עבור לתוכן

הכול נהרס אני לא יודע מה לעשות, הכול התחרפן!!! בעיות ככליות עם המחשב.

Featured Replies

פורסם

זה התחיל לפני 7 חודשים בערך שפתאום כל פעם שאני עושה ריסט או מפעיל את המחשב, אז הוא לוקח איזה 3-4 דקות עד שאני מקבל פוסט. אמרתי טוב ננסה לבדוק מה קורה וחיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי לזה פתרון אז למדתי לחיות עם זה, ואז לפני בערך 4-5 חודשים הכרטיס שלי נשרף (8800GTX) כי עכשיו הוא בכלל לא נתן לי פוסט, טוב אז הלכתי לחנות וקניתי HD5750 ועם הכרטיס עדיין הייתה את הבעיה של העליה הארוכה אבל פחות זמן בערך דקה שתיים לקח למחשב לקבל פוסט, זה היה לפני 4-5 חודש..

לפני שבוע המחשב התחרפן, עם הכרטיס HD5750 אני לא מצליח להכנס לווינדוס רק עם כרטיס יותר חלש שהיה לי בבית HD4550 אבל גם איתו הבעיות המשיכו, לכן הוצאתי 2 סטיקים של 2GB כל אחד והפעלתי המחשב עלה והכול בסדר לאחר כמה שעות שוב פעם עשיתי ריסט ואני לא מצליח לעלות את הווינדוס הסרתי את אחד הכוננים שלי וחזר לעלות, ועכשיו שוב יש לי בעיה משונה, עד אתמול היה לי סאונד והיה בסדר גמור למרות ששמתי לב שלפעמים הוא היה מתחיל לצפצף ציפצוף ארוך ומשגע כזה.. רק ריסט עוזר בעיניין הזה.... ועכשיו זה הרבה יותר שכיח ומופיע לי פתאום שאני שומע מוזיקה או סתם לא עושה כלום עם המחשב... אני באמת לא יודע מה לעשות יכול להיות שזה הכול קשור לספק כוח??? אולי הוא נחלש וזה גרם לכל הבעיות בהתחלה עם ה8800GTX?

מישהו יכול בבקשה לעזור?

פורסם

חומרה שנשרפת בצורה קבועה --> סיכוי גבוה ספק כוח

לספקים (יותר מדוייק - קבלים בתוך הספק) יש אורך חיים מוגבל ועומס גבוה מקצר את אורך החיים שלהם ומוריד את יציבות המתח

כל ספק יכול להיהרס מתיי שהוא גם ספק איכותי

פורסם
  • מחבר

אני יודע שכשהיה לי את ה8800GTX המערכת צרכה קרוב ל400W אז אתה אומר שבעצם הספק יכול להתחרפן אחרי תקופה מסוימת כשהוא מספק הספק מקסימלי?

האם יש מבחן כלשהו שאני יכול לבצע בשביל לבודד את הבעיה של הספק?

פורסם

אתה צריך סקופ (ציוד מעבדה אלקטרוני) בשביל לבדוק את הספק

אתה יכול לבדוק את המחשב אם ספק אחר אם אותו הספק או חזק יותר. בטווח הארוך אתה אמור לשים ספק חזק יותר ממה שהמחשב לוקח

ספקים איכותיים בנויים להחזיק גם הספק מקסימלי אבל עדיין אחריי כמה שנים ככה היציבות שלהם יכולה לרדת

פורסם
  • מחבר

שאלתי בפורום אחר את אותה השאלה ושם אומרו לי שזה יכול להיות הלוח אם... יש מצב?

פורסם

יכול להיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים