עבור לתוכן

אנדרואיד - תוכנות מומלצות.

Featured Replies

• תגובות 804
  • צפיות 202.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעולם לא הצלחתי לסנכרן כמו שצריך בין גוגל לטלפון שלי :'(

פורסם

ברור לך שזו כל הפואנטה של אנדרואיד, כן? גוגל זה הטלפון שלך... להסתכרן מול גוגל זה הדבר הכי בסיסי והכי ראשון שכל אנדרואיד עושה.

לוח שנה, קונטקטס, מייל, כל דבר גוגלי אפשרי - מסונכרן.

פורסם

מה זאת אומרת מעולם לא הצלחת לסנכרן בין גוגל לטלפון שלך?..

הסנכרון הוא אבן היסוד של כל מערכת האנדרויד. הפעלת טלפון, הכנסת שם משתמש וסיסמא? מצויין - כל אנשי הקשר והלוחות שנה אצלך על המכשיר.

לך ל gmail וכנס ל calendar. מצד שמאל למטה אמור להיות לך other calendars. בחר ב add ותעשה browse interesting calendars.

שם תמצא לוח שנה שקוראים לו jewish holidays. הוסף אותו.

כעת במכשיר שלך, סנכרן את החשבון עם גוגל.

לך ללוח שנה, ותוודא שמוגדר לך בהגדרות תצוגה של לוחות השנה את הלוח שנה שהרגע הוספת.

וזהו זה פחות או יותר..

פורסם

ברור לך שזו כל הפואנטה של אנדרואיד, כן? גוגל זה הטלפון שלך... להסתכרן מול גוגל זה הדבר הכי בסיסי והכי ראשון שכל אנדרואיד עושה.

לוח שנה, קונטקטס, מייל, כל דבר גוגלי אפשרי - מסונכרן.

כן אני מודע לזה, אני יודע שהיה לי פעם סינכרון אנשי קשר אבל הייתה לי בעיה של כפל אנשי קשר בחשבון של גוגל ופשוט מחקתי את כולם באתר של גוגל, ומאז אין שום סינכרון ולא נעליים... גם אחרי החלפת רום.

מה זאת אומרת מעולם לא הצלחת לסנכרן בין גוגל לטלפון שלך?..

הסנכרון הוא אבן היסוד של כל מערכת האנדרויד. הפעלת טלפון, הכנסת שם משתמש וסיסמא? מצויין - כל אנשי הקשר והלוחות שנה אצלך על המכשיר.

לך ל gmail וכנס ל calendar. מצד שמאל למטה אמור להיות לך other calendars. בחר ב add ותעשה browse interesting calendars.

שם תמצא לוח שנה שקוראים לו jewish holidays. הוסף אותו.

כעת במכשיר שלך, סנכרן את החשבון עם גוגל.

לך ללוח שנה, ותוודא שמוגדר לך בהגדרות תצוגה של לוחות השנה את הלוח שנה שהרגע הוספת.

וזהו זה פחות או יותר..

כבר יש לי את זה, וזה לא מופיע :\

פורסם

אין כזה דבר לא מצליח, you're doing it wrong זו הרי לא בעית חומרה, אין בעיה במכשיר שלך זה רק עניין של להבין את ההגדרות ואיך זה עובד.

כל ה contacts שלך שמורים איפשהו - בין אם ב SIM CARD שלך או בכל מקום אפשרי אחר, להעביר אותם לאחסון כגוגל contacts זה עניין של דקה.

אגב כל זה בכלל לא קשור לעניין לוח השנה הגוגלי שלך.. הוא מסונכרן עם מכשיר האנדרואיד שלך בלי שום קשר לאיפה אתה שומר את ה contacts שלך.

אתה צריך אפליקציה (בין אם הדיפולטית של אנדרואיד ובין אם אחרת) שיודעת להשאר מסונכרנת עם google calendar וזה הכל (הדיפולטית יודעת מן הסתם)

אם העניין הזה חשוב לך ואתה זקוק לעזרה כדי לפתור את הבעיה הזו

אז אני מציע שתבקש ממנהל הפורום לפצל את הבעיה שלך מהדיון הזה לדיון ייעודי נפרד בו תספק פרטים וננסה לעזור לך.

פורסם

מישהו מכיר אולי איזה WIDGET נחמד לתצוגת אירועים מלוח השנה (AGENDA) עם תמיכה טובה בעיברית (כולל ישור לימין), את האמת יש לי את הPURE CALENDER אבל משום מה הישור לימין מצמיד את הטקסט ממש לשוליים (אין PADDING, וזה קצת מצבן בעין).

עריכה: טוב, מצאתי משהו שמספק אותי, למי שמעוניין:

http://www.appbrain.com/app/executive-assistant-(adware)/com.appventive.ExecAssist.ad

[attachment deleted by admin]

פורסם

איכס, צבי!

פורסם

מישהו מכיר אולי איזה WIDGET נחמד לתצוגת אירועים מלוח השנה (AGENDA) עם תמיכה טובה בעיברית (כולל ישור לימין), את האמת יש לי את הPURE CALENDER אבל משום מה הישור לימין מצמיד את הטקסט ממש לשוליים (אין PADDING, וזה קצת מצבן בעין).

עריכה: טוב, מצאתי משהו שמספק אותי, למי שמעוניין:

http://www.appbrain.com/app/executive-assistant-(adware)/com.appventive.ExecAssist.ad

מה רע בוידג'אט המקורי של הסנס?

פורסם

יש רק שני גדלים(גדול מידי וקטן מידי) ואין אפשרויות להתאמה אישית ככה שזה גם מכוער מידי!

פורסם

מחפש המלצות למשחקי חשיבה/הנדסה/חשבון לילדים בכיתות ב'-ה'.

גם משהו ללימוד אנגלית, גיאוגרפיה או איזה משחק שמשלב חוקי פיזיקה פשוטים יהיה נחמד.

שלא יהיה קשה במיוחד אבל עדיין מאתגר ומעניין ואם אפשר עם גרפיקה שובת-עין.

בינתיים מצאתי את Slice It המצויינת אבל היא קצת קשה ומתסכלת לעיתים.

פורסם

יש רק שני גדלים(גדול מידי וקטן מידי) ואין אפשרויות להתאמה אישית ככה שזה גם מכוער מידי!

תנסה את Jorte, זה לוח השנה הכי נוח שנתקלתי בו, והוא כולל 25 גדלים וסוגים שונים של וידג'טים.

אין לו יישור לימין של עברית בוידג'ט עד כמה שיצא לי לחפור בהגדרות, אבל מעבר לזה הוא הכי ניתן להתאמה אישית שאפשר.

פורסם

מחפש המלצות למשחקי חשיבה/הנדסה/חשבון לילדים בכיתות ב'-ה'.

גם משהו ללימוד אנגלית, גיאוגרפיה או איזה משחק שמשלב חוקי פיזיקה פשוטים יהיה נחמד.

שלא יהיה קשה במיוחד אבל עדיין מאתגר ומעניין ואם אפשר עם גרפיקה שובת-עין.

Math Workout נחמד מאוד. השתמשתי בו בשביל אחיינית שלי לתרגול מתמטי. מתחיל מרמה של 2+2 ויכול להמשיך עד...

פורסם

^

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים