עבור לתוכן

ראוטר Siemens SL2-141 מרסט את עצמו. מישהו נתקל בדבר כזה?

Featured Replies

פורסם

היי,

יש ברשותי ראוטר Siemens SL2-141 (מבזק) ולאחרונה אני חווה איתו תקלה מוזרה:

פתאום, "ללא הודעה מוקדמת" , הראוטר מאבד את התקשורת עם התשתית (נורת DSL מהבהבת) ולאחר כמה שניות

נורת ה POWER נהפכת לאדומה (כאילו שבוצע ריסט לראוטר) ואחרי כמה שניות הוא חוזר לעצמו.

דיברתי עם בזק והם אמרו שכנראה יש בעיה בראוטר ושאלך להחליפו.

מעניין אותי לדעת אם מישהו נתקל בדבר שכזה?

אולי זה בכלל משהו שקשור להגדרות\תשתית\בעיה בחשמל ולא בעיה בראוטר?

אשמח לעזרה...

תודה! :)

פורסם

כן, חוויתי בעיות עם ראוטר זהה בעבר. אני בטוח למדי שזאת בעיית התחממות יתר שגורמת לו לקרוס.

הגיוני גם בהתחשב במזג האוויר בימים האחרונים

פורסם
  • מחבר

כן, חוויתי בעיות עם ראוטר זהה בעבר. אני בטוח למדי שזאת בעיית התחממות יתר שגורמת לו לקרוס.

הגיוני גם בהתחשב במזג האוויר בימים האחרונים

תודה.

הבעיות שחווית איתו היו דומות\זהות למה שקורה אצלי?

דרך אגב, אתה כן ממליץ לגשת להחליף אותו?

שוב תודה :)

פורסם

אצלי פשוט האינטרנט היה מפסיק לעבוד (ואולי גם הרשת הפנימית, אני לא זוכר) ואז הייתי צריך לכבות אותו ולהדליק מחדש בשביל שיחזור לעבוד

אם הם מוכנים להחליף לך אותו ללא תשלום, אז כן, אני משער שזה כדאי.

אם בתשלום, אז אולי עדיף לך לקנות נתב בעצמך או לנסות "לתקן" את הקיים (למשל הוספת היט סינק כלשהו או מאוורר בפנים)

פורסם
  • מחבר

אצלי פשוט האינטרנט היה מפסיק לעבוד (ואולי גם הרשת הפנימית, אני לא זוכר) ואז הייתי צריך לכבות אותו ולהדליק מחדש בשביל שיחזור לעבוד

אם הם מוכנים להחליף לך אותו ללא תשלום, אז כן, אני משער שזה כדאי.

אם בתשלום, אז אולי עדיף לך לקנות נתב בעצמך או לנסות "לתקן" את הקיים (למשל הוספת היט סינק כלשהו או מאוורר בפנים)

כן, הציעו לי החלפה בחינם... פשוט חששתי שאסע לחינם.

תודה רבה לך על העזרה :)

פורסם

מנורת DSL מהבהבת זה תקלה בתשתית וראוטר של בזק שמתאפס צריך ללכת ולהחליף אותו.

פורסם

אזכרוני אינו מטעני, תקלה כמו שאתה מתאר תפתר רק ע"י החלפת הנתב. כל הציוד הזה, נתבי סימנס/רוטל ומודמי רוטל, שהם כולם למעשה ציוד של dynalink סובלים מהתחממות, בעיקר במז"א הקייצי של הארץ.

פורסם

לאחר שאתה מחליף את הראוטר אם התקלה ממשיכה אז זו כנראה בעיית תשתית.

נורית DSL מהבהבת זו האינדיקציה הכי טובה לתקשורת לקויה ואיבוד סינכרון מול התשתית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים