עבור לתוכן

Microlab X-23

Featured Replies

פורסם

אתה בטוח שקראת את הקישור שהבאתי לך?! אתה פשוט לגמרי הולך לאיבוד. אולי עדיף לך ללכת על משהו בסיסי מעט יותר? אם חסרה לך הבנה בסיסית כל כך אני לא יודע איך תבדוק את הציוד שתצטרך לרכוש.

• תגובות 101
  • צפיות 12.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

למה משהו בסיסי? חבל שירד לי האיכות

הבנתי שאני צריך כבל שמעביר דיגיטלי - ככה האיכות לא מושפעת כי אין הבדלים בין רמות המתח יש רק 0 ו1(יכול ליהיות אם כבר שפה הלכתי לאיבוד חח)

שורה תחתונה:

כבל קואקס מהמחשב לריסבר מסדר לי את הפינה הזו

פורסם

משהו בסיסי כי כרגע אתה לא במצב שאתה יכול לבדוק ציוד שאתה רוצה לקנות. במצב הנוכחי גם יהיה לך כאב ראש להתעסק עם הציוד. אני מציע שתמשיך לקרוא קצת חומר בנושאים שאתה מתבלבל בהם. עדיף שתשקיע עוד כמה שעות בקריאה ולימוד ותעשה קנייה מושכלת מאשר שתלך על עיוור.

פורסם
  • מחבר

שמע רסיבר עם כניסת HDMI אני מאמין שאני לא אקנה משיקולי תקציב

אם אני משקיע על מערכת 1500 שקל אז מאוד חבל לי שכרטיס OB של המחשב ישפיע לי על הסאונד לרעה.

במצב כזה אני אתלהב מהסואנד שהם מוציאות בחנות ואז בבית אני סתם יתאכזב - לא חבל?

חיבור קואקס אני בטוח שיש בכל רסיבר שאני אמצא.

משהו בסגנון הזה?http://www.daganm.co.il/rec/553-כבל-איכותי-RCA-קואקסיאלי-דיגיטלי-1-5-מטר

שוב אני אגיד - אני מודה שאני לא שפיץ בכל הנוגע למערכות סטיראו .

למען האמת זו הפעם הראשונה שאני נוגע בכל העסק הזה

פורסם
  • מחבר

אנטולי? אתה יכול לעשות לי סדר בסלט?

דרך אגב תגיד לי מה דעתך על הרסיבר הבא:

Kenwood KRF-V5550D Audio-Video surround receiver 6 Channel Dolby Digital DTS 130w x 6 AM/FM Tunner

Inputs: 2x Video CD/DVD DVD AUX CD/DVD Optical Outputs: 2x Audio Video

http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=3551005&SalesCatID=8

700 שקל והמחיר פתוח

דרך אגב הרסיבר מגיע ללא שלט. זה אמור להפריע לי ? כלומר יש אפשרות לשלוט במערכת כמו שצריך בלי שלט?

פורסם

א. איזה סדר באיזה סלט? על מה אנחנו מדברים?

ב. כמו שאמרתי, תנסה לחפש פתרונות בגוגל. רוב הדברים אפשר לפתור בתיבת החיפוש שלו.

ג. אל תתקרב לרסיבר בלי שלט, וב-700 שקלים לך על משהו כל ימאה או דנון או הרמן או של חברה נורמאלית, קנווד ברסיברים של קולנוע ביתי לא מדהימה.

פורסם
  • מחבר

הסלט של חיבור קואקסלי....

בגוגל על המגבר אין הרבה חוץ ממידע יבש

אפשר לדעת למה לא טוב מגבר בלי שלט?

פורסם

עדיין לא הבנתי מה הסלט, אם לא תשאל שאלה ספציפית, לא תוכל לקבל תשובה. אני מקווה שברור לך שאם זו תהייה שאלה טיפשית אז אני פשוט אתעלם ממנה כי אתה יכול למצוא תשובה בגוגל בקלות (אולי ככה תתחיל ללמוד קצת על הנושא, כמו שאמרתי, אין כמו ניסיון :P).

מגבר בלי שלט זה בסדר, אתה מחפש רסיבר. ברסיבר יש המון אפשרויות נוספות (בייחוד ברסיבר קולנוע ביתי). לא קונים רסיבר בלי שלט (אלא אם מדובר על דגם ממש מיוחד במחיר מאוד טוב, זה לא המקרה).

פורסם
  • מחבר

יש ברסיבר הזה גלגלת כזו בשביל לעבור בין הINPUT למיניהם

שמע אם אתה אומר להתרחק אני לא יתעקש

הבעיה היא שאין הרבה מציאות אם בכלל משהו במחיר טוב בירושלים

פורסם

אני ממליץ לא לגעת ברסיבר קולנוע ביתי בלי שלט. תאמין לי שאני יודע שיש שם גלגלת לעבור בין כניסות, יש ברסיבר קולנוע ביתי הרבה יותר אפשרויות מאשר רק בחירת כניסה. ללא השלט הרבה פחות נוח להפעיל אותן.

מעבר לזה שמדובר פה על מכשיר לא מדהים במחיר לא מדהים. באותו מחיר אפשר למצוא מדיי פעם מכשירים של ימאה עם שלט במצב טוב. מכשירים עם שם טוב יותר וכנראה שגם אמינים יותר.

פורסם
  • מחבר

טוב נחכה עם הרסיבר

לגבי חיבור אני הבנתי שהכי טוב חיבור קואקסלי ככה שהכרטיס OB שלי לא ישפיע על איכות הסאונד

הבנתי נכון?

פורסם

סביר להניח שיהיה עדיף קואקס. אבל מקסימום תנסה את שניהם ותחליט מה נשמע לך יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

כשאתה אומר שניהם אתה מתכוון קואקס ואופטי?

אופטי דיי יקר והמרחק מהרסיבר לרמקולים דיי קצר

בקשר למגברים

מה אני צריך לחפש במאפיינים שלו

1.כמה וואט לערוץ זה מינימום ששווה השקעה? עכבה (אוהם) לערוץ כמה צריך שיהיה?

2. יש פורמטים כמו DTS וכו' שחשובים לי?

3.עוד משהו שלא רשמתי

פורסם

שניהם זה דיגיטלי ואנאלוגי כמובן.

בנוגע לרסיבר, אם כבר החלט לרכוש רסיבר קולנוע ביתי, אז מבחינת הספק אין יותר מדיי חשיבות לדעתי. לרסיברים של הרמן קרדון יש בדר"כ הספק דיי נמוך אבל אני מאמין שהם יותר מיספיקו לך. לי יש דנון 1906 שעל הנייר חזק יותר מהמגבר סטריאו שיושב לידו. מעשית הוא לא מגרד אותו. עכבה גם לא משנה הרבה, הנתונים הללו יפים על הנייר אבל לא אומרים הרבה על הסאונד.

מבחינת מפענחים, כל המפענחים החדשים לא ייכנסו לך בתקציב בחיים, אז שיהיה DD ושיהיה DTS זה חובה, הם כבר שנים רבות בשוק. אם יהיה גן כניסות 5.1 line in זה יהיה נחמד אבל לך אין בזה צורך לפי מה שאני רואה. זה בערך הכל נראה לי.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה ששניהם זה דיגיטלי ואנלוגי? במאמר שלך כתוב שהם מעבירים דיגיטלי, או שהכוונה שהם יכולים להעביר את שניהם?

בקשר לנתונים:

אם אני קונה רמקולים שהם 100WRMS עם עכבה של 8 אוהם והרסיבר נותן 50 וואט לכל ערוץ עם 4 אוהם

זה יעבוד? זה לא יגביל את הרמקולים באיזשהי צורה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים