עבור לתוכן

הנחיתה על הירח ב-1969, האמנם?

Featured Replies

פורסם

מה אני יכול להסיק מהתמונות האלה? איך אפשר לדעת מה זה.

תמונות ניתן לפברק משני הצדדים של המתרס.

כולם משקרים. כל עובדי נאסא, ברית המעצות גם שיקרה.. (בכלל הם היו קפיטליסטים במסווה, לא?) כל מדינה/אוניברסיטה בעלת יכולת צפייה... כוללללם משקרים.

אתה פראנואיד בצורה חולנית.

וההתעלמות שלך מהעובדות שסותרות את טענותך, מוכיח שאתה גם טיפש.

עריכה: כל דבר ניתן להוכיח שאפשרי, אם אתה נועל את עצמך על כיוון מסוים. למשל: ברגע שאתה אנטישמי, אז יש לך מלא הוכחות שהיהודים שולטים על העולם. כל מה שצריך, זה רק להתעלם משאר ההוכחות שהם לא.

• תגובות 76
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^-^לא טענתי שלא היתה נחיתה תקרא טוב .רק אמרתי שאפשרי לזייף את זה וחבל שאתה מתלהם וקורא לאנשים במילים מעליבות רק כי הם לא מסכימים איתך.

לגבי כוח מחשוב גם , לא אמרתי שזה בלתי אפשרי , אמרתי שזו המון עבודה ואם כל כך הרבה עבודה היתה משהו ששווה להשקיע אותו אז למה לא משקיעים את העבודה הזו היום כשזה הרבה יותר קל ?

לגבי תמונות זה באמת חסר טעם הוויכוחים האלה כי כולנו יודעים שתמונות אפשר לזייף בקלות , אז כל מי שחושב שהן מזוייפות לא ישתכנע וכן להפך . . .

לגבי מבנה החומר על הירח זה ממש לא בעיה לדעת אותו בעזרת תצפיות ובעזרת ספקטרופוטומטר (ברמת העקרון) , לא צריך להיות שם בשביל לדעת את זה , אפשר לדעת את הדברים האלה גם מכאן , ולגבי הלייזרים נו באמת ..ברור שהם שם , זה לא אומר שבנאדם ירד והניח אותם שם , יש גם 2 רובוטים כרגע על מאדים , זה אומר שנחתנו על מאדים בשביל לשים אותם שם ?

בכל מקרה ולגופו של עניין , הטענה שלא נחתנו על הירח כנראה אינה נכונה ורוב ה"הוכחות" בנושא ניתנות להפרכה במקרה הטוב ולזעזוע במקרה הפחות טוב.

זה לא אומר שתיאוריות קונספירציה אינן נכונות לדעתי המציאות עולה על כל דמיון. [br]פורסם בתאריך: 6.08.2010 בשעה 18:09:34

אגב , אם יש פה במקרה בפורום אסטרופיסיקאים / כימאים אני אשמח מאוד להסבר כיצד מנעו מהאסטרונאוטים להינזק מקרינה מהשמש . . .
פורסם

G - אתה יודע מה הייתה צריכה להיות ההשקעה על מנת לפברק נחיתה על הירח?

לדאוג שעשרות אלפי אנשים יהיו כולם בקשר שתיקה.

לשגר לשווא 6 טילי סטורן 5.

לזייף ו/או לביים (באמצעים האנלוגיים של שנות ה-60 וה-70) עשרות אלפי תצלומים ועשרות שעות סרטים.

לייצר או להביא בעזרת חלליות רובוטיות 380 ק"ג אבני ירח (לסוביטים גם היו דוגמיות ירח ופיברוק לא מוצלח לא היה עובד)

להנחית על הירח מראות ליזר.

כבר יותר זול להנחית חלליות מאוישות על הירח...

פורסם

אפשר לזייף את התצלומים. אי אפשר לזייף את זה שהחללית הגיעה לשם ונחתה ותוך כדי עקבו אחריהם גופים אחרים מלבד NASA.

לא טורחים "להשקיע" את העבודה הזו היום, כי אין טעם לחזור לירח. הדבר היחיד שיש שם (שמצאו בנתיים) זה סתם אבנים.

למה לטרוח לסכן חיי אדם (שלא נדבר על מיליוני/מיליארדי דולרים) בשביל להביא עוד כמה אבנים (שהבאנו כבר הרבה מאוד מהן)?

אז היה פואנטה לעשות את זה, בשביל "לנצח" במירוץ לחלל. ברגע שהאמריקאים ניצחו, מה יש לעשות שם שוב?

היו מספר נחיתות (5-6 למיטב זכרוני) ועכשיו אין מה לעשות שם אז לא טורחים לחזור (אם כי אני חושב שעכשיו NASA מתכננת

לחזור בשביל לבדוק הקמה של בסיס כלשהו על הירח)

אפשר לדעת את מבנה החומר על הירח עד מידה מסויימת באמצעות ספקטרומטר.

תארוך באמצעות יסודות רדיואקטיביים (בדר"כ פחמן 14, לא יודע מה השתמשו במקרה הזה) העלה שהאבנים מהירח הן בנות

200 מיליון שנה יותר מאשר האבנים הקדומות ביותר שמצאו בכדוה"א. או שגם זה מזוייף?

אפשר לזייף הכל בחיים. בעצם, אולי כל העולם הזה הוא בכלל יציר הדמיון שלי ואני חולם כבר שנים שאני באמת קיים

ושהעולם הזה נראה כפי שהוא נראה ובעצם כל החיים שלי הם חלק מהמטריקס. ובמקרה כזה, למה אני מתווכח עם יציר הדמיון שלי?

פורסם

הטענות שלך דביליות למדי.

ב 1969 לא היה טלסקופ רדיו רב עוצמה שיכל לתת לך ניתוח ספקטרלי מדויק של חומר ממרחק, זה קרה רק במהלך שנות ה 70. ועדיין, עובדה שאחרי סיום מסימת אפולו 11, נותחו הסלעים שהובאו חזרה, והרכבם המדויק פורסם.

לגבי כוח מחשוב גם , לא אמרתי שזה בלתי אפשרי , אמרתי שזו המון עבודה ואם כל כך הרבה עבודה היתה משהו ששווה להשקיע אותו אז למה לא משקיעים את העבודה הזו היום כשזה הרבה יותר קל ?

אולי כי אחרי מספר לא קטן של משימות לירח הגיעו למסקנה שאין ממש מה לעשות שם, ולעולם יש דברים הרבה יותר טובים לשפוך עליהם כרגע כמויות עתק של כסף?

שיגור משימה לירח זה לא דבר זול, ולהזכירך, העולם כרגע בהתאוששות איטית ממשבר כלכלי לא קטן.

ולגבי אותה מראת השתברות-

להזכיר לך שב 1969 לא היו רובוטים סופר מתוחכמים כמו מה ששלחו למאדים? בניגוד למחשב ניווט פשוט, רובוט דורש הרבה כוח עיבוד בשביל לבצע פעולות בזמן אמת. כל מה שהיה זה לונה 17, הרובוט הלא מאויש הראשון שהונחת על הירח, וזה היה רק ב 1970. היכולות שלו היו מוגבלות מאוד, וזרועות להניח דברים ממש לא היו לו.

פורסם

לא טורחים "להשקיע" את העבודה הזו היום, כי אין טעם לחזור לירח. הדבר היחיד שיש שם (שמצאו בנתיים) זה סתם אבנים.

לא מדויק. יש הליום-3 בכמויות הרבה יותר גדולות על הירח מאשר על כדור הארץ, וזה נמצא בשכבה העליונה, ולכן קל לכרייה. הליום-3 יכול לשמש כדלק עבור כור היתוך-גרעיני. אבל אתה צודק שאין טעם לחזור לשם בינתיים, כי אנחנו מרחק של דורות מיכולת לכרות שם ולהוביל לכדור הארץ. וכמובן, מחקרי הכורים הללו עדיין בחיתוליהם.

http://en.wikipedia.org/wiki/Helium-3

אפשר לזייף הכל בחיים. בעצם, אולי כל העולם הזה הוא בכלל יציר הדמיון שלי ואני חולם כבר שנים שאני באמת קיים

ושהעולם הזה נראה כפי שהוא נראה ובעצם כל החיים שלי הם חלק מהמטריקס. ובמקרה כזה, למה אני מתווכח עם יציר הדמיון שלי?

בדיוק הנקודה.

פורסם

הטענות שלך דביליות למדי.

ב 1969 לא היה טלסקופ רדיו רב עוצמה שיכל לתת לך ניתוח ספקטרלי מדויק של חומר ממרחק, זה קרה רק במהלך שנות ה 70. ועדיין, עובדה שאחרי סיום מסימת אפולו 11, נותחו הסלעים שהובאו חזרה, והרכבם המדויק פורסם.

באמת ? היית בצוות ניתוח הסלעים שאתה יודע שמה שפורסם הוא האמת?

אולי כי אחרי מספר לא קטן של משימות לירח הגיעו למסקנה שאין ממש מה לעשות שם, ולעולם יש דברים הרבה יותר טובים לשפוך עליהם כרגע כמויות עתק של כסף?

שיגור משימה לירח זה לא דבר זול, ולהזכירך, העולם כרגע בהתאוששות איטית ממשבר כלכלי לא קטן.

וואלה ? דווקא נראה לי שכאשר אנחנו מכלים את כל משאבי האנרגיה שלנו בכדור הארץ , יש להמון גופים אינטרס להגיע לירח ולכרות ממנו הליום

ולגבי אותה מראת השתברות-

להזכיר לך שב 1969 לא היו רובוטים סופר מתוחכמים כמו מה ששלחו למאדים? בניגוד למחשב ניווט פשוט, רובוט דורש הרבה כוח עיבוד בשביל לבצע פעולות בזמן אמת. כל מה שהיה זה לונה 17, הרובוט הלא מאויש הראשון שהונחת על הירח, וזה היה רק ב 1970. היכולות שלו היו מוגבלות מאוד, וזרועות להניח דברים ממש לא היו לו.

לא טענתי שהנחיתו רובוט , טענתי שכמו שהנחיתו רובוט ללא מגע אדם , אפשר להנחית כל דבר ללא מגע אדם , אף אחד לא באמת צריך להיות שם בשביל להניח את המראות.

בכל מקרה - אולי מספיק עם הכינויי גנאי האלה של דביל וטיפש רק כי אני לא מחזיק בדעתכם?

פורסם

(אם כי אני חושב שעכשיו NASA מתכננת לחזור בשביל לבדוק הקמה של בסיס כלשהו על הירח)

התוכנית הייתה תוכנית קונסטליישן, אך היא בוטלה מטעמי תקציב, ובגלל שלא ראו סיבה להשקיע בזה מליארדים מהתקציב של נאס"א, כי שוב, אין מה לעשות שם.

הכסף הלך לפיתוח מערכות הנעה שיביאו אסטרונאוטים מהר יותר אל מאדים.

פורסם

לא טענתי שהנחיתו רובוט , טענתי שכמו שהנחיתו רובוט ללא מגע אדם , אפשר להנחית כל דבר ללא מגע אדם , אף אחד לא באמת צריך להיות שם בשביל להניח את המראות.

בכל מקרה - אולי מספיק עם הכינויי גנאי האלה של דביל וטיפש רק כי אני לא מחזיק בדעתכם?

ואיך יניחו ויכוונו את המראות בלי רובוט? גם היום יהיה מסובך לעשות דבר שכזה עם רובוטים, אז לפני 40 שנה?

אז אולי מספיק לטעון טיעונים טיפשיים?

באמת ? היית בצוות ניתוח הסלעים שאתה יודע שמה שפורסם הוא האמת?

הרוסים גם הביאו סלעים מן הירח. מן הסתם היה להם אינטרס לא קטן להוציא את הרוח מהמפרשים של האמריקאיים.

אם הם לא עשו את זה, נראה לך שאתה מסוגל?

וואלה ? דווקא נראה לי שכאשר אנחנו מכלים את כל משאבי האנרגיה שלנו בכדור הארץ , יש להמון גופים אינטרס להגיע לירח ולכרות ממנו הליום

הבחור דיבר על הליום 3 שאמורים להשתמש בו בתהליך היתוך גרעיני, אם אי פעם נצליח להפיק אנרגיה מכזה תהליך.

עד אז, אף אחד לא יטרח להביא הליום מהירח בשביל למכור אותו בגרושים ולנפח איתו בלונים...

חוץ מזה שהירח לא שייך לאף מדינה, אלא הוא ""province of all mankind" (לפי אמנה משנת 1967) ולכן לא ברור

מי יכול, אם בכלל, לחלק שם זכויות כריית משאבים לחברות מסחריות.

פורסם
הכסף הלך לפיתוח מערכות הנאה שיביאו אסטרונאוטים מהר יותר אל מאדים.

:lol:

פורסם

לא ידעתי שחושבים לבנות לונה-פארק. :lol:

פורסם

:lol:

אתה נורא מיני היום :P

פורסם

הכסף הלך לפיתוח מערכות הנאה שיביאו אסטרונאוטים מהר יותר אל מאדים.

זאת שגיאת כתיב, או שמדובר ברמיזה מינית מוזרה?

פורסם

זאת שגיאת כתיב, או שמדובר ברמיזה מינית מוזרה?

חחחחחחחחחח טעות שלי, רק עכשיו עליתי עליה :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
:lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים