עבור לתוכן

אנדרואיד - תוכנות מומלצות.

Featured Replies

פורסם

ל PowerAmp יש lockscreen משל עצמו (אם אתה בוחר להשתמש בו כשמוזיקה מתנגנת) מאד נוח.

בכלל זה נגן מצויין , מנגן גם FLACים ,ומקבל עדכונים שוטפים (ולא רק תיקוני באגים, אלא גם פיטצ'רים חדשים כל הזמן).

היה שווה כל אגורה מבחינתי (הגרסא המלאה עולה משהו כמו 19 ש"ח) - הנגן המושלם לאוטו.

בהחלט אחלה נגן.

• תגובות 804
  • צפיות 202.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חזרו אליי מהתמיכה של SWIFTKEY (מאוד נחמדים שם) והבעייה תוקנה. עברית אמורה לרדת ללא בעייה כרגע.

אצלי זה באמת עבד בפעם הראשונה אחרי התיקון.

פורסם

שימו לב שגם לאחרונה היה עדכון לקובצי השפה, מורגש בהחלט לדעתי :)

פורסם

SWIFTKEY לא לומד אצלי מילים חדשות, זאת אומרת אני יכול לתקן הרבה ביטויים אבל הוא לא לומד את התיקון וחוזר על אותן טעויות ולא מראה את החיזוי הנכון.

פורסם

אתה משתמש בה כבר הרבה זמן?

אצלי אחרי פעמיים-שלוש היא כבר לומדת....

פורסם

המילים היחידות שסוויפטקי מסרב ללמוד הם מילים עם גרשיים (ראשי תיבות).

פורסם

כי הוא לא רואה את זה כראשי תיבות, אלא כשתי מילים שונות. הרי בשפות לטיניות אין את השטות הזו.

פורסם

אתה משתמש בה כבר הרבה זמן?

אצלי אחרי פעמיים-שלוש היא כבר לומדת....

אני משתמש בה מאז שהיא נמכרה בחצי מחיר, והיא פשוט מסרבת ללמוד, אני רושם לה את המילה הספציפית כמה וכמה פעמים וזה מסרב ללמוד.

פורסם

מאיפה אני אזכור עכשיו? ::) היו מילים שהקשתי והוא לא רצה ללמוד אותן.

פורסם

כי אם זה מילים ספציפיות אולי אתה עושה את זה לא נכון. במיוחד אם את שאר המילים הוא כן לומד וזאת לא בעיה כללית במערכת.

לדוגמה מילים עם גרש/גרשיים, כמו נתב"ג או ג'ינג'ית - הוא מתייחס לגרש בתור מילה חדשה. אבל - אם תכתוב גינגית (או רק את ההתחלה, גינ למשל) אז הוא כן יכיר את ג'ינג'ית ויציע לך את המילה המלאה.

פורסם

אלה לא מילים עם גרשיים, מילים רגילות שכבר הקשתי ולמרות הכל הוא לא מצליח לחזות לי ומראה לי דברים לא קשורים, אני אנסה לשמור אותן פעם הבאה ולהביא דוגמא.

פורסם

דוגמא טובה היא כאשר אני רושם את הקיצור לילט(בלי שום גרשיים), ורשמתי את זה הרבה פעמים, הדיפולט שלו עדיין עושה לי כברירת מחדל לילה במקום לילט... לכן כל פעם אני נאלץ לבחור ידינית את הלילט ולא להמשיך לכתוב מה שאני רוצה.

פורסם

הבעיה היא לא במקלדת...

היא פשוט מעוניינת בטובתך-

במקום ליל''ט היא מתקנת ל

ערה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים