פורסם 2010 באוגוסט 415 שנים התקנתי וינדוס 7 ועכשיו צריך לגרום למתאם הזה לעבוד ולקבל גישה לאינטרנטהורדתי מהאתר של בזק את הדרייבר והתקנתי הוא מזהה אותו ומראה לי רשימה של רשתות לאיזה 10 שניות לפעמים אבל אז כל הרשימה נעלמת ופחות או יותר כל הזמן רשום לי DEVICE NOT CONNECTED עם איקס על האייקון של העוצמה ושום רשתותהתקשרתי לתמיכה הוא אמר לי שצריכה להיות תקייה עם דרייבר ל VISTA אבל בדרייבר שהורדתי מהאתר של בזק לא מופיע ויסטה מופיעה2K9K64NTXPקיצר אמרתי בהתקנה שימצא לבד מה הכי מתאים והוא מצא משהו והתקין בהצלחה אבל העסק לא עובד והבן אדם שם אמר שצריכה להיות ספרייה של ויסטה אבל אין למישהו יש רעיון מחבר את המתאם הוא מזהה אותו לפעמים ומראה לי כמה רשתות של שכנים ואז אני מנסה להתחבר לאיזו רשת והוא לא מצליח ואז כל הרשתות נעלמות מהר אחד אחרי השנייה עריכה "לא משנה המתאם עצמו היה מקולקל היה קצת שבור ברגע שעיקמתי אותו והפעלתי לחץ הוא מצא רשתות והצלחתי לגלוש אבל הייתי צריך להחזיק עם האצבע כל הזמן שיהיה מעוקם חח ברגע שעזבתי הלך החיבור פתחתי אותו ראיתי שהמגע בין הראש של ה USB לסיליקון הכרטיס עצמו שבור כזה מישהו יודע מאיפה אני מקריץ מתאם חדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.