פורסם 2010 באוגוסט 615 שנים שלום רב! :hi: צפיתי באתר של nvidia וראיתי כרטיס מסך nvidia geforce gtx 460 http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gtx-460-us.html חיפשתי את הדגם בישראל וראיתי שאין את הדגם הספציפי אלה זה תמיד בשיתוף עם חברות אחרות. כמו זה למשל: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=SGTX461D5&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he רציתי לדעת למה אין בארץ את המוצר מהאתר הרישמי???עם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש את המוצר שיקפיץ קישור לחנות תודה רבהה :yelclap:
פורסם 2010 באוגוסט 615 שנים NVIDIA לא מוכרת ישירותהיא מוכרת את הכרטיס לחברות שונות שרובם פשוט מדביקים מדבקה של החברה שלהם וזהוכמובן חוץ מ גירסאות עם קירור ו OC
פורסם 2010 באוגוסט 615 שנים Nvidia עוסקת בפיתוח כרטיסי מסך. היא ממש לא עוסקת בייצור המוני שלהם (למעט כרטיסים לעבודה גרפית מקצועית) - את זה עושות חברות רבות אחרות, כמובן ברשיון מNVIDIA. כך לכל חברה יש קירור משלה, צבע משלה, תדרים שונים במקצת וכו'.גם החברה המתחרה (ATI) פועלת בדרך דומה - לה דווקא יש חטיבת ייצור משל עצמה גם לכרטיסים ביתיים, אך עדיין הרוב המכריע מיוצר ע"י חברות שותף.
פורסם 2010 באוגוסט 715 שנים מחבר למשחקים עדיף כרטיס hd או gtx?אני מתרשם משניהם ואני מתלבט מה לקנות ראיתי כמה אופציות
פורסם 2010 באוגוסט 715 שנים זה כמו לשאול אם סובארו או מאזדה. כל מחיר והדגם שמתאים, כל שימוש והדגם שלו, כל מערכת ודרישות והכרטיס שמתאים לה.
פורסם 2010 באוגוסט 715 שנים מחבר המפרט שלי הוא כזה windows 7 64 bit 4 gb זכרון מעבד 530 iיש מצב לדגם טוב תקציב עד 1500 שח
פורסם 2010 באוגוסט 715 שנים אוקיי ואיזה מסך אתה משתמש? (מהי הרזולוציה המקסימאלית שלו)ומהו דגם ספק הכח שלך.אנא ערוך ת כותרת הדיון בהתאם (עריכה של ההודעה הראשית) לאינפורמטיבית יותר ע''פ חוקי הפורום (תקציב,שימוש)
פורסם 2010 באוגוסט 715 שנים מחבר אני לא יודע לשנות את מה שביקשת....לספק אין לי שמץ אבל יש לי יציאות molex מתאימות לכרטיס חדשasus ms 226 רזולוציה מקסימלית : 1080*1920
פורסם 2010 באוגוסט 715 שנים יציאות מולקס יש גם לספק 250W ג'נרי.חשוב מאוד לדעת את דגם הספק על מנת להתאים כרטיס מסך. אם אינך יודע אז תצלום של המדבקה על גביי ספק הכח תועיל מאוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.