עבור לתוכן

h.d is going to die ??

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם לא הבנתם התכוונתי למכור את החדש שאני אחליף בישן!

אהה ועכשיו הוא עלה לשלב השחיקות/שריקות :AR15:

וחוץ מזה אני תכוון ללכת על סיגייט שהוא גם יותר יקר (570 בערך ?!)

ובחניות פה מוסיפים איזה 200 שקל אז ככה שאם אני אתן מחיר כזה זה יראה איזה משהו נורמלי

ואני לא רוצה להרוויח רק לכסות את ההרדיסק החדש....

פורסם

ואני לא רוצה להרוויח רק לכסות את ההרדיסק החדש....

מה זה משנה?

תראה כמה הכונן הקשיח שלך שווה כחדש היום.

זה כמו שאני אמר: יש לי כונן 8 ג'יגה שהולך לתפגר/החלפתי באחרא-יות לכונן משופץ ואני רוצה לקנות כונן סקזי של 60 ג'יגה אז אני אמצא פראייר ואמכור לו את זה באלף ומשהו ש"ח, כדי לחסות את ההוצאות של החדש.

פורסם
  • מחבר

LOL

זה ממש לא זה

פשוט הסתכלתי בחניות אחרות וראיתי כמה לוקחים על ההרדיסק הזה בחניות וזה בערך 500 שקל!

אז למה לא לעשות את זה ותגיד לי שאתה לא הייתה עושה את זה אם לא היה לך כסף בשביל זה ?!!

פורסם

LOL

זה ממש לא זה

פשוט הסתכלתי בחניות אחרות וראיתי כמה לוקחים על ההרדיסק הזה בחניות וזה בערך 500 שקל!

אז למה לא לעשות את זה ותגיד לי שאתה לא הייתה עושה את זה אם לא היה לך כסף בשביל זה ?!!

לא, אם הייתי מוכר חלק שצפוי לתקלות(כי זה WD שכבר קרס וכנראה יחליפו לך אותו במשופץ) הייתי מוכר אותו במחיר ממש זול כך שאם תהיה תקלה הקונה לא יחזור אלי בתלונות כי המחיר היה מספיק נמוך או שהייתי מוכר אותו ב40 אחוז פחות מהמחיר שלו בחנות הכי זולה.

פורסם

LOL

זה ממש לא זה

500 שקל גניבה !!!!!!!!!

מי יקח ממך 500 שקל, נדמה לך שיתנו לך 500 שקל עבור W.D משופץ שקיבלת במסגרת אחריות ?!!?!

שחדש עולה 450 שקל...

NO WAY !!!

תוריד איזה 150-200 שקל ואז יקנו ממך , 300 שקל זה מחיר הוגן... 500 שקל בחיים לא !

פורסם
  • מחבר

טוב צודקים אני יעשה את זה ב400 או קצת פחות.....

פורסם

טוב צודקים אני יעשה את זה ב400 או קצת פחות.....

תעשה את זה ב-400 ותן 20 אחוז הנחה למשלמים במזומן בתשלום אחד ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים