עבור לתוכן

זקוק לחומרה חדשה עד 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. כי לתדר השעון של הזיכרון אין שום משמעות. אתה יכול לקחת גם זיכרון בתדר 1333 כי אתה לא מתכנן OC וזה לא ישנה כלום. בגלל שההפרשים במחיר בין זיכרון בתדר 1333 וזיכרון בתדר 1600 הם כיום די זניחים ולפעמים אפילו ה-1600 זול יותר (כתלות בחנות) קנה זיכרון בתדר 1600 כדי להשאיר לעצמך אפשרות ל-OC בעתיד. אם בחנות ממנה אתה קונה זיכרון 1333 זול יותר משמעותית, קנה אותו.

2. כי זה לוח שיאפשר לך להשתמש בליבה הגראפית המובנית, ומכל הלוחות בסדרה שלו הוא הכי משתלם (לדעתי לפחות). חסר לך בו משהו?

פורסם
  • מחבר

אוקיי נראה לי שבחרתי את השילוש הקדוש שלי:

מעבד Intel Core i3 540 Box

לוח אם H55M-USB3

זיכרון DDR3 1600Mhz

עכשיו נדבר על מאוורר למעבד, הייתי רוצה מאוורר רציני ושקט הנוכחי שלי עושה רעשים של מטוס כמובן שזה כנראה כי הוא ישן ולא ניסיתי להשתמש במשחה טרמית או איך שלא קוראים לזה וכפועל יוצא המעבד מתחמם וכ"ו אבל אני סוטה מהנושא.

אגב האם יש סיכוי שאני יצתרך על הדרך להחליף גם את ספק הכוח שלי?

פורסם

קירור מתאים לפורום קירור כמו שציין !_Nike_!. אם אתה לא מתכנן OC קנה את דגם ה-Alpine 11 של Arctic Cooling. אפשרויות אחרות אולי תוכל תקבל בפורום קירור מהחבר'ה המומחים שם.

לא ציינת בכלל מה המערכת הנוכחית שלך ומה הספק הנוכחי שלך.

אם זה ספק 350-400W איכותי (לא ג'נרי) לא תצטרך להחליף אותו. המערכת הזאת היא חסכונית מאד. אפילו ספק 300W יספיק לה אם תשתמש בליבה הגראפית המובנית ולא בכרטיס הייעודי (מה שאני מבין שאתה מתכוון לעשות ובצדק).

פורסם
  • מחבר

המון תודה על העזרה המקצועית.

נכון לעכשיו נראה לי שנגמרו לי השאלות :)

פורסם
  • מחבר

גיליתי שה H55-USB3 לא תומך ברייד וזה בעייה היות שדי בניתי על זה.

האם יש משהו שקול ללוח האם הזה עם כל היתרונות שלו + רייד ?

פורסם
  • מחבר

הייתי מעוניין לשמור על אופציות פתוחות ולכן בנוסף ל USB3 כרטיס מסך נורמאלי מובנה תמיכה ב DDR3 ובמעבד CoreI3

לא היה מזיק כמה יציאות SATA2 3gb תמיכה ב RAID ותמיכה ב SSD בקיצור משהו נורמאלי כמו הלוח הקודם עם שידרוג קל.

eSata בונוס.

פורסם

1. הוא כן תומך ב-RAID מדרגה 0 ו-1 פשוט לא דרך בקר ה-SATA של ערכת השבבים אלא דרך השבב של Gigabyte שמוסיף שני חיבורי SATA 3Gb/s.

אם אתה רוצה תמיכה ב-RAID של ערכת השבבים תחפש את GA-H57M-USB3 שהוא לוח זהה רק עם ערכת שבבים H57.

2. יש לך בכל לוחות האם היום לפחות 4 חיבורי SATA 3Gb/s אז לא רואה מה הבעיה. בשביל SSD לא חייבים Sata 6Gb/s, בעתיד כן כי באופן תיאורטי הם יוכלו לנצל את רוחב הפס הזה, מעשית, לא יודע לחזות מתי יגיע היום הזה בדיוק.

פורסם
  • מחבר

אותי מעניין raid 0, מה זה אומר שהוא תומך דרך השבב של ג'יגה בייט ?

אני שואל כי בחנות שבדקתי לגבי לוח האם הזה רשום בפרוש שהוא לא תומך ברייד במפרט הטכני שלו.

פורסם

תמיד הכי טוב לבדוק באתר היצרן. הנה קישור למפרט של GA-H55-USB3.

תסתכל בסעיף Storage Interface תחת GIGABYTE SATA2 chip.

ערכת השבבים מגדירה את התמיכה בכמות וסוג חיבורים, תמיכה במעבדים ותכונות נוספות. לפעמים היצרנים מוסיפים שבב או שבבים נוספים משלהם כדי להוסיף תכונות שאינן מובנות בערכת השבבים וכך להרחיב את הפונקציונאליות של הלוח. במקרה הזה Gigabyte הוסיפה עוד שבב המכיל שני חיבורי Sata 3Gb/s שמספק גם תמיכה ב-Raid מדרגה 0 ו-1. זה בדיוק כמו העובדה שערכת השבבים לא תומכת בחיבורי USB 3.0 ולכן הוסף השבב NEC D720200F1 שמוסיף את הפונקציונאליות הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים