עבור לתוכן

אנדרואיד - תוכנות מומלצות.

Featured Replies

פורסם

ב-WAZE (ובלי קשר לגירסה החדשה) יש התראה קולית על המצלמות רק אם אתה מתקרב אליה במהירות גבוה מהמותר. אחרת היא מופיעה כאייקון אבל בלי התראה קולית. כרגע אין אפשרות לקבוע התראה קולית תמיד.

• תגובות 804
  • צפיות 202.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בגירסה הקיימת יש להם באג שהסימון של המצלמה מלווה בסמל אחר שמסתיר אותו

למשל מספר הכביש או פרסומת של עסק

פורסם

ב-WAZE (ובלי קשר לגירסה החדשה) יש התראה קולית על המצלמות רק אם אתה מתקרב אליה במהירות גבוהה מהמותר

טוב לדעת, ז"א שאם אני לא שומע התראה על מצלמת מהירות כנראה שאין לי מה לדאוג

פורסם

תגידו מישהו התנסה בניווט עם טבלט 10 אינץ'?

יש לי TF101 של ASUS, אין לו חיבור לאינטרנט סלולרי ולכן אני צריך תוכנה עם מפות שמותקנות על המכשיר, בנוסף תוכנה שתתמוך ברזולוציה שלו 1280x800. מישהו מכיר תוכנה כזאת (גם בתשלום)?

פורסם

טוב לדעת, ז"א שאם אני לא שומע התראה על מצלמת מהירות כנראה שאין לי מה לדאוג

זה רע שאין התראה

בגירסאות קודמות היה גם סימון חזותי מיוחד כשמתקרבים למצלמה.

אני נוסע קבוע על הקו ת"א חיפה ובזמן האחרון עם WAZE. המצב לא טוב איתם.

בנוסף יש מצלמות שיכולות לתפוס אותך מכל הכיוונים גם לזה חסרה התראה

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אחרי שעברתי על איזה 5-6 תוכנות ל podcasts מצאתי את הכי טובה: pocket casts.

מאפשרת לשמוע ב stream ללא הורדה בלי בעיות מיוחדות, ממשק פשוט ונוח, ספריית פודקאסטים מומלצים ועוד.

https://market.android.com/details?id=au.com.shiftyjelly.pocketcasts&hl=en

פורסם

PowerAMP במחיר מבצע: 2$ בסופ"ש הנוכחי (כלומר עד ראשון כולל).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מחפש אפליקציה או אפליקצית לוח שנה (או שזה בהגדרות איכשהו?) שמאפשרת לי לסנכרן את הלוח שנה של גוגל (בין המכשיר לבין האינטרנטי) מדי פעם (נניח מדי יום). האופציה שכרגע אני מכיר זה פשוט להשאיר במכשיר את הסינכרון האוטומטי פתוח כל הזמן וזה גם מבזבז לי גלישה (אני ללא חבילה, ברמי לוי) וגם (ואולי יותר חשוב) מבזבז לי סוללה. יש פיתרון?

פורסם

ל Xtract אתה יכול להגדיר את הסינכרון איך שאתה רוצה משעה עד פעם ביום, פשוט תכנס להגדרות של הלוח שנה שלך.

פורסם

אפשר להגדיר גם ב setting->accounts & sync (לפחות ב ICS)

פורסם

ל Xtract אתה יכול להגדיר את הסינכרון איך שאתה רוצה משעה עד פעם ביום, פשוט תכנס להגדרות של הלוח שנה שלך.

נכנסתי להגדרות של הלוח השנה שהגיע עם הרום של המכשיר (רום של אורנג' ב-SGS2) ויש אפשרות של סינכרון אבל או להפעיל אותו או לכבות אותו לגמרי. לא ראיתי הגדרות של סינכרון כל X זמן.

גם ב-Smooth cal שהורדתי אין אפשרות להגדרות כאלו

אפשר להגדיר גם ב setting->accounts & sync (לפחות ב ICS)

אין לי ICS - יש לי 2.3.7 אם אני לא טועה. יש אפשרות דומה ?

פורסם

כן, יש.

כנס ל- Accounts and sync ושם תבחר את החשבון שלך. אתה יכול לבחור בדיוק מה לסנכרן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים