עבור לתוכן

אנדרואיד - תוכנות מומלצות.

Featured Replies

פורסם

יש את Noom וMiCoach שניהן פועלות על הGPS. כשאתה רץ הן סופרות את הכלוריות, מרחק ומהירות.

בMiCoach יש אפשרות לראות גראפים של המהירות בה רצתה, ואת הגובה בו רצתה. בנוסף אפשר לסנכרן אותה עם האתר של Adidas ולקבוע תוכניות אימונים.

בNoom אתה יכול לספור את הכלוריות שאכלתה ע"י מערכת פשוטה למדי שפשוט אומרת שהאוכל מתחלק לשלושה קבוצות: טוב, בינוני ורע, ולפי הכמות שאכלתה אתה יכול לקבוע כמה כלוריות אכלתה. בנסוף היא מציגה בהודעות תזכורת מתי לרוץ וכמה כלוריות שרפתה. אפשר גם להכניס לה אימונים שלא התבצעו עם הGPS שהם לא רק ריצה.

• תגובות 804
  • צפיות 202.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האם יש דרך כלשהי להעלים את הICON של ה"שיחות שלא נענו" בלי לסמן אותן כ"נקרא" ככה שהם ימשיכו להופיע בוויג'ט שמיועד לכך...

פורסם

נראה נחמד, אני אשחק איתו קצת. תודה :)

חיסרון בולט שישר שמתי לב - הוא מציג לי את כל ה-contacts במכשיר, כולל אלה שמגיעים מהפייסבוק. זה כמובן לא טוב, אני לא רוצה לראות אותם ביומן טלפונים שלי.. ובניגוד לכמעט כל dialer אחר, פה לא מצאתי אופציה לסנן ולהציג רק מקורות ספציפיים (phone/google/facebook).

פורסם

ואללה נכון. דרך לעקוף את זה יהיה לעשות sync של פייסבוק רק עבור חברים שכבר קיימים אצלך באנשי קשר אבל זה יכול להפריע לחלק מהאנשים, כמו כן יש אפשרות לסנן אנשי קשר ללא מספר טלפון.

יאללה מייל למפתחים :xyxthumbs:

פורסם

לא רוצה לעשות כל מיני workarounds שמגבילים אותי במקומות אחרים (למשל: הוספת טלפון של מישהו חדש - אתה רוצה לקשר אותו ליוזר בפייסבוק, אבל אוי - הוא לא מסונכרן בכלל ולא מופיע שם..), מה גם שאני בכלל עובד עם facebook for htc sense ושם אין אופציה כזאת.

לגבי סינון אנשים ללא מספר טלפון - זה אכן מדלל אותם קצת אבל עדיין לא לגמרי.

----

ולנושא אחר...

מה הדרך הכי קלה ומהירה, שלא דורשת רישום לכל מיני אתרי צד-3 (כי זה מה שמצאתי בחיפוש עצמאי וזה ממש מעצבן אותי) , לגשת לקבצים שנמצאים על הטלפון דרך המחשב, בצורה אלחוטית?

פורסם

^

https://market.android.com/details?id=com.funkyfresh.samba

הכי נוח, אני רק עושה enable בטלפון וניגש מהמחשב ל

\\ktopaz-htc

(שזה כמובן ה hostname של המכשיר שלי ברשת)

לא חיברתי את הטלפון שלי בכבל למחשב כבר מעל שנה (למעט למקרי החלפת רום למיניהם)

את המוזיקה שלי אני מעתיק לפלאפון ככה (בשביל לנגן באוטו), בשביל להעתיק תמונות מהפלאפון למחשב וכל דבר אחר.

בקיצור זה samba אמיתי כמו בכל מערכת הפעלה נורמלית.

06xQh.png

פורסם

עוד To Do חדש, מינימליסטי, מעוצב טוב ושימושי לשם שינוי עם סינכרון טוב מול google tasks:

https://market.android.com/details?id=com.anydo

ss-800-1-0

פורסם

יש דרך להגדיר ש-Skype לא יהיה דלוק 24/7?

פורסם

אם אתה עושה sign out הוא נכבה. הבעיה שצריך להכניס סיסמא כשרוצים להפעיל שוב (איך אין שם איזה save password?!).

אבל בטח יש דרך יותר אפקטיבית...

פורסם

לא רוצה לעשות כל מיני workarounds שמגבילים אותי במקומות אחרים (למשל: הוספת טלפון של מישהו חדש - אתה רוצה לקשר אותו ליוזר בפייסבוק, אבל אוי - הוא לא מסונכרן בכלל ולא מופיע שם..), מה גם שאני בכלל עובד עם facebook for htc sense ושם אין אופציה כזאת.

לגבי סינון אנשים ללא מספר טלפון - זה אכן מדלל אותם קצת אבל עדיין לא לגמרי.

----

ולנושא אחר...

מה הדרך הכי קלה ומהירה, שלא דורשת רישום לכל מיני אתרי צד-3 (כי זה מה שמצאתי בחיפוש עצמאי וזה ממש מעצבן אותי) , לגשת לקבצים שנמצאים על הטלפון דרך המחשב, בצורה אלחוטית?

יש גם את wifi file explorer המצוינת עם ממשק webי

פורסם

swiftkey x עם עברית זמין במארקט

פורסם

אכן. ואפילו קיבלתי מכתב תודה אישי על ההשתתפות ב-beta testing :)

פורסם

הגרסא החינמית של Swiftkey X מספיק נוחה לשימוש יומיומי?

פורסם

הגירסא החינמית זהה לגירסא המלאה, פשוט יש הגבלת שימוש של חודש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים