עבור לתוכן

שאלה בקשר לחברה nvidia

Featured Replies

פורסם

שלום רב! :hi: :hi: :hi:

צפיתי באתר של nvidia וראיתי כרטיס מסך nvidia geforce gtx 460 http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gtx-460-us.html

חיפשתי את הדגם בישראל וראיתי שאין את הדגם הספציפי אלה זה תמיד בשיתוף עם חברות אחרות.

כמו זה למשל:

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=SGTX461D5&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

רציתי לדעת למה אין בארץ את המוצר מהאתר הרישמי???עם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש את המוצר שיקפיץ קישור לחנות

תודה רבהה :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

NVIDIA לא מוכרת ישירות

היא מוכרת את הכרטיס לחברות שונות שרובם פשוט מדביקים מדבקה של החברה שלהם וזהו

כמובן חוץ מ גירסאות עם קירור ו OC

פורסם

Nvidia עוסקת בפיתוח כרטיסי מסך. היא ממש לא עוסקת בייצור המוני שלהם (למעט כרטיסים לעבודה גרפית מקצועית) - את זה עושות חברות רבות אחרות, כמובן ברשיון מNVIDIA. כך לכל חברה יש קירור משלה, צבע משלה, תדרים שונים במקצת וכו'.

גם החברה המתחרה (ATI) פועלת בדרך דומה - לה דווקא יש חטיבת ייצור משל עצמה גם לכרטיסים ביתיים, אך עדיין הרוב המכריע מיוצר ע"י חברות שותף.

פורסם
  • מחבר

למשחקים עדיף כרטיס hd או gtx?

אני מתרשם משניהם ואני מתלבט מה לקנות ראיתי כמה אופציות

פורסם

זה כמו לשאול אם סובארו או מאזדה. כל מחיר והדגם שמתאים, כל שימוש והדגם שלו, כל מערכת ודרישות והכרטיס שמתאים לה.

פורסם
  • מחבר

המפרט שלי הוא כזה

windows 7 64 bit

4 gb זכרון

מעבד 530 i

יש מצב לדגם טוב תקציב עד 1500 שח

פורסם

אוקיי ואיזה מסך אתה משתמש? (מהי הרזולוציה המקסימאלית שלו)

ומהו דגם ספק הכח שלך.

אנא ערוך ת כותרת הדיון בהתאם (עריכה של ההודעה הראשית) לאינפורמטיבית יותר ע''פ חוקי הפורום (תקציב,שימוש)

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע לשנות את מה שביקשת....

לספק אין לי שמץ אבל יש לי יציאות molex מתאימות לכרטיס חדש

asus ms 226

רזולוציה מקסימלית : 1080*1920

פורסם

יציאות מולקס יש גם לספק 250W ג'נרי.

חשוב מאוד לדעת את דגם הספק על מנת להתאים כרטיס מסך. אם אינך יודע אז תצלום של המדבקה על גביי ספק הכח תועיל מאוד.

פורסם
  • מחבר

550w

פורסם

אני מצטער אבל באמת שזה לא עוזר. יצרן ודגם יעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים