פורסם 2011 בדצמבר 1713 שנים אתה יכול להשאיר את המסך דולק עם Extended Controls ואז להשתמש בכל נגן. לא מכיר נגן שעושה את זה לבד.
פורסם 2011 בדצמבר 1713 שנים ^תודה.אבל אז אני צריך לשנות את ההגדרות ידנית כשאני סוגר את הנגן, נכון?יש אולי אפשרות להגדיר (בלי קשר לנגן) שישאר עם מסך דולק וללא נעילה כל עוד הוא מחובר למטען?
פורסם 2011 בדצמבר 1713 שנים ב-Motoblur יש דברים כאלו- אם XYZ תעשה ABC. אפשר להגיע לשם לדברים ממש מחוכמים.אולי מישהו אחר מכיר תוכנה שכזו.
פורסם 2011 בדצמבר 1713 שנים לא בכל מכשיר יש את האפשרות הזאתבחלר מהמכשירים יש שם רק הפעלת USB DEBUGGING וMOCK LOCATION
פורסם 2011 בדצמבר 1713 שנים או שאפשר פשוט להכנס להגדרות.applications -> developmentסימנתי לו stay awake - נראה לי שזה מה שרציתי... רק שלא ינעל או בטעות ישאר דולק ללא מטען. נראה.תודה.
פורסם 2011 בדצמבר 1813 שנים לא הבנתי, אתה צריך שהמסך ישאר דולק כל עוד האפליקציה דולקת או כל עוד הנגן מנגן?
פורסם 2011 בדצמבר 1813 שנים אתה יכול לעשות את זה (ועוד המון דברים אחרים) עם Tasker.אבל אם אין לך, אני די בטוח שב PowerAMP יש אפשרות כזאת, אם כי אני לא סגור.
פורסם 2011 בדצמבר 1813 שנים ל PowerAmp יש lockscreen משל עצמו (אם אתה בוחר להשתמש בו כשמוזיקה מתנגנת) מאד נוח.בכלל זה נגן מצויין , מנגן גם FLACים ,ומקבל עדכונים שוטפים (ולא רק תיקוני באגים, אלא גם פיטצ'רים חדשים כל הזמן).היה שווה כל אגורה מבחינתי (הגרסא המלאה עולה משהו כמו 19 ש"ח) - הנגן המושלם לאוטו.
פורסם 2011 בדצמבר 1813 שנים http://www.waze.co.il/forum/viewtopic.php?f=29&t=13182בטא חדשה של waze לאנדרויד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.