פורסם 2010 באוגוסט 415 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3930162,00.html ממש "מפתיע " בכל מקרה זאת תגובתי :yelclap:
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים נראה לך?! נמשיך לשמוע זבל באוטובוסים גם אם הוא ימות... (לא שאני מייחל שזה יקרה)
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים מחבר אני מבין ש"לא מפתיע" ו " :yelclap:" כי הוא זמר מזרחי ?אל תבין לא נכון אני חצי מזרחי בעצמי -אבל כן -כל תרבות ה"מגיע לי " פאקינג אתה מרוויח כל כך הרבה למה להעלים מס ?
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים לוקחים מאיתנו מס על המשכורתלוקחים מס על דלק, סיגריות, רכבים (...)לוקחים מע"מלוקחים ביטוח לאומיוכל זה, בשביל שחברי הכנסת יוכלו להעלות לעצמם את השכר.אז כן, משה פרץ עושה בשכל, מעדיף להשאיר לעצמו את הכסף מאשר לחבורה של 120 בבונים
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים לוקחים מאיתנו מס על המשכורתלוקחים מס על דלק, סיגריות, רכבים (...)לוקחים מע"מלוקחים ביטוח לאומיוכל זה, בשביל שחברי הכנסת יוכלו להעלות לעצמם את השכר.אז כן, משה פרץ עושה בשכל, מעדיף להשאיר לעצמו את הכסף מאשר לחבורה של 120 בבונים כל זה כדי שמדינה תוכל להמשיך להתקיים.
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים לוקחים מאיתנו מס על המשכורתלוקחים מס על דלק, סיגריות, רכבים (...)לוקחים מע"מלוקחים ביטוח לאומיוכל זה, בשביל שחברי הכנסת יוכלו להעלות לעצמם את השכר.אז כן, משה פרץ עושה בשכל, מעדיף להשאיר לעצמו את הכסף מאשר לחבורה של 120 בבוניםיופי חכם גדול, הוא ואחרים ימשיכו להעלים מיסים ואני אצטרך לשלם יותר מיסים רק בגלל שהם מעלימים וגונבים. איפה ההגיון פה? (וכן גם אני מתעב את המיסים, חושב שהם מוגזמים ביותר ומקלל כל יום את החוסר צדק הזה, אבל ככל שיותר אנשים ימשיכו להעלים מס ויתעשרו על חשבוננו, אנחנו נפסיד בסופו של יום)הגוף האחרון שצריך להתעסק איתו במדינה הזאת זה מס הכנסה.
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים מחבר לוקחים מאיתנו מס על המשכורתלוקחים מס על דלק, סיגריות, רכבים (...)לוקחים מע"מלוקחים ביטוח לאומיוכל זה, בשביל שחברי הכנסת יוכלו להעלות לעצמם את השכר.אז כן, משה פרץ עושה בשכל, מעדיף להשאיר לעצמו את הכסף מאשר לחבורה של 120 בבוניםמשה פרץ לא בדיוק מרוויח משכורת מינימום עם החשדות נכונים והוא העלים מס של כמה מיליוני שקלים זה אומר שהיה יכול להיות לו כמה מיליוני שקלים נטו אחרי מיסים וזה עוד בגיל צעיר וזה בלי לדבר על הכנסות אחרות קח את הכמה מיליון האלו תשקיעה בהשקעות סולידיות ותרוויח סכום מכובד כל חודש אני לא יורד פה על האזרח הפשוט ומבין אזרחים רגילים שמעלימים מס -אבל פאקינג אחד שמרוויח סכומים כאלו ?
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים זה שהוא זמר גרוע אני מסכים...אבל עם זה שהוא מעלים מס זה דיי חארטה...כמעט כולם העלימו או מעלימים מס.מעטים אנשים שאני מכיר ולא העלימו אי פעם מס.ושלא תחשבו אני סובב סביב אנשים אינטליגנטיים,איכותיים וטובים ומאחל לכולם כאלה אנשים בחברתם.אבל אין קשר,לפעמים סכומי המס מופקעים וגבוהים,זה לא אומר שאין באפשרותו לשלם ( ברור שהוא מרוויח הרבה וזה קטן עליו).בקיצור אני לא מעודד את זה,אבל זה אכן משתלם בהיקפים נמוכים, במדינת ישראל - כי איש לא יעשה לכם דבר.
פורסם 2010 באוגוסט 715 שנים הוא ואחרים ימשיכו להעלים מיסים ואני אצטרך לשלם יותר מיסים רק בגלל שהם מעלימים וגונבים.לא שאני מעודד העלמת מיסים, אבל הטענה הזאת פשוט מטומטמת.אתה לא משלם מיסים בהתאם לאנשים אחרים, אם משה פרץ משלם או לא משלם מיסים - לא משפיע על תשלום המיסים שלך אפילו לא באגורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.