמו ב tasker)

פורסם

אתה מכריח אותי לעבוד קשה :lol:

חשבתי שכל האפליקציות האלה אמורות להקל על החיים, לא לבזבז לי זמן ומאמצים :nixweiss:

קיוויתי שיש מי שכבר בזבז את הזמן על זה...

אם לא, איזה TASKER חינמי מומלץ?

לגבי YOUTUBE2MP3 ראיתי את ZEEM אבל גם היא מחייבת העתקה-הדבקה של הקישור ותלויה באתר שלישי שלא תמיד זמין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים