פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים הכוונה היא שכשאני אומר תנסה את שניהם אז תנסה גם דיגיטלי וגם אנאלוגי.בקשר לנתונים, תשכח מהם. הנתונים הללו כל כך לא משקפים כלום שאין שום סיבה להסתכל עליהם.
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים מחבר רגעאם כבל קואקס מעביר דיגיטלי - מה שאומר שהוא לא יושפע מהכרטיס OB שלי ומהפרעות בדרך וכבל כזה עולה 20 שקל למה להתפשר על פחות?בקשר לנתונים שמעתי על אחד שהרמקולים שלו לא היו מתאימים למגבר (עכבה ) ונשרפו לוזה היה בhometheater .או שכנראה הוא לא עשה בהם שימוש נכון?
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים 1. אמרתי לך שתבדוק מה נשמע טוב יותר ואז תחליט מה אתה מעדיף, לא אמרתי להתפשר על פחות.2. לא שמעתי על רמקולים שנשרפו בגלל חוסר התאמה של הנתונים. אם מגבירים יותר מדיי שורפים כל רמקול, לא משנה מה הנתונים שלו.
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים מחבר בקשר להגברה יותר על המידהאיך אני אמור לדעת מתי אני כבר מסכן את הרמקולים?
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים לפי איך שזה נשמע. רמקולים מתחילים לזייף ורק אחר כך נהרסים.ואגב, רוב הרמקולים ישרדו עוצמה דיי גבוהה. אז פשוט אל תהייה טיפש ותנסה לפתוח מועדון עם הרמקולים האלה. תשתמש בהם בצורה אחראית, כבר ראיתי כאלה שמנגנים בשביל כל השכונה.
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים מחבר אוקיידרך אגב ראיתי מגברים שהם סטיראו אבל יש להם כניסה ל5 רמקולים. מה זה אומר?
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים הוא כניראה מתכוון רסיברים עם 5יכולת סראונד ( 5 ) ועם יכולת סטריאו .וכן , אולי לא קראתי אבל רסיבר בלי שלט הוא סיוט מפני שיש התעסקות רבה מאוד בפונקציות שלו תוך כדי שימוש .
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים מחבר יכול ליהיות שזה היה עם 5 כניסות סאונד פשוט והגברה רק ל2 ערוצים אני לא בטוח לא זוכר איפה ראיתי את זה בדיוקואין דבר כזה שלט אוניברסלי לרסיבר מאותה חברה?
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים שלט אוניברסלי הוא לא לחברה מסויימת , הוא מופעל או ע"י קוד של חברה שמגיע עם הבוקלט או על ידי אפשרות של חיפוש ערוצים , יתכן בכלל שאה תהיה צריך להגדיר כל כפתור וכפתור לפונקציה הנדרשת , מה שניקרא שלט "לומד" .
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים מחבר טוב אין ברירה נחכה למציאה טובה עם שלט וכו'.יש לי עוד שאלהאני מעדיף שהרסיבר שאני אקנה עכשיו יוכל לספק אותי גם בעתיד כשיהיה לי 5 רמקולים (עוד 2 רצפתיים וסנטר).אני צריך לכוון לאיזשהו רסיבר מסויים? או שמספיק שיהיה כתוב עליו 5.1 ערוצים?
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים מחבר אני מקפיץ כי יש לי הצעה על רסיברRXV361 Yamahaמצב טוב בשימוש שנה-2 עם חוברות ושלטמחיר סביב ה700שווה בדיקה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.