עבור לתוכן

מתקדמים לקראת חליפת הננו

Featured Replies

פורסם

cool

פורסם

האמת שהסרטון היה די גרוע - Gives us a glimpe into the art of the possible... באמת? מי כתב את החרא הזה? :kopfpatsch:

אבל המוצר בהחלט שנשמע כמו רעיון טוב, הרי אחת מהבעיות שיש לחיל רגלים

כיום זה המשקל ההולך וגובר שחיילים צריכים לשאת על גבם בכל עת.

למרות שאם כבר בונים חליפה שכזאת, האם לא הגיוני לבנות משהו שגם יהיה משוריין

במידה כזו או אחרת ויספק הגנה (לפחות מפני קליעים) לחיילים?

כי המוצר הזה רק מאפשר לחייל לסחוב יותר משקל (או מקל עליו לסחוב את המשקל הקיים),

מעבר לכך הוא לא עושה כלום (לפי מה שהבנתי וראיתי בסרטון)

פורסם

ב-1903 הקיטי-הוק טסה במשך 12 שניות.

ב-1969 נחת אדם על הירח.

אני בטוח שהיו גם אנשים שקראו לאחים רייט מטומטמים ולהמצאה שלהם מטומטמת.

פורסם

ברור שהמתקן שרואים בסרטון מוגבל יחסית - לא נאמר כמה משקל הוא יכול "להרים" בנוסף למשקלו העצמי אבל אני מניח שלא מדובר ביותר מדי, הוא מתלבש על הרגליים והגב ומאפשר לשאת יותר משקל אך לא להשתמש בו בידיים (הידיים נשארות במגבלות הכוח האנושי), הוא נראה מסורבל יחסית לשימוש בתוך כלי רכב (נניח נגמ"ש), ובניגוד להצהרה בסרטון נדמה לי שהוא כן מגביל במידת מה את תנועת הלובש אותו (למשל, לפי המבנה נראה שאפשר לכופף את הרגל בעקב אבל אי אפשר לסובב את כף הרגל הצידה, למשל).

עם זאת, כמו שפפו אמר, זו התחלה. עכשיו רק שימציאו DROPSHIP :)

פורסם
  • מחבר

תראו זה רק ההתחלה,אבטיפוס של משהו

פורסם

זה לדוגמא תחום שמעניין אותי ,כי במקום לנסות ולהוציא את האדם מהמשוואה (כמו עם כל המזלטים והמכונות החדשות שפועלות כמעט לבד ) ,הם משפרים את האדם ,ותאמינו לי שבסוף כולנו נזכה לטוב מזה (בניגוד למצב שבו אנחנו נפתח אינטליגנציה מלאכותית ,במצב כזה אנחנו רק נסבול ,קצת כמו במטריקס ) .

או במילים אחרות ,תבנו לנו חליפה של ironman במקום מטוס ללא טייס .

פורסם

אני לא מבין, חליפות כאלה קימות הרבה זמן, יש גם חליפות שמתלבשות על הידיים, ומאפשרות לך להרים המון משקל, בלי הרבה בעיה.

אז מה ההתלהבות מהחליפה הזאת?

פורסם

היא פשוטה יחסית ,קלה ,ויכולה לפעול בחוץ (בניגוד לרוב החליפות האחרות שעוד צריכות חיבור לחשמל )

פורסם

ב-1969 נחת אדם על הירח.

אתה בטוח שנחתו על הירח?

אף פעם לא שאלתם את עצמכם איך זה ש-50 שנה אחרי עם טכנולוגיה מפותחת הרבה יותר לא ביקרנו שם.

אני מאמין בתאורית הקונספירציה, בזמן המלחמה הקרה בין האמריקאים לרוסים, ארה"ב פשוט ביימה את כל הסיפור

כדי להיות "הראשונים" שינחתו על הירח.

פורסם

למרות שהקשר בין התגובה שלך לדיון המקורי הוא מקרי בהחלט, אני נוטה שלא להכנס לויכוחי קונספירציות, מהסיבה הפשוטה שאי אפשר להוכיח שום דבר בדיונים האלה, ואני לא מתכוון לבזבז את הזמן שלי בשביל שמישהו יבוא ויגיד לי "זה לא נכון, כי ככה", אז בוא פשוט לא נתחיל עם זה.

פורסם

צודק, נפתח ת'רד חדש בהתאם. 8)

פורסם

ב-1903 הקיטי-הוק טסה במשך 12 שניות.

ב-1969 נחת אדם על הירח.

אני בטוח שהיו גם אנשים שקראו לאחים רייט מטומטמים ולהמצאה שלהם מטומטמת.

בהנחה ואתה מתכוון אליי,

ממש לא קראתי להמצאה או למי שהמציאה אותה מטומטמים או מיותרים.

אני פשוט חושב שבנתיים המוצר הזה בעל יכולות בסיסיות למדי, ועד שיהיה משתלם לשימוש וכלכלי מספיק

בשביל להשתמש בו, יש עוד דרך ארוכה לעבור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים