עבור לתוכן

יש מה להוסיף עוד זכרון או שהגיע הזמן להתקדם?

Featured Replies

פורסם

המערכת שלי היא XP SP3 על AMD ATHLON XP 2500+ (1.83GHZ), 1.5GB RAM עם GeForce6600 LE 128MB.

לאחרונה אני משתמש בתוכנה דיי כבדה (תוכנת פוקר מבוססת פלאש..) וכשאני משתמש בה בצורה אנטנסיבית (מספר שולחנות משחק במקביל), יחד עם תוכנות אחרות ברקע, המחשב מתחיל לקרטע מאוד.

בזמן השימוש אני רואה שהתוכנה משתמשת בבין %30 ל%90 מה-CPU RESOURCES, בנוסף לעיתים נדירות יותר אני מקבל הודעת מערכת שהזכרון הוירטואלי שלי נמוך. התקנתי MEMINFO ובבדיקה חפוזה במהלך שימוש בתוכנה השימוש של הזכרון הפיזי היה 1000/1600 וקובץ הפייג 1300/2170 (עיגלתי את הערכים כמובן).

עוד מחשבה שיש לי זה שלמחשב שלי יש בעיה אישית עם פלאש (או עם פוקר) כי גם לדוגמא שאני משחק פוקר בפייסבוק, הפיירפוקס מקרטע.

אני תוהה האם תוספת זכרון נוסף תעזור לי או שהמחשב שלי פשוט מיושן מידי. הפלאש והג'אווה מעודכנים לגרסתם העדכנית ביותר.

פורסם

ל-Firefox יש בעיה ידועה עם Flash שאמורה להיפטר בגרסה 4 שתצא לקראת סוף השנה.

תנסה לבדוק עם Chrome, Safari ואפילו IE אם יש שינוי.

בעקרון 1.5GB של RAM לא אמור להגביל בשימושים, אך מצד שני אני ממש לא מכיר את התוכנה בה אתה משתמש. שדרוג זיכרון כנראה לא תפתור את הבעיה. שדרוג הפלטפורמה כולה כנראה כן תוביל לשינוי, אך שוב, FireFox ו-Flash נכון להיום לא בדיוק עובדים בצורה אופטימאלית ביחד.

פורסם
  • מחבר

יכולה להיות אפשרות שהתוכנה שמבוססת על פלאש איטית בגלל שדפדפן ברירת מחדל שלי הוא פיירפוקס?

פורסם

התוכנה פועלת בסביבת דפדפן?

אני לא מכיר את התוכנה (אפילו לא ציינת שם) ואני לא יודע מה המנוע שמניע אותה. יכול להיות שבאמת שדרוג מעבד יביא לשיפור המיוחל, אבל קשה לקבוע משהו כזה בלי לדעת פרטים.

באתר התוכנה לא מופיעות דרישות המערכת המינימאליות? מעבדים ישנים בהחלט מתקשים עם הרצת תוכן Flash "כבד", שלך די גבולי בנושא. אם אתה מנסה לשחק ב-Facebook בעזרת דפדפן שונה, יש שיפור לעומת אותו משחק ב-FF?

פורסם
  • מחבר

מדובר בעקרון בתוכנה ממש פשוטה וזה הדרישות שמופיעות באתר שלהcarbonpoker . com

* 400MHz Pentium or faster CPU with at least 128MB of RAM

אני לא יודע אם התוכנה פועלת בסביבת דפדפן, יש אפשרות דרך התוכנה לגלוש לאתר של החברה וזה פותח את זה בתוך התוכנה, אז אולי התשובה חיובית?

אני חושב שיש שיפור ב IE יחסית ל FF במשחק פלאש בפייסבוק.

תודה על העזרה עד כה!

פורסם

לא הצלחתי להבין מאתר ה תוכנה מה בדיוק דרישות המערכת. אני מציע שני דברים:

1. לעדכן את גרסת ה-Flash לגרסה העדכנית ביותר (בהנחה שאין לך אותה).

2. לשלוח דוא"ל לחברת התוכנה ולשאול אותם מה דעתם בנושא. אולי להם יש פתרון. לכל הפחות הם יוכלו לשפוך יותר מידע על מנוע התוכנה ובמה היא משתמשת כדי להציג את ה-Flash (אני מניח שמדובר במנוע מובנה ולאו דווקא שימוש בדפדפן של המערכת, אבל אני די מנחש פה).

פורסם
  • מחבר

דרישות המערכת הרשמיות הן נמוכות מאוד וזה מה שכתבתי בהודעה הקודמת שלי.

גרסאת הפלאש שלי היא הכי מעודנת.

התמיכה של החברה לא כל כך יעילה לצערי, ניסיתי אותם. שלחתי אליהם מייל נוסף עם שאלות.

האם עצם זה שקיבלתי הודעת מערכת של ווינדוס ש VIRTUAL LOW MEMORY לא אומר שאין מספיק RAM?

פורסם

על זה בדיוק אני לא יודע לענות. זה קורה לך הרי רק בשימוש בתוכנה הזאת אם אני מבין נכון.

לפי דרישות המערכת, לא אמורה להיות לך כל בעיה בהרצת התוכנה, אבל בפועל זה קורה.

סתם לשם הניסוי תשנה להחליף את דפדפן ברירת המחדל שלך ל-IE ובדוק אם יש שינוי. זאת מתוך הנחה שהתוכנה כן משתמשת במנוע הדפדפן המובנה ולא במנוע משל עצמה.

אם אתה יכול לבדוק אותה אצל חבר עם מערכת "עדכנית" יותר זה גם יהווה אינדיקציה מסוימת להמשך.

פורסם
  • מחבר

Thank you for contacting us.

The Client does use Flash and Java as well, please make sure you have the latest verisons, so it will run properly.

It will actually use the Web Browser installed on the system, the client will actually need to have Internet Explorer set as the default browser to run properly

--

wow.

תודה רבה.

אבדוק זאת בהקדם, אני מניח שזה יפתור את הבעיה. האם זה דבר ידוע שבפיירפוקס יש בעיה עם פלאש שהולכת להיפטר בגרסא 4? חיפשתי קצת בגוגל ולא מצאתי תשובות. שווה אולי להשתמש בבטא של 4 או שסביר שהיא ממש לא יציבה?

פורסם

כל נושא ה-Flash אמור לעבור טיפול יסודי בגרסה 4. עד כמה? אין לדעת. לא חושב שאפשר לקבל עדיין מדד אמיתי מגרסאות הבטא ולכן לא הייתי ממליץ עליה לשימוש כרגע. חכה ליציאת הגרסה הסופית או לפחות גרסאות ה-RC.

אני מקווה שאם תשנה את ברירת המחדל של הדפדפן ל-IE (אולי כדאי לעדכן לגרסה 8 אם לא מעודכנת אצלך) תהיה לזה השפעה חיובית על הביצועים. תעדכן גם את גרסת ה-Java Runtime Environment ליתר ביטחון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים