עבור לתוכן

האם ערכת השבבים H55 כולל USB3 או רק 2?

Featured Replies

פורסם

שלום ושבוע טוב לכולם.

רציתי לשאול אם ערכת השבבים H55 החדשה של אינטל, היא כוללת USB3 או רק 2? באתר של GIGABYTE ראיתי שיש להם כמה דגמי H55 עם חיבור USB3, ואילו באתר של אינטל שהם עושים את השבבים יש 2 דגמים ל- H55 ובשניהם כתוב רק USB2.

אודה לכם אם תוכלו להסביר את הענין.

תודה רבה לכם מראש.

פורסם

אין אף ערכת שבבים של אינטל עם תמיכה מובנית בUSB3. גיגהבייט הוסיפו בקר USB3 שלהם.

פורסם

ערכת השבבים עצמה מכילה חיבור USB ברוחב פס של תקן 2 בלבד.

בדגמי לוחות האם שמכילים 2 חיבורי USB 3.0 היצרן הוסיף בקר ייעודי כדי להרחיב את הפונקציונאליות.

עריכה: ag43 הקדים אותי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

רציתי רק לשאול עוד שאלה אחת:

אם אפשר בערך להעריך או לתת לי לינק מהימן לגבי מיהי היצרנית הכי גדולה של לוחות בשנה/שנתיים האחרונות, האם זה עדיין אינטל או כבר ASUS או GIGABYTE?

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

כי קראתי באישזהו מקום שאינטל כבר לא הראשונים, ורציתי לדעת אם זה באמת נכון, כי נראה לי שבכל זאת זו הגזמה...

פורסם

לא יודע מה נתוני המכירות, אבל אני ממש לא בטוח ש-Intel הם יצרנית הלוחות שהיקף המכירות שלה לשוק הביתי הוא הגבוה ביותר (במגזר העסקי הנתונים כנראה אחרים).

וכמו שאמר ag43, זה ממש לא משנה. דווקא הלוחות של Intel מתאפיינים לרוב בכמות פי'צרים נמוכה יותר מאשר לוחות של יצרנים אחרים באותו טווח מחיר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

עכשיו יש לי רק שאלה אחת אחרונה, ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי:

רציתי לדעת אם אני רוצה לקנות לוח, ולדעת אם דגם ספציפי של זיכרון יתאים או לא, איפה מדוייק יותר, באיזה אתר אני יכול להיות בטוח שהלוח יתמוך בזיכרון ובאליו זיכרונות, האם באתר של הלוח, או באתר של הזיכרון?

תודה רבה רבה לכולכם! :)

פורסם

ערכת השבבים מכתיבה את סוג הזיכרון (במקרה שלך DDR3) ואת תדרי העבודה.

תיכנס לאתר יצרן הלוח ותבדוק במפרט שלו באיזה תדרי שעון הלוח תומך (תחת הסעיף memory או RAM) כדי לוודא שהזיכרון שאתה רוצה לקנות מתאים. לערכת שבבים H55 אתה צריך זיכרון מסוג DDR3. אם אתה מתכנן לקנות 4GB קנה את הערכה או שני מודולים בודדים הזולים ביותר מחברה מוכרת שתמצא בתדר שעון של 1333/1600 (1600 עדיף אם אתה מתכנן OC).

אם יהיו לך שאלות אתה מוזמן לחזור לכאן ולשאול.

פורסם
  • מחבר

אז לא צריך להיכנס לאתר של הזיכרונות, אלא באתר של הלוח? הלוח הוא של ASUS, ושם יש קובץ PDF, שאין בו הרבה מידע, ואילו באתר קינגסטון ראיתי יותר, לכן אני שואל האם לסמוך על האתר של ASUS או KINGSTON?

תודה.

פורסם

מה דגם לוח האם ומה דגם הזיכרון?

פורסם

השאלה שלך הזויה. אתה רוצה לדעת אם הזיכרון מתאים ללוח אז מן הסתם שהתשובה בפרטים של הלוח ולא של הזיכרון. אז איך אתה שואל על איזה מהם ניתן לסמוך אם כל אחד מהם מציג מידע שונה - האחד מציג מידע על הזיכרון והשני מציג מידע על הלוח.

וכן צריך לבדוק בדף הזיכרון כי חשוב שהמתח יהיה עד (כולל) 1.65V.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים