עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על מפרט לגיימינג, תקציב עד 6.5K ש"ח למחשב+מסך

Featured Replies

פורסם

Thermaltake לא הייתי ממליץ לך על שום ספק שלהם חוץ מהדגמים היקרים כמו חן לך על הספק הזה OCZ ModXStream Pro OCZ600MXSP 600W לגביי המארז אם הוא יכול לסדר לך את מארז הNZXT Crafted Series Vulcan ב300 קח אחלה מארז! תתחדש :]

• תגובות 40
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

Thermaltake לא הייתי ממליץ לך על שום ספק שלהם חוץ מהדגמים היקרים כמו חן לך על הספק הזה OCZ ModXStream Pro OCZ600MXSP 600W לגביי המארז אם הוא יכול לסדר לך את מארז הNZXT Crafted Series Vulcan ב300 קח אחלה מארז! תתחדש :]

קראתי שהמארז קטן ולכן בעייתי מכל מיני בחינות כמו תאימות עם מאוורים וכדומה.

הספק טוב? הוא יוכל להחזיק את המערכת?

ואני יכול בבקשה לקבל תשובה בקשר למסך?

לגבי הDELL 2209WA, שמעתי שלא מייצרים אותו יותר, יש לזה סיבה?

ראיתי בזמן האחרון בפורום שלאנשים יש בעיות איתו, פיקסלים שרופים וכדומה.

ושמעתי שהוא לא אופטימלי למשחקי FPS בגלל זמן התגובה וגורמים אחרים, זה נכון?

פורסם

קראתי שהמארז קטן ולכן בעייתי מכל מיני בחינות כמו תאימות עם מאוורים וכדומה.

הספק טוב? הוא יוכל להחזיק את המערכת?

ואני יכול בבקשה לקבל תשובה בקשר למסך?

הספק מצויין. נחשב אחד הספקים הטובים מבחינת עלות/ביצועים. דגמים מקבילים זה למשל Cooler Master Silent Pro 600W (שעולה 100 ש"ח יותר) או M12-II 600W של Seasonic, כולם נחשבים איכותיים.

המסך מצויין ועובדה שרבים קנו אותו, הרבה בעזרת הפרסום שיצר פורום מסכים כאן באתר. לגבי בעיות, כמו כל מסך אחר יש לו פיסקלים שרופים שיכולים ויכולים לא להופיע. מרבית החנויות יחליפו לך את המסך אם מתגלים בו פיקסלים כאלו בשבועיים הראשונים לקנייה, אבל אני לא יודע מה יקרה אם תקנה אותו ממישהו פרטי.

לגבי קירור, אני לא הייתי הולך על הFreezer Pro, והאמת שלי אישית לא ברור למה החברה' ממליצים עליו כאן. ביקורות מציגות אותו בתור קירור בינוני (למשל:

http://www.tomshardware.com/reviews/lga-1156-heatsink,2535-14.html מבחינת הטמפ' שהוא משיג, מבחינת הרעש שהוא יוצר ועוד.

קיימים קירורים טובים יותר ובמחיר דומה, כמו CM Hyper 212 (שגם קצת רועש במהירויות גבוהות), או Scythe Katana 3 (קירור זול ואיכותי).

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה, הבנתי לגביי הספק.

והבנתי שהDELL 2209WA הוא מסך איכותי, אבל ראיתי שאנשים יותר ממליצים עליו לעבודה גראפית וכדומה, ולאו דווקא לגיימינג.

הוא מתאים גם לגיימינג FPS?

פורסם

YES

פורסם
  • מחבר

YES

תודה על התגובה המהירה.

שאלה אחרונה (אני מקווה):

על איזה מארז הייתם ממליצים לי מההיצע חוץ מהNZXT VULCAN?

פורסם
  • מחבר

עדכון:

בסוף לאיש המחשבים שלי אין Intel I5 750, יש לו את ה760, הוא גם טוב?

ואם אני לוקח את ה760 צריך לשנות משהו במפרט?

פורסם

מצויין ולא דורש כל שינוי.

אני לא אוהב מארזי NZXT - יקרים וממש לא מצדיקים את מחירם

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה.

בדיקה אחרונה של המפרט לפני קנייה:

מסך: Dell 2209WA

מעבד: Intel Core i5 760

לוח אם: GIGABYTE GA-P55-USB3

זיכרון: זוג TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ

כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5

צורב: Samsung DVD-RW DL Super Multi x22 SATA

מארז: GIGABYTE Setto 1020 Aluminium

ספק כוח: OCZ Power Supplies ModXStream Pro 600W

קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2

דיסק קשיח: Seagate ST31000528AS 1TB

פורסם

אם אתה קונה Dell 2209WA אז אתה לא תנצל את הכרטיס מסך כל כך בגלל שהרזולוציה 1600X1000 ואילו הכרטיס מסך יכול להריץ הכל ב- FHD

לדעתי תלך על U2311H

עריכה:

לדעתי, אם אתה יכול אז תשנה את הדיסק קשיח לסמסונג F3, קירור ל- coolermaster hyper 212 plus, ספק כוח אפשר ללכת על seasonic s12II 620 או 520

עריכה:

והייתי הולך גם על מארז אחר

פורסם

חוץ מהעובדה שהרזולוציה של ה-2209WA היא 1680x1050, אני מסכים עם כל הנאמר לעיל (במיוחד לגבי המסך והמארז).

אם אתה לוקח מסך ברזולוציה של 1680x1050 אין הצדקה לקחת יותר מ-GTX460-768M שעולה פחות מ-1000 ש"ח ומאוד משתלם ואפשר בהחלט "להסתפק" ב-HD4890/4870 בסביבות ה-660-720 ש"ח. כרטיסים חזקים מאוד (ודאי לרזולוציה הזו) במחירי רצפה ולכן סופר משתלמים (רק ללא DX11).

את ה-DELL U2311H אפשר למצוא בפחות מ-1300 ש"ח - ממש מחיר רצפה יחסית לתמורה ולמה שאתה מקבל (ראה בלינקים לעיל).

פורסם
  • מחבר

הפחד שלי מהU2311H זה שהוא חדש יחסית. יש אותו במעט מאוד חנויות, ואפילו בחנויות שמוכרות אותו, הוא לא נמצא בתצוגה.

אני מפחד לקנות מסך בלי לראות אותו קודם.

יש לכם נסיון איתו שהוא טוב ומתאים למשחקי FPS וכדומה?

IQPC חנות אמינה?

זה קצת מוזר לדעתי שאצלם הDELL 2311H עולה 1300, כאשר בחנויות אחרות הוא עולה 1600.

ועוד שיקול: איך מסך בעל רזולוציה גבוהה יחסית כמו הU2311H ישפיע על צורך לשדרוגים עתידיים?

פורסם

מה הקשר שהוא "חדש"? אין היום (כמעט) מסכים שלא מתאימים לגיימינג והדגם הזה בוודא ובוודאי שמתאים.

אם יש לך חששות, קרא ביקורת מקצועית כאן:

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2311h.htm

לגבי החנות - לטעמי האישי IQPC אחת הטובות שיש:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=469064.msg4011023#msg4011023

אין בעיה לשחק על רזולוציה נמוכה יותר מהמקסימלית אם אתה לא מעוניין לשדרג כרטיס מסך כל שנה וחצי ומחשב כל 3 שנים.

הערת אגב: אם השימוש הוא 80-90 אחוז גיימינג בצפיה ישירה אפשר בהחלט לקחת מסך TN זול בהרבה. ההבדלים לא יהיו משמעותיים.

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=6156

פורסם
  • מחבר

אפשר לשדרג כרטיס מסך בלבד בלי לשדרג את שאר המערכת?

זה לא יגרום לצוואר בקבוק?

פורסם
  • מחבר

אני צריך תשובה, אני כנראה מזמין מחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים