עבור לתוכן

עכבר בחלב תנובה.

Featured Replies

פורסם

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=733548

תנובה טוענים שהעכבר נכנס לשקית לאחר פתיחתה, מה אתם אומרים?

החור דיי קטן בשביל שעכבר ייכנס לשם.

נראה לי שאני אתרחק מהמוצרים שלהם לזמן מה.

פורסם

קצת ישן...

בכל מקרה התגובות מוגזמות מידי.

אם נפסיק לקנות מוצרים מחברה שעושה טעות אחת למליון אז לא נקנה כלום :kopfpatsch:

קורה לכל חברה גדולה

פורסם

החברה הייתה צריכה לפצות את המשפחה כראוי לפני שהמקרה התפרסם ככה.

פורסם

קצת ישן...

קצת??

הבחור ראה את זה במועדון לילה והתלהב.. ראיתי את הסיפור הזה בחדשות לפני איזה חודש!

פורסם

אני זוכר ידיעה דומה מלפני כמה שנים...

פורסם

אני ראיתי את זה רק עכשיו ושירות הלקוחות הגרוע של חברת תנובה פשוט הדהים אותי.

יש להם את החוצפה לטעון שהמשפחה הזאת, הכניסה בזדון עכבר(!) לתוך חור בשקית חלב בקוטר סנטימר :nono::bash::pissed:

צעד קטן שלי, אבל אישית החל מהשבוע הבא אני מפסיק לקנות מוצרים שלהם. הם צריכים להתבייש.

תמיד עדיף להודות ולהגיד סליחה, טעינו ונבדוק.

פורסם

אני ראיתי את זה רק עכשיו ושירות הלקוחות הגרוע של חברת תנובה פשוט הדהים אותי.

יש להם את החוצפה לטעון שהמשפחה הזאת, הכניסה בזדון עכבר(!) לתוך חור בשקית חלב בקוטר סנטימר :nono::bash::pissed:

צעד קטן שלי, אבל אישית החל מהשבוע הבא אני מפסיק לקנות מוצרים שלהם. הם צריכים להתבייש.

תמיד עדיף להודות ולהגיד סליחה, טעינו ונבדוק.

דבר ראשון תנובה מסרה למשפחה שעשתה בדיקות פנימיות ואין שום דיווח לגורם זר שהסתובב שמה.

בנוסף לזה קשה לי להאמין איך אפשר לא להשים לב שרוכשים חלב שיש עכבר בפנים זה לא עכביש/נמלה.

תנובה בפנים משורת הדין רצתה לפצות את המשפחה אך המשפחה מתעקשת להיכנס לתביעה [שמן הסתם היא תפסיד].

ואין סיבה להודות אם אין על מה להודות,לא חסר רמאים שמרמים חברות ביטוח/חברות כמו תנובה וכו',למה תנובה צריכה להודות בדבר שלא קרה ולפגוע תדמיתית בעצמה שיש עכבר בפסי היצור שלהם.

משאני קטן לא קרה לי ולמי שסובבים סביבי למצוא עכבר או יצורים כאלה ואחרים במוצרי החלב שרכשתי.

הכי רחוק שהיה שמצאתי שערה לא זוכר אפילו במה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים