עבור לתוכן

קרבי או לא קרבי - זאת השאלה (לא נושא השתמטות או משהו בסגנון-דורש עזרה בהחלטה)

Featured Replies

פורסם

/

• תגובות 73
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באפן עקרוני - תמיד אפשר להגיש טופס 55 (בקשה לשינוי שיבוץ) ולבקש לעבור לקרבי.

כמובן שאצלך זה יהיה קצת יותר מסובך, בגלל הפרופיל הרפואי, אבל לא בלתי אפשרי לשנות את "רוע הגזרה" אם אתה באמת רוצה.

בתור ג'ובניק לשעבר, אין לי ממש ניסיון עם הנושא אז אני לא ממש יכול לייעץ לך בנושא מעבר לכך...

בנוגע לתת משקל - אני דווקא מבין אותך בנושא הזה. אם אתה רוצה להעלות במשקל וקשה לך - תלך לדיאטנית

שתעשה לך תפריט ותפרט לך מה לאכול ומתי, וגם חדר כושר / פעילות גופנית אחרת (אני שוחה בעיקר) תעזור לך

להעלות מסת שריר (ולכן במשקל).

פורסם

מה המשקל שלך?

פורסם

אין שום התלבטות, תעלה במשקל (תלך לדיאטנית, תשתה שייקים ותתאמן) ותלך לקרבי; סיפוק עצמי אדיר, תרומה מרבית למדינה והתחשלות...

פורסם
  • מחבר

/

פורסם

כמו שהחברה אמרו,תעלה במשקל ותלך לקרבי.זה לא אמור קשה במיוחד אם אתה באמת רוצה א זה.

פורסם

רק רגע, בעייה רפואית=משקל נמוך או שמשקל נמוך נובע מבעייה רפואית?

פורסם
  • מחבר

'

פורסם

בתת משקל אין שום סיכוי שתעבור לקרבי .

אפילו בטירונות רוב הסיכויים שלא יעלו אותך לשמירות בגלל שאתה לא יכול לשים עליך את האפוד .

אם תעלה במשקל זה עדיין לא יעזור לך אם אתה לא בכושר .

אם אתה תלך לגוב אז תוכל להגיש טופס 55 ולעבור לקרבי .

אבל לפני זה יצטרכו לעלות לך את הפרופיל .

פורסם

שטויות, ישנם חיילים שמתגייסים לקרבי שהם כ"כ לא בכושר, שבמסע 3 הראשון הם פונו באביר...

אבל בכל מקרה משקל מאוד מומלץ לעלות, המשקלים לא פשוטים שם :s07:

פורסם

שמע גם חבר שלי עם משקל של איזה 55 התגייס לקרבי, והיה לו גם סעיף תת משקל, כמובן לא רציני כמו שלך.

לי למען האמת היה ההפך, הייתי בעודף משקל ורצו שאני אוריד 5 קילו בשביל להתגייס לקרבי, אני אז רציתי קרבי כי תכלס באתי מארה"ב ולא רציתי להיות ג'ובניק.

היום אני די מתרחט על זה אז אין מה לעשות :nixweiss:

טופס 55 לעבור לקרבי זה לא כזה בעיה. אבל אם תרצה לעבור מקרבי לג'וב זה יותר בעיה, למרות שלצבא הזה לא כזה אכפת מלוחמים.

בכל מקרה, עצה שלי תישאר בג'וב, לא תואהב תלך לקרבי. אם תעשה ההפך יהיה לך סיפור מהאגדות.

פורסם
  • מחבר

/

פורסם

תוכל לעבור לכל אחד מגדודי החי"ר, ומשם להגיע אף ליחידות מיוחדות - פלס"רים, מגלן, עוקץ וכו.

פורסם

מנגד,הכושר שלי ברצפה ולא בגלל שאני לא משתדל אלא בגלל בעיות גופניות . אני אפילו הולך למכון כושר אך אין לי אפשרות לעמוד בלחץ רב מידי של כושר..בואו נגיד שאני מהאלו שהיו מתעלפים למוות ביום סיירות לדוגמא.

אל תהרוג את עצמך.

פורסם
  • מחבר

/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים