עבור לתוכן

מחיר מיוחד "מבצע" שנתקלתי באתר WINPRICE

Featured Replies

פורסם

Lol

פורסם

נראה שהם תפסו את עצמם בידיים ושינו את זה בחזרה ל-1899 ש"ח מחיר מקורי...

פורסם
  • מחבר

חחח כן כנראה לפני שהם יצאו לחופשה...

בתכלס אני לא מבין את המחיר המקורי הזה... שפשוט יכתבו מחיר..

הם יכולים להמציא כל סכום שהם רוצים בתור מחיר מקורי לא? כי הרי מה זה משנה, לא קונים אותו במחיר הזה..

בתכלס המחיר המקורי של המסך הזה הוא המחיר מבצע כי כולם מוכרים אותו בסביבות הסכום הזה..

פורסם

מבצעי "חרטה" אני קורא להם

זה כמו באפריל או סופר פארם שמציעים לך פתאום בשמים במחירי "מבצע" לקראת החגים או הקיץ..פתאום הרושאס עולה 200 ש"ח, כאילו הוא לא עלה ככה לפני, ויש שלט לידו ענקי של "במקום 499"!!!

על זה אני מת בכלל...

במיוחד פה באילת הקטע של המע"מ שווה ל"תרמה" למי שמבין מרוקאית....(אני לא מבין מי יודע מה אבל זה מספיק :) )

פורסם

כל איזה שבוע יש פה דיון כזה על איזה חנות שטעתה במספר

ואני באמת לא מבין מה כזה מצחיק, ואו הם רשמו 1199 במקום 1899, אדיר פשוט...:s07:

פורסם

+1.

פורסם

הטעות זה לא הקטע המצחיק,הקטע המצחיק באמת הוא שהחנות רושמת סתם מספרים בלי לבדוק כלל.

מזכיר לי כמו ערוץ הקניות המחיר הראשוני 12אלף שקל,ואז יש מחיר בערוץ 8000 שקל,ואז מחיר "חם" לX שעות הקרובות 4000 אלף שקל.

פורסם

אתה לא תאמין כמה אנשים נופלים בפח ורצים לקנות כי זה "הדיל" של החיים שלהם.

פורסם

מזכיר לי כמו ערוץ הקניות המחיר הראשוני 12אלף שקל,ואז יש מחיר בערוץ 8000 שקל,ואז מחיר "חם" לX שעות הקרובות 4000 אלף שקל.

ואומרים לך שכדי לקבל את המחיר ה"חם" תתקשר אליהם ואז יש להם את הטלפון שלך ואתנ אוט' נמצא ברשימת התפוצה שלך ומציקים לך כל יומיים בטלפון ואולי ככה יצליחו למכור לך עוד משהו שאתה לא באמת צריך במחיר "מופקע/חם/מיוחד/WHATEVER"...וחוזר חלילה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים