פורסם 2012 במרץ 1713 שנים כן, אבל אני רוצה להגדיר שיהיה סינכרון אוטומטי רק לעניין לוח השנה. כניסה באופן ידני ובחירה של סנכרון לוח שנה בלבד זה אני יודע שקיים
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים אין לך שם V לסימון של מה לסנכרן (באופן כללי)? אתה יכול להוריד אותו מהכל חוץ מהיומן..
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים לא הבנתי, אתה רוצה לסנכרן רק את הלוח שנה או שאתה פשוט רוצה שיהיה סנכרון בזמן ספציפי?
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים אני רוצה לסנכרן רק את הלוח שנה ובאופן מתוזמן! ז"א, לקבוע שרק הלוח שנה יסנתכרן כל 24 שעות נניח
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים אמורה להיות אופציה של סינכרון רק של הלוח שנה אבל העניין של כל 24 שעות לא קיים, אולי אפליקציה צד שלישי
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים אתה לא מצאת תזמון לסנכרון של הלוח שנה כי אין אופציה כזאת, הסינכרון של הלוח שנה הוא לאהורדה של מידע כל X שעות מסויים, הסינכרון נעשה ככה שכל פעם שאתה מוסיף אירוע ללוח שנה בGMAIL נשלח לך המידע גם לטלפון (וההפך, כשאתה מוסיף משהו בטלפון זה נשלח לשרת), אם לא תשנה שום אירוע בלוח שנה לא אמורה להיות צריכת דאטה.אתה יכול לראות את זה בפעולה בעצמך, תפתח את הלוח שנה בטלפון, לך לGMAIL תוסיף אירוע - האירוע יתווסף ללוח שנה בטלפון תוך פחות מ5 שניות, זה לא שמתבצע סינכרון של הלוח שנה כל 5 שניות, פשוט רק המידע החדש נשלח ברגע שהוא נוצר.זה בניגוד לסינכרונים כמו של news/stocks/weather שמורידים מידע בכל זמן מסויים קבוע מראש שאתה יכול לשנות בהגדות באותו המקום.
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים די בטוח שה- calendar מסתנכרן ב push כמו gmail, ככה שאין ולא תמצא הגדרה לאינטרבלים. הדבר היחיד שאתה יכול לעשות הוא לכבות את הsync ולהדליק. כמובן שזה ישפיע על תוכנות נוספות.
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים אני רוצה לסנכרן רק את הלוח שנה ובאופן מתוזמן! ז"א, לקבוע שרק הלוח שנה יסנתכרן כל 24 שעות נניחאז בהגדרות הסנכרון של חשבון הגוגל שלך תגדיר לו שיסנכרן רק לוח שנה (מה עם ספר הטלפונים?? ג'ימייל??).לגבי התזמון, כתבו לך נכון - אין פה עניין של תזמון בכלל כי זה לא מתבצע בצורה כזאת. הסנכרון הוא ב-push וזה מתבצע מיידית ברגע שיש שינוי. אם אין שינוי - אין שום צריכת נתונים.
פורסם 2012 במרץ 1813 שנים אני לא מבין בשביל מה להשתמש בכלל בלוח שנה המקומי של המכשיר, למה לא להשתמש רק בGOOGLE CALENDAR?
פורסם 2012 במרץ 1813 שנים לאו דווקא. האפליקציה שבאה לך עם המכשיר יכולה להתממשק מול GOOGLE CALENDAR בענן. אז פשוט תעדכן רק שם, ולא לוקאלית במכשיר. זה לא משנה דרך איזה אפליקציה אתה ניגש לענן, המידע אותו דבר.זה בדיוק אותו דבר כמו לשמור את אנשי הקשר שלך בGOOGLE CONTACTS או על המכשיר עצמו. כל אפליקציה שתתקין תדע לעבוד עם זה אותו דבר.
פורסם 2012 במרץ 1813 שנים אני לא מבין בשביל מה להשתמש בכלל בלוח שנה המקומי של המכשיר, למה לא להשתמש רק בGOOGLE CALENDAR?על מה אתה מדבר? הלוח שנה "של המכשיר" הוא הוא גוגל קלנדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.