פורסם 2010 באוגוסט 615 שנים הייתי מחובר לHOT ובזק בינלאומי בלי חייגן (DHCP), ועבדתי עם ראוטר כמו גדול (LINKSYS WRT120N)עכשיו השתדרגתי ל12MB, והם החליטו להעביר אותי לחייגן (L2TP), ואני לא מצליח להגדיר את הראוטר. כלום לא עובד.עשיתי מה שצריך לפי מדריכים באינטרנט, ונאדה, לא עובד כלום.הם הביאו לי שם של שרת - hot.bezeqint.netתירגמתי בעזרת PING את הדומיין לכתובת 212.25.127.18מילאתי בשורת הSERVER. אבל כלום לא עובד.מישהו הצליח לעבוד עם ראוטור דומה בקונפיגורציה הזאת. מישהו יכול לעזור לי להגדיר את הראוטר ?אני מיואש.
פורסם 2010 באוגוסט 615 שנים תנסה להריץ את הסקריפט הזה בהתחלה תלך ל:Anyhow, here is what you need to do:1. Set your L2TP dialer settings.2. Go to the "Administration" tab and then "Commands".3. Paste the script below into the text-box.ותעשה העתק הדבק ו Save Startup#!/bin/sh logger -s -p local0.notice -t L2TP_fixer "Started working, giving 20 secs for router boot" sleep 20 logger -s -p local0.notice -t L2TP_fixer "Entering big while loop" while [ -e /dev/null ] ;do if [[ -e /tmp/xl2tpd/xl2tpd.conf && -n "`cat /tmp/xl2tpd/xl2tpd.conf | grep "refuse pap = yes"`" ]] then logger -s -p local0.notice -t L2TP_fixer "Entering small while loop" while ! ping -c 1 www.d.co.il; do cat /tmp/xl2tpd/xl2tpd.conf | sed s/"refuse pap = yes"/"refuse pap = no"/g > /tmp/xl2tpd/xl2tpd.conf.tmp logger -s -p local0.notice -t L2TP_fixer "created altered file" mv /tmp/xl2tpd/xl2tpd.conf.tmp /tmp/xl2tpd/xl2tpd.conf logger -s -p local0.notice -t L2TP_fixer "moved the altered file into the real file place" logger -s -p local0.notice -t L2TP_fixer "###########Blink the SES Leds###########" tmp=50 while [ $tmp -ge 0 ] do /sbin/gpio enable 3 ping www.d.co.il -c 1 /sbin/gpio disable 2 /sbin/gpio enable 2 # /sbin/gpio disable 3 tmp=`expr $tmp - 1` done /sbin/gpio enable 2 /sbin/gpio disable 3 sleep 15 done fi logger -s -p local0.notice -t L2TP_fixer "sleeping for 60 seconds" sleep 60 done
פורסם 2010 באוגוסט 615 שנים xrobi, זה סקריפט שנועד לקושחת ה-DD-WRT והראוטר הנ"ל לא נתמך. כמה אנשים צריכים לסבול בגלל השיטה המחורבנת שלהם לפני שהם ישנו משהו?
פורסם 2010 באוגוסט 615 שנים מחבר קובה, אני ראיתי שרשמת איפושהו שאתה הצלחת להגדיר L2TP.אין לך איזה עצות ?
פורסם 2010 באוגוסט 715 שנים לצערי אני לא יכול לעזור לך עם הלינקסיס הזה.אני הגדרתי על ה-L2TP על DD-WRT שהראוטר שלך לא תומך בה.אתה יכול להחליף אותו בדגם אחר?
פורסם 2010 באוגוסט 715 שנים גם אני הסתבכתי עם זה, אחרי שעה עם טכנאי בכיר בטלפון הבעיה סודרה.זה הכל עניין של הגדרות.אומנם עם 2.5MB.
פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים מדובר בשרת L2TP של בזק בינלאומי הוא פשוט חרא תנסה עם כתובת שרת של ספקית אחרת ותראה שהוא מתחבר כמו גדול
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים שלום ygoldgold,הראוטר שברשותך אינו תומך בשיטת החיבור ללא חייגן.במידה ואתה מעוניין לעבור לשיטת חיבור ללא חייגן השאר לי את הפרטים הבאים:שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות נוחות לחזרה.את הפרטים תוכל לשלוח בהודעה פרטית או במייל online@bezeqint.netונציג מטעמנו יצור איתך קשר בהקדם.המשך גלישה מהנהלוטם בזק בינלאומי
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים תגובה מעניינת לאור העובדה שכשביקשתי מכם לפני חודש לעבור לחיבור ללא חייגן, ציינתם שאתם מבטלים את האפשרות לחיבור MPLS ומעבירים את כולם לחייגן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.